Lidl - Folder van 08.03.2020 tot 21.06.2020 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2020 tot 21.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



à

oe

er

>

=

7

A

m

=)

=)

TE

te

de

SS

Es

Sad:



WR

x

we

HE:

3

FSU

3

5%

Pi

OZ

à

4

à

3

Sr

Ve

‘4

32

a.

54)

rn,

Zer

7,

ik

cl

ar

4

®

Fr

I

2

15

Md

Sn

Ge

er

Be,

ER,

=

x

dx

res

&

ze

de

BL

Bw

ur

Kr

3

Æ

A

hr

Ar

LA

Dee:

ek

vr

+

BE

4

8

Pas)

À

u)

+.

Bas

L

ES

|

gr

=

er

d

al

=?

4

Dt

=

7

OR

æ, D

eG

£

ER

T

a

=

144

ul

x

h

LL

À

KE

à

>

à

Ri

NA

à

x

%

GRAN RESERVA

PARMAHAM GESNEDEN

€4,99

GEBAKKEN ZALM MET HAM EN CITROEN

Minimum 15 maanden geript-

€ 4,39/persoon + 4 personen + 40 minuten

beschikbaar in de koeling.

150 8-6 3321/ke

DIT HEB JE NODIG

2 Verhit olijfolie in een pan en

4 zalmfilets « 4 takjes tijm

bak de filets aan beide kanten in

« Y citroen + 125 g parmaham

2 à 3 minuten goudbruin.

+ 1 el olijfolie + 30 g boter

Leg de zalmfilets in een ovenschaal,

«4 el fijngesneden peterselie

besprenkel met wat citroen en

PARMIGIANO REGGIANO

+ 2 el honing » 4 el broodkruim

zet nog 10 minuten in de oven.

,

+ 2 el Parmigiano Reggiano

3 Voeg een extra Klontje boter toe

aan het bakvocht van de zalm.

Harde Italiaanse kaas,

« 1 rol bakpapier

30 maanden geript -

Voeg de peterselie, de honing en

beschikbaar in de koeling

ZO MAAK JE HET KLAAR

het broodkruim toe en bak nog even

200g- € 24,95/ke

AVerwarm de oven voor op 200°C.

op. Schenk het mengsael over de

Leg op elk stukje zalm een takje

zalm, bestrooi met de Parmigiano

8

tijm en een flinterdun schijfje

Reggiano en zet nog 8 à 10 minuten

citroen en wikkel de vis in een

in de oven tot het geheel voldoende

plakje parmaham.

knapperig is. Serveer met gebakken

eg

NE en

krieltjes en een slaatje.

30