Lidl - Folder van 08.03.2020 tot 21.06.2020 - Pagina 30



Lidl Folder 08.03.2020

Hier is pagina 30 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2020 tot 21.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lidl - Folder van 08.03.2020 tot 21.06.2020 - Pagina 30



à

oe

er

>

=

7

A

m

=)

=)

TE

te

de

SS

Es

Sad:



WR

x

we

HE:

3

FSU

3

5%

Pi

OZ

à

4

à

3

Sr

Ve

‘4

32

a.

54)

rn,

Zer

7,

ik

cl

ar

4

®

Fr

I

2

15

Md

Sn

Ge

er

Be,

ER,

=

x

dx

res

&

ze

de

BL

Bw

ur

Kr

3

Æ

A

hr

Ar

LA

Dee:

ek

vr

+

BE

4

8

Pas)

À

u)

+.

Bas

L

ES

|

gr

=

er

d

al

=?

4

Dt

=

7

OR

æ, D

eG

£

ER

T

a

=

144

ul

x

h

LL

À

KE

à

>

à

Ri

NA

à

x

%

GRAN RESERVA

PARMAHAM GESNEDEN

€4,99

GEBAKKEN ZALM MET HAM EN CITROEN

Minimum 15 maanden geript-

€ 4,39/persoon + 4 personen + 40 minuten

beschikbaar in de koeling.

150 8-6 3321/ke

DIT HEB JE NODIG

2 Verhit olijfolie in een pan en

4 zalmfilets « 4 takjes tijm

bak de filets aan beide kanten in

« Y citroen + 125 g parmaham

2 à 3 minuten goudbruin.

+ 1 el olijfolie + 30 g boter

Leg de zalmfilets in een ovenschaal,

«4 el fijngesneden peterselie

besprenkel met wat citroen en

PARMIGIANO REGGIANO

+ 2 el honing » 4 el broodkruim

zet nog 10 minuten in de oven.

,

+ 2 el Parmigiano Reggiano

3 Voeg een extra Klontje boter toe

aan het bakvocht van de zalm.

Harde Italiaanse kaas,

« 1 rol bakpapier

30 maanden geript -

Voeg de peterselie, de honing en

beschikbaar in de koeling

ZO MAAK JE HET KLAAR

het broodkruim toe en bak nog even

200g- € 24,95/ke

AVerwarm de oven voor op 200°C.

op. Schenk het mengsael over de

Leg op elk stukje zalm een takje

zalm, bestrooi met de Parmigiano

8

tijm en een flinterdun schijfje

Reggiano en zet nog 8 à 10 minuten

citroen en wikkel de vis in een

in de oven tot het geheel voldoende

plakje parmaham.

knapperig is. Serveer met gebakken

eg

NE en

krieltjes en een slaatje.

30

Lidl - Folder van 08.03.2020 tot 21.06.2020 - Pagina 30