Spar - Folder van 01.04.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 24 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.04.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Vevuusende vis
20
ACADEMY
47,
st
#
Mi
N
À
é
on
ev
Moni
ST
os
ee
Fi
A
u
È
Rs
ad
il
led
5
JE
?
u
Ci
er
F
Pr
y
'
/
/
r
6%
7
SE
rf
an
7
eN
4
3
7
EL
#
gekuiste forellen
5
kg €12,65
Forel is een
Fe
LA
+
halfvette
4
zoetwatervis. Net
zoals zijn familielid,
P.
de zalm, bevat
x
hij supergezonde
omega 3-vetzuren.
Forel op Georgische wijze
4 personen + 45 min
hp
mn
fi
6
4 gekuiste forellen
2 teentjes look
a Overgiét de forellen met het appel-
verse takjes koriander en dille.
8 el Boni Selection Griekse yoghurt
a slierbessensap en laatminstens 30
Verpak elke forel apart in een papillot
2 kl gemalen koriander
min marineren.
van aluminiumfolie.
1 dopje saffraanpoeder
2
Pel en pers het teentje look. Meng
Schik de pakketjes op een bakplaat.
1 kl komijnpoeder
de look met de yoghurt en het
Stamp de granaatappelpitjes grof in
pilipili
koriander-, komijn- en saffraan-
de vijzel met 1 el citroensap en een
1 citroen
poeder. Kruid met pilipili en zeezout.
snuif zout tot er wat sap vrijkomt.
potje verse koriander
Laat rusten zodat de smaken zich
10.
Snij de rest van de dille en koriander
potje verse dille
kunnen vermengen.
fijn.
500 ml appelvlierbessensap
Verwarm de oven voor op 200°C
11
Laat de vis 20 min in de voorver-
1 doosje Spar granaatappelpitjes
Bestrijk 4 vellen aluminiumfolie met
warmde oven garen.
Spar boter
olie.
12
Haal de vis uit het pakketje. Werk af
Boni Selection zonnebloemolie
Bestrijk de binnen-en buitenkant van
met gecrushte granaatappelpitjes en
extra:
de vis met het kruidenmengsel. Stop
groene kruiden
aluminiumfolie
13
in de buikholte een,plakje boter, wat
Serveer met partjes citroen.
®
©