Lidl - Folder van 08.03.2020 tot 21.06.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2020 tot 21.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Vers deze maand
€ 4,09/persoon « 4 personen
* 60 minuten + 2 uur marineren
DIT HEB JE NODIG
#
Im
1 parelhoen « olijfolie + peper en zout » 3 wortels, in stukken
Pd
* 3 rode uien, in stukken « 12 Medjoul-dadels « boter * munt
+ 1 rol bladerdeeg « 1 ei
Voor de marinade
1 fijngehakte rode ui « 3 teentjes knoflook « 1 dobbelsteen
gember « dlijfolie « 1 el honing + 1 el paprikapoeder
« 1 el chilipoeder + 1 el gedroogde oregano + snuifje kaneel
f
« 1 bosje koriander
ZO MAAK JE HET KLAAR
Pl
1 Mix alle ingrediënten van de marinade in een blender en
wrijf er de parelhoen mee in. Laat de parelhoen 2 uur rusten.
2 Verwarm een pan op een laag vuur. Bak de parelhoen in
olijfolie rondom bruin. Haal de parelhoen uit de pan en leg
hem in een vuurvaste schaal.
3 Giet de rest van de marinade in de pan en stoof op
een laag vuur. Blus het geheel met 500 ml water.
4 Leg bij de parelhoen de wortels, uien en dadels.
Giet de marinade erbij en dek de schaal af met bladerdeeg.
Bestrijk het bladerdeeg met eigeel en zet 55 minuten
un
in
in de oven. Werk af met koriander en
A
serveer met couscous.
PA
AVS
ee
JB,
à
|
ME ad
WE
3
4
à
“A
Ÿ
5
N
PARELHOEN
à
+
€ 6,99/kg
Wr
100% plantaardig gevoed
zn
1 +
- beschikbaar in de koeling.
so
IR
Variabel gewicht,
A;
ca. 124 -6 69%/4g
=
x à
vi
=
72
Ta
ee
TR
2
sf
An
fs
+
À
À
“x
pr
©
MEDJOUL-DADELS
€ 9,99
di
Lig
=
7
MEDJOUL,
=
=
ee
DADELS/DATTES,
a
É
"0
NE US
13