Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VE

En

Ce

Ve

TU

=

Een makkie!

7 A

Af en toe vegetarisch eten hoeft niet moeilijk te zijn. Met een aantal kleine

u

aanpassingen in uw voedingspatroon komt u al heel ver. Het bewijs? De recepten,

tips en de veggie-basics die we u voorschotelen op de volgende pagina's.

veggiebur

ger TA LUE

TA US

ur

nsaus en P

re

Ingrediönten (personen)

vB,

4 vegetarische burgers (versmarkt)

;

15

600 g gesneden prei (depuis)

2 eetl fijngesneden basilicum (éepuies)

ER

te

2 rode pepertjes

2

800 g aardappelen

lui

ÿ

SI

5 teentjes knoflook

1 eetl. boter

500 g passata (gezeefde tomaten)

1 eetl. bloem

2 eetl olifolie

re

1 koffiel. oregano (gedroogd)

2

1 koffiel. nootmuskaat

peper en zout

x

ge

Voorbereiding (15 min)

= Verwijder de pitjes uit de pepertjes en

5

snipper fijn.

- Snipper de ui en het knoflook fijn.

Ne

5 4

- Schil de aardappelen en snij in gelijke

s

à me

stukken.

1

ie

Bereiding GO min)

HN

1 Kook de aardappelen en de diepgevroren

prei 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af

ei

‘en meng er de boter onder. Prak tot puree en

kruid met de nootmuskaat, peper en zout.

2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot

en bak de ui, de pepertjes en het knoflook

1 min. Bestrooi met de bloem en meng goed.

Overgiet met de passata, meng goed en laat

15 min. sudderen op een matig vuur. Kruid met

de oregano, het diepgevroren basilicum, peper

en zout.

3 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de

r

ef

burgers 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin op

im

pe

een matig vuur.

Afwerking

Verdeel de puree en de burgers over de

borden en lepel er de saus over.

Ma Belle Pomelle rosé

AOP. Ventoux

Martha Sexy Blond

Sterk blond bier

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Veten

Energie 53akcal Vezds 81

154g Eiiten 3118

368

(waarvan) verzadigde vetzuren 6,58 Zout

Koofydrten

55e

(waarvan) uiers

1948

sk Met 28 XTRA

ee