Lidl - Folder van 01.03.2021 tot 04.04.2021 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Foodtrip deluxe

NOORD, OOST, ZUID, WEST,

THUIS SMAAKT DIT HET BEST!

9

MIDDEN-OOSTEN

DELUXE SHAKSHUKA

Ht

MET GEROOSTERDE

AARDAPPELEN EN

CHORIZO

€ 2,48/persoon + 4 personen + 50 minuten

E

DIT HEB JE NODIG

ur

pP;

pair

4

500 g krielaardappelen « 3 el olijfolie

€),

1 blikje kikkererwten, grondig gespoeld

Pr"

ee

« Ys el chilipoeder + 2 el paprikapoeder

Ce

Bas

x

Fa

+

r,

+ 1 grote ui, fijngesneden in blokjes

71

+ 3 teentjes knoflook 300 g chorizo,

D

in schijfjes gesneden ® 1 rode paprika,

=

in plakjes gesneden + 2 kl cayennepeper

Kie

« 800 g gepelde tomaten uit blik

« 1 el gemalen chilipepers « 4 tot 6 eieren

+ 1 potje verse koriander * peper en zout

ZO MAAK JE HET KLAAR

1 Spoel en halveer de krieltjes, besprenkel

+7

=

*

ee

met olijfolie en bak ze kort goudbruin in

een steelpan. Verwarm de oven voor op

200°C. Voeg de kikkererwten en kruiden

toe. Laat het geheel nog even kort garen.

BLOEMKOOLTOASTJES

Haal de pan van het vuur en schep de

MET GRAVAD LAX

inhoud in een schaal of diep bord en

zet even opzij.

€ 4,48/persoon + 4 personen

+ 40 minuten + 12 uur marineren

2 Zet de pan op een middelmatig vuur

met wat olijfolie. Voeg de fijngesneden ui,

DIT HEB JE NODIG

NOORWEGEN

knoflook, chorizoschijfjes en paprika toe

150 g grof zout « 120 g bruine suiker « 60 g witte

j

en stoof kort op tot de groenten glazig en

suiker + 10 cl vodka + zeste van 1 bio-citroen + 2 appels

zacht worden. Breng op smaak met peper

en zout, paprikapoeder en cayennepeper.

« 1 gekookte rode biet e 500 g zalmfilets zonder vel

® Ya bloemkool « 1 teentje knoflook « 80 g geraspte

kaas e 5 eieren e scheutje azin + 2 avocado's

3 Voeg de gepelde tomaten en 1 eetlepel

« citroensap « peper en zout

gemalen chilipepers toe en laat even

me

kort op het vuur verder indikken.

Voor de afwerking

Voeg nu de krielaardappelen toe.

enkele witte asperges « olijfolie « 4 el bieslook,

Duw met de bolle kant van een lepel

een kleine holte en breek de eieren er

fijngesneden ® peper en zout

voorzichtig bovenop. Schep tenslotte

de kikkererwten (even voorzichtig)

daarbovenop.

nnn mn

4 Plaats de pan in de voorverwarmde oven

en gaar verder gedurende 10 minuten

ZALMFILET ASC

tot het eiwit gestold is. Werk net voor het

a

€ 9,99

|

serveren af met verse koriander en serveer

In de koeling

de shakshuka met enkele sneetjes brood.

en

450 g -€ 22,20/kg

fl

16

î

it

i

ih

N

bi