Lidl - Folder van 01.03.2021 tot 04.04.2021 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+
ger
nn per PERSOON Wm
TH
In
an
ca,
né
oe
By
x
he
Dee
x
As
I:
aD Pis
N
A >
ri
AA 7
Le
$:
En
a
“
À
N
Ne,
kr
eef
=
a
à,
an
er
%
Ps
IERLAND
TERRINE VAN PARELHOEN
sl
€ 2,46/persoon + 4 à 8 personen « 60 minuten
DIT HEB JE NODIG
1 ui, fijngesnipperd e 100 ml rode porto 50 ml Cognac
rar
« 800 g varkensspiering + 650 g parelhoenfilet = 2 kl garam masala
ei
4 g nootmuskaat ® 3 el olijfolie « 20 g zout « 4 el pistachenoten,
fiingehakt ® 4 eieren 200 g plakjes gezouten ontbijtspek
>
&
ZO MAAK JE HET KLAAR
<=
3
1Maak eerst de vulling. Fruit de ui in een pan op middelhoog vuur glazig in
wat vetstof. Blus met porto en cognac en laat de alcohol even verdampen.
ei
Zet het vuur uit en zet opzij. Haal de varkensspiering en de parelhoenfilet
door een hakmolen (keukenrobot) of snij met een mes heel fijn.
2 Meng er de garam masala, nootmuskaat, olijfolie, het zout, de fijnhakte
7
pistachenoten en de 4 eieren onder. Neem een ovenschaal. Beleg de
onderkant met enkele plakjes gezouten spek. Schep de vleesvulling
FARELROEN
erbovenop. Sluit de bovenkant af met de overige speklapjes. Plaats
gedurende 50 minuten in een voorverwarmde oven van 175°C
PARELHOEN
En
€ 6,99/kg
3 Laat volledig afkoelen alvorens te serveren. Serveer met brood
4
In de koeling
en een groen slaatje.
ca. 1,2kg-€6,99/kg
=
22