Lidl - Folder van 01.03.2021 tot 04.04.2021 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PER PERSOON
9
EN HOP,
SCHEP NOG
SCHOTLAND
MAAR EENS OP!
GEVULD BROOD MET GEROOKTE ZALM
€ 2,61/persoon + 4 personen + 20 minuten + 2 uur in de koelkast
€
ne
NOORSE GEROOKTE
ZALMFILET ASC
DIT HEB JE NODIG
€2,99
% bosje peterselie, fijngesneden « 1 bosje bieslook + sap en zeste
In de koeling
van 1 bio-citroen e 8 el mayonaise + 1 galet-brood
200 g-€ 14,95/kg
« 1 kropje sla + 1 courgette + enkele takjes munt
dia
® Ye komkommer in de lengte in repen gesneden « 80 g rucola
==
24
+ 1 tomaat, in plakjes + 150 g gerookte zalm + 2 eieren,
hardgekookt en afgekoeld « peper en zout
ZO MAAK JE HET KLAAR
1Meng de peterselie met de bieslook, het citroensap, de zeste en
de mayonaise. Breng op smaak met peper en zout. Snij een kapje
over de lengte van de bovenkant van het brood en pluk het meeste
kruim uit het brood. Besmeer de binnenkant van het brood en de
onderkant van het afgesneden kapje met een dun laagje kruidige
mayonaise. Was de sla en haal de slablaadjes los van de krop.
Verdeel de courgette in plakjes, bak ze in weinig vetstof en
zet opzij.
2 Vul het brood met laagjes ingrediënten. Een laagje sla, gebakken
courgette, munt, komkommer, rucola, tomaat, zalm en eieren.
Herhaal tot het brood gevuld is.
3 Druk stevig aan, dek af met het kapje van het brood, wikkel strak
&
in plasticfolie en laat in + 2 uur in de koelkast goed koud worden.
Snij het gevulde brood in dikke plakken.
ie
We
Bear
À
Ha
Ee
=
Pr à
En
Se
"am
à
7
E:
…
ej
Fr
1E