Lidl - Folder van 08.03.2020 tot 21.06.2020 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2020 tot 21.06.2020.

Hier is pagina 39 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2020 tot 21.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Lidl - Folder van 08.03.2020 tot 21.06.2020 - Pagina 39
3, POS a x A - AN VA 3 E 3 1 on WM A PITTIGE SAMOSA'S € 1,81/persoon* 4 personen ef * 20 minuten F »] DIT HEB JE NODIG 2 uien + snuïfje chilipeper % + zonnebloemolie « % bosje peterselie Ed + 230 g ansjovis in olijfolie ri » 4 eieren « 2 vellen bladerdeeg ZO MAAK JE HET KLAAR 1 Verwarm de frietketel voor op 160°C. Snipper de uien en meng er de DP chilipeper door. Verwarm een scheutje zonnebloemolie in een pan en fruit de ui ongeveer 2 minuten. Hak de peterselie % fijn. Meng in een kom de uien, ansjovis en peterselie. 2 Splits de eieren. Snijd de randen van het ronde bladerdeeg af, zodat je min of meer een vierkant krijgt. Snijd vervolgens het bladerdeeg in 2 repen. Leg een reep ke er bladerdeeg voor je neer. Vouw met de punt een zijkant naar binnen, vouw = vervolgens aan de andere kant de punt = naar binnen. Plak dit dicht met eigeel, = zodat er een soort puntzakje ontstaat. ep er een volle eetlepel van het ansjovis-peterseliemengsel op en druk er N een kuiltje in met je lepel. Schep met een lepel een eidooier in het kuiltje van het mengsel. Vouw het deeg daama dicht, zodat er een driehoek ontstaat. P Herhaal dit met de rest van het deeg en de vulling. Frituur de samosa's goudbruin. ei Gun td? Op de en oe en > N linn
Lidl - Folder van 08.03.2020 tot 21.06.2020 - Pagina 39