Lidl - Folder van 08.03.2020 tot 21.06.2020 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2020 tot 21.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

8,

4

Ce

à

pen:

ne

d

Ni

ed

f

pe

ZA

ik

7

amd

>

Y

F

vd

sG

es

>



Dr

se

De

de

(74

TER

7

ZO MAAK JE HET KLAAR

£

1 Verwarm de oven voor op

SA

zi

180°C. Kruid de kwartels

met peper en zout. Meng de

7

sjalot, rozijnen, de helft van

#

Ee

4

de honing, de mosterd en

balasamicocrème en

ve.

u

vul hiermee de kwartels.

en

Zu

4

Wikkel de kwartels telkens

in 2 plakjes spek.

2

m

2 Schik de kwartels in een

ovenschaal en leg er de takjes

tijm bij. Zet de kwartels

Ir

10 minuten in de oven.

E

Leg 20 gram boter op de

2

kwartels en verlaag de

EN

oventemperatuur tot 160°C.

a

Laat de kwartels nog

N

5 minuten garen.

ELS

3 Snijd de appel in julienne

RUI

en besprenkel meteen met

3,07/persoon + 4 personen

citroensap. Smelt 50 g boter

* 1uur

op een middelhoog vuur en

haal af en toe het pannetje

KWARTELS

DIT HEB JE NODIG

van het vuur, zodat de boter

€6,99

4 kwartels « 4 el honing

langzaam bruint, maar

niet verbrandt.

100 % plantaardig gevoed —

+ 1 kl mosterd « 1 à 2 kl

beschikbaar in de koeling.

balsamicocrème « 1 el rozijnen

4Meng de appelstukjes

600 g -€ 11,65/kg

+ 1 sjalot, fingesneden

met 2 el honing en laat ze

« 8 plakjes ontbijtspek

30 seconden stoven. Breng

« 8 takjes tijm « 70 g boter

verder op smaak met peper

« 1 appels 2 el citroensap

en zout en een snuifje

« peper en zout snuifje

nootmuskaat. Stoof in de rest

nootmuskaat + 300 g spinazie

van de boter de radijsjes en

« een handvol radijsjes

spinazie gaar.

10