Lidl - Folder van 08.03.2020 tot 21.06.2020 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2020 tot 21.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
3,
POS
a
x
A -
AN
VA
3
E
3
1
on
WM
A
PITTIGE SAMOSA'S
€ 1,81/persoon* 4 personen
ef
* 20 minuten
F
»]
DIT HEB JE NODIG
2 uien + snuïfje chilipeper
%
+ zonnebloemolie « % bosje peterselie
Ed
+ 230 g ansjovis in olijfolie
ri
» 4 eieren « 2 vellen bladerdeeg
ZO MAAK JE HET KLAAR
1 Verwarm de frietketel voor op
160°C. Snipper de uien en meng er de
DP
chilipeper door. Verwarm een scheutje
zonnebloemolie in een pan en fruit de ui
ongeveer 2 minuten. Hak de peterselie
%
fijn. Meng in een kom de uien, ansjovis
en peterselie.
2 Splits de eieren. Snijd de randen van
het ronde bladerdeeg af, zodat je min of
meer een vierkant krijgt. Snijd vervolgens
het bladerdeeg in 2 repen. Leg een reep
ke
er
bladerdeeg voor je neer. Vouw met de
punt een zijkant naar binnen, vouw
=
vervolgens aan de andere kant de punt
=
naar binnen. Plak dit dicht met eigeel,
=
zodat er een soort puntzakje ontstaat.
ep er een volle eetlepel van het
ansjovis-peterseliemengsel op en druk er
N
een kuiltje in met je lepel. Schep met een
lepel een eidooier in het kuiltje van het
mengsel. Vouw het deeg daama dicht,
zodat er een driehoek ontstaat.
P
Herhaal dit met de rest van het deeg en
de vulling. Frituur de samosa's goudbruin.
ei
Gun td?
Op de
en
oe
en
>
N
linn