Lidl - Folder van 01.03.2021 tot 04.04.2021 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

ger

nn per PERSOON Wm

TH

In

an

ca,



oe

By

x

he

Dee

x

As

I:

aD Pis

N

A >

ri

AA 7

Le

$:

En

a



À

N

Ne,

kr

eef

=

a

à,

an

er

%

Ps

IERLAND

TERRINE VAN PARELHOEN

sl

€ 2,46/persoon + 4 à 8 personen « 60 minuten

DIT HEB JE NODIG

1 ui, fijngesnipperd e 100 ml rode porto 50 ml Cognac

rar

« 800 g varkensspiering + 650 g parelhoenfilet = 2 kl garam masala

ei

4 g nootmuskaat ® 3 el olijfolie « 20 g zout « 4 el pistachenoten,

fiingehakt ® 4 eieren 200 g plakjes gezouten ontbijtspek

>

&

ZO MAAK JE HET KLAAR

<=

3

1Maak eerst de vulling. Fruit de ui in een pan op middelhoog vuur glazig in

wat vetstof. Blus met porto en cognac en laat de alcohol even verdampen.

ei

Zet het vuur uit en zet opzij. Haal de varkensspiering en de parelhoenfilet

door een hakmolen (keukenrobot) of snij met een mes heel fijn.

2 Meng er de garam masala, nootmuskaat, olijfolie, het zout, de fijnhakte

7

pistachenoten en de 4 eieren onder. Neem een ovenschaal. Beleg de

onderkant met enkele plakjes gezouten spek. Schep de vleesvulling

FARELROEN

erbovenop. Sluit de bovenkant af met de overige speklapjes. Plaats

gedurende 50 minuten in een voorverwarmde oven van 175°C

PARELHOEN

En

€ 6,99/kg

3 Laat volledig afkoelen alvorens te serveren. Serveer met brood

4

In de koeling

en een groen slaatje.

ca. 1,2kg-€6,99/kg

=

22