Lidl - Folder van 08.03.2020 tot 21.06.2020 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2020 tot 21.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
€
à
oe
er
>
=
7
A
m
=)
=)
TE
te
de
SS
Es
Sad:
€
WR
x
we
HE:
3
FSU
3
5%
Pi
OZ
à
4
à
3
Sr
Ve
‘4
32
a.
54)
rn,
Zer
7,
ik
cl
ar
4
®
Fr
I
2
15
Md
Sn
Ge
er
Be,
ER,
=
x
dx
res
&
ze
de
BL
Bw
ur
Kr
3
Æ
A
hr
Ar
LA
Dee:
ek
vr
+
BE
4
8
Pas)
À
u)
+.
Bas
L
ES
|
gr
=
er
d
al
=?
4
Dt
=
7
OR
æ, D
eG
£
ER
T
a
=
144
ul
x
h
LL
À
KE
à
>
à
Ri
NA
à
x
%
GRAN RESERVA
PARMAHAM GESNEDEN
€4,99
GEBAKKEN ZALM MET HAM EN CITROEN
Minimum 15 maanden geript-
€ 4,39/persoon + 4 personen + 40 minuten
beschikbaar in de koeling.
150 8-6 3321/ke
DIT HEB JE NODIG
2 Verhit olijfolie in een pan en
4 zalmfilets « 4 takjes tijm
bak de filets aan beide kanten in
« Y citroen + 125 g parmaham
2 à 3 minuten goudbruin.
+ 1 el olijfolie + 30 g boter
Leg de zalmfilets in een ovenschaal,
«4 el fijngesneden peterselie
besprenkel met wat citroen en
PARMIGIANO REGGIANO
+ 2 el honing » 4 el broodkruim
zet nog 10 minuten in de oven.
,
+ 2 el Parmigiano Reggiano
3 Voeg een extra Klontje boter toe
aan het bakvocht van de zalm.
Harde Italiaanse kaas,
« 1 rol bakpapier
30 maanden geript -
Voeg de peterselie, de honing en
beschikbaar in de koeling
ZO MAAK JE HET KLAAR
het broodkruim toe en bak nog even
200g- € 24,95/ke
AVerwarm de oven voor op 200°C.
op. Schenk het mengsael over de
Leg op elk stukje zalm een takje
zalm, bestrooi met de Parmigiano
8
tijm en een flinterdun schijfje
Reggiano en zet nog 8 à 10 minuten
citroen en wikkel de vis in een
in de oven tot het geheel voldoende
plakje parmaham.
knapperig is. Serveer met gebakken
eg
NE en
krieltjes en een slaatje.
30