Lidl - Folder van 08.03.2020 tot 21.06.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2020 tot 21.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
8,
4
Ce
à
pen:
ne
d
Ni
ed
f
pe
ZA
ik
7
amd
>
Y
F
vd
sG
es
>
”
Dr
se
De
de
(74
TER
7
ZO MAAK JE HET KLAAR
£
1 Verwarm de oven voor op
SA
zi
180°C. Kruid de kwartels
met peper en zout. Meng de
7
sjalot, rozijnen, de helft van
#
Ee
4
de honing, de mosterd en
balasamicocrème en
ve.
u
vul hiermee de kwartels.
en
Zu
4
Wikkel de kwartels telkens
in 2 plakjes spek.
2
m
2 Schik de kwartels in een
ovenschaal en leg er de takjes
tijm bij. Zet de kwartels
Ir
10 minuten in de oven.
E
Leg 20 gram boter op de
2
kwartels en verlaag de
EN
oventemperatuur tot 160°C.
a
Laat de kwartels nog
N
5 minuten garen.
ELS
3 Snijd de appel in julienne
RUI
en besprenkel meteen met
3,07/persoon + 4 personen
citroensap. Smelt 50 g boter
* 1uur
op een middelhoog vuur en
haal af en toe het pannetje
KWARTELS
DIT HEB JE NODIG
van het vuur, zodat de boter
€6,99
4 kwartels « 4 el honing
langzaam bruint, maar
niet verbrandt.
100 % plantaardig gevoed —
+ 1 kl mosterd « 1 à 2 kl
beschikbaar in de koeling.
balsamicocrème « 1 el rozijnen
4Meng de appelstukjes
600 g -€ 11,65/kg
+ 1 sjalot, fingesneden
met 2 el honing en laat ze
« 8 plakjes ontbijtspek
30 seconden stoven. Breng
« 8 takjes tijm « 70 g boter
verder op smaak met peper
« 1 appels 2 el citroensap
en zout en een snuifje
« peper en zout snuifje
nootmuskaat. Stoof in de rest
nootmuskaat + 300 g spinazie
van de boter de radijsjes en
« een handvol radijsjes
spinazie gaar.
10