Lidl - Folder van 01.03.2021 tot 04.04.2021 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PER PERSOON

9

EN HOP,

SCHEP NOG

SCHOTLAND

MAAR EENS OP!

GEVULD BROOD MET GEROOKTE ZALM

€ 2,61/persoon + 4 personen + 20 minuten + 2 uur in de koelkast



ne

NOORSE GEROOKTE

ZALMFILET ASC

DIT HEB JE NODIG

€2,99

% bosje peterselie, fijngesneden « 1 bosje bieslook + sap en zeste

In de koeling

van 1 bio-citroen e 8 el mayonaise + 1 galet-brood

200 g-€ 14,95/kg

« 1 kropje sla + 1 courgette + enkele takjes munt

dia

® Ye komkommer in de lengte in repen gesneden « 80 g rucola

==

24

+ 1 tomaat, in plakjes + 150 g gerookte zalm + 2 eieren,

hardgekookt en afgekoeld « peper en zout

ZO MAAK JE HET KLAAR

1Meng de peterselie met de bieslook, het citroensap, de zeste en

de mayonaise. Breng op smaak met peper en zout. Snij een kapje

over de lengte van de bovenkant van het brood en pluk het meeste

kruim uit het brood. Besmeer de binnenkant van het brood en de

onderkant van het afgesneden kapje met een dun laagje kruidige

mayonaise. Was de sla en haal de slablaadjes los van de krop.

Verdeel de courgette in plakjes, bak ze in weinig vetstof en

zet opzij.

2 Vul het brood met laagjes ingrediënten. Een laagje sla, gebakken

courgette, munt, komkommer, rucola, tomaat, zalm en eieren.

Herhaal tot het brood gevuld is.

3 Druk stevig aan, dek af met het kapje van het brood, wikkel strak

&

in plasticfolie en laat in + 2 uur in de koelkast goed koud worden.

Snij het gevulde brood in dikke plakken.

ie

We

Bear

À

Ha

Ee

=

Pr à

En

Se

"am

à

7

E:



ej

Fr

1E