Lidl - Folder van 08.03.2020 tot 21.06.2020 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2020 tot 21.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

3,

POS

a

x

A -

AN

VA

3

E

3

1

on

WM

A

PITTIGE SAMOSA'S

€ 1,81/persoon* 4 personen

ef

* 20 minuten

F

»]

DIT HEB JE NODIG

2 uien + snuïfje chilipeper

%

+ zonnebloemolie « % bosje peterselie

Ed

+ 230 g ansjovis in olijfolie

ri

» 4 eieren « 2 vellen bladerdeeg

ZO MAAK JE HET KLAAR

1 Verwarm de frietketel voor op

160°C. Snipper de uien en meng er de

DP

chilipeper door. Verwarm een scheutje

zonnebloemolie in een pan en fruit de ui

ongeveer 2 minuten. Hak de peterselie

%

fijn. Meng in een kom de uien, ansjovis

en peterselie.

2 Splits de eieren. Snijd de randen van

het ronde bladerdeeg af, zodat je min of

meer een vierkant krijgt. Snijd vervolgens

het bladerdeeg in 2 repen. Leg een reep

ke

er

bladerdeeg voor je neer. Vouw met de

punt een zijkant naar binnen, vouw

=

vervolgens aan de andere kant de punt

=

naar binnen. Plak dit dicht met eigeel,

=

zodat er een soort puntzakje ontstaat.

ep er een volle eetlepel van het

ansjovis-peterseliemengsel op en druk er

N

een kuiltje in met je lepel. Schep met een

lepel een eidooier in het kuiltje van het

mengsel. Vouw het deeg daama dicht,

zodat er een driehoek ontstaat.

P

Herhaal dit met de rest van het deeg en

de vulling. Frituur de samosa's goudbruin.

ei

Gun td?

Op de

en

oe

en

>

N

linn