Lidl - Folder van 08.03.2020 tot 21.06.2020 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2020 tot 21.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Vers deze maand

€ 4,09/persoon « 4 personen

* 60 minuten + 2 uur marineren

DIT HEB JE NODIG

#

Im

1 parelhoen « olijfolie + peper en zout » 3 wortels, in stukken

Pd

* 3 rode uien, in stukken « 12 Medjoul-dadels « boter * munt

+ 1 rol bladerdeeg « 1 ei

Voor de marinade

1 fijngehakte rode ui « 3 teentjes knoflook « 1 dobbelsteen

gember « dlijfolie « 1 el honing + 1 el paprikapoeder

« 1 el chilipoeder + 1 el gedroogde oregano + snuifje kaneel

f

« 1 bosje koriander

ZO MAAK JE HET KLAAR

Pl

1 Mix alle ingrediënten van de marinade in een blender en

wrijf er de parelhoen mee in. Laat de parelhoen 2 uur rusten.

2 Verwarm een pan op een laag vuur. Bak de parelhoen in

olijfolie rondom bruin. Haal de parelhoen uit de pan en leg

hem in een vuurvaste schaal.

3 Giet de rest van de marinade in de pan en stoof op

een laag vuur. Blus het geheel met 500 ml water.

4 Leg bij de parelhoen de wortels, uien en dadels.

Giet de marinade erbij en dek de schaal af met bladerdeeg.

Bestrijk het bladerdeeg met eigeel en zet 55 minuten

un

in

in de oven. Werk af met koriander en

A

serveer met couscous.

PA

AVS

ee

JB,

à

|

ME ad

WE

3

4

à

“A

Ÿ

5

N

PARELHOEN

à

+

€ 6,99/kg

Wr

100% plantaardig gevoed

zn

1 +

- beschikbaar in de koeling.

so

IR

Variabel gewicht,

A;

ca. 124 -6 69%/4g

=

x à

vi

=

72

Ta

ee

TR

2

sf

An

fs

+

À

À

“x

pr

©

MEDJOUL-DADELS

€ 9,99

di

Lig

=

7

MEDJOUL,

=

=

ee

DADELS/DATTES,

a

É

"0

NE US

13