Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
R
AE
Spaghetti haver fijn 575 g
„DA comen
nn
BN
Soubry
alle pasta's
er
375 gof 500 g
Spisell volkoren 500 g
33,34 Yo
r €(2,50€/kg)
3 verpakkingen
un
IA
LA
=.
7 24
|
Lt
a
s -
PA
4 r
CEA
Boni Selection
nn
9
champignons
LL,
!
U
100 % Belgische teelt
ls
5
500 g
37€/g
re
Herkomst: België.
KO
1,89:
24
+
Son:
Se
af
Kn,
En,
Boni Selection
pikante wokmix
tesausje
ren
4
F
400 g
(TTL
=>
Rode ui, groene paprika,
volkorenpasta
e
pre, wittekoo! en chilipeper.
hampignons
Ri
6)
de
Gewassen en gebruiksklaar.
Neh
É
EPEN
FRE
Ingrediënten (@ personen)
3 Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de pan en
38 €/kg
500 g champignons
roerbak de wokgroenten 10 min. Kruid met de
400 g pikante wokmix (rersmark)
tijm, peper en zout.
1 sjalot
4 Bestrooi met de bloem en meng goed.
1,59:
2 teentjes knoflook
Overgiet met 3 di water en verkruimel er het
400 g vokorenspirell
bouillonblokje over. Laat lichtjes indikken en
1 eetl. bloem
doe er de champignons bij.
2 eetl. olijfolie
1 koffiel. jm gedrcogd)
Les Sarmentelles
Lekker
1/2 blokje groentebouillon
AO.P. Beaujolais Villages
in het recept
peper en zout
Lefort Tripel
Sterk blond bier
ee
Voorbereiding (10m)
- Snij de champignons in 4.
2
Boni Selection
- Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
=
DUDE KAAS
oude kaas schilfers
FROMAGE VIEUX
1758
Bereiding (20 min)
water
1 Kook de pasta in lichtgezouten
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
(kooktij
ie verpakking). Giet af.
Energie 501 kal Vezels. ag
20,29 €/kg
2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een
Vetten
119 Ellen _ 2068
(wok)pan. Bak het knoflook, de sjalot en de
(waarvan) verzadigde vetzuren 198 Zout
088
champignons 5 min. Kruid met peper en zout.
Kooydraten
AE
3,99€
Haal uit de pan en hou apart.
(waarvan) sukers
148
sk Met AJ xTRA
en CS