Lidl - Folder van 01.03.2021 tot 04.04.2021 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 60 pagina's van de Lidl folder, geldig van 01.03.2021 tot 04.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Foodtrip deluxe
NOORD, OOST, ZUID, WEST,
THUIS SMAAKT DIT HET BEST!
9
MIDDEN-OOSTEN
DELUXE SHAKSHUKA
Ht
MET GEROOSTERDE
AARDAPPELEN EN
CHORIZO
€ 2,48/persoon + 4 personen + 50 minuten
E
DIT HEB JE NODIG
ur
pP;
pair
4
500 g krielaardappelen « 3 el olijfolie
€),
1 blikje kikkererwten, grondig gespoeld
Pr"
ee
« Ys el chilipoeder + 2 el paprikapoeder
Ce
Bas
x
Fa
+
r,
+ 1 grote ui, fijngesneden in blokjes
71
+ 3 teentjes knoflook 300 g chorizo,
D
in schijfjes gesneden ® 1 rode paprika,
=
in plakjes gesneden + 2 kl cayennepeper
Kie
« 800 g gepelde tomaten uit blik
« 1 el gemalen chilipepers « 4 tot 6 eieren
+ 1 potje verse koriander * peper en zout
ZO MAAK JE HET KLAAR
1 Spoel en halveer de krieltjes, besprenkel
+7
=
*
ee
met olijfolie en bak ze kort goudbruin in
een steelpan. Verwarm de oven voor op
200°C. Voeg de kikkererwten en kruiden
toe. Laat het geheel nog even kort garen.
BLOEMKOOLTOASTJES
Haal de pan van het vuur en schep de
MET GRAVAD LAX
inhoud in een schaal of diep bord en
zet even opzij.
€ 4,48/persoon + 4 personen
+ 40 minuten + 12 uur marineren
2 Zet de pan op een middelmatig vuur
met wat olijfolie. Voeg de fijngesneden ui,
DIT HEB JE NODIG
NOORWEGEN
knoflook, chorizoschijfjes en paprika toe
150 g grof zout « 120 g bruine suiker « 60 g witte
j
en stoof kort op tot de groenten glazig en
suiker + 10 cl vodka + zeste van 1 bio-citroen + 2 appels
zacht worden. Breng op smaak met peper
en zout, paprikapoeder en cayennepeper.
« 1 gekookte rode biet e 500 g zalmfilets zonder vel
® Ya bloemkool « 1 teentje knoflook « 80 g geraspte
kaas e 5 eieren e scheutje azin + 2 avocado's
3 Voeg de gepelde tomaten en 1 eetlepel
« citroensap « peper en zout
gemalen chilipepers toe en laat even
me
kort op het vuur verder indikken.
Voor de afwerking
Voeg nu de krielaardappelen toe.
enkele witte asperges « olijfolie « 4 el bieslook,
Duw met de bolle kant van een lepel
een kleine holte en breek de eieren er
fijngesneden ® peper en zout
voorzichtig bovenop. Schep tenslotte
de kikkererwten (even voorzichtig)
daarbovenop.
nnn mn
4 Plaats de pan in de voorverwarmde oven
en gaar verder gedurende 10 minuten
ZALMFILET ASC
tot het eiwit gestold is. Werk net voor het
a
€ 9,99
|
serveren af met verse koriander en serveer
In de koeling
de shakshuka met enkele sneetjes brood.
en
450 g -€ 22,20/kg
fl
16
î
it
i
ih
N
bi