Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.



Colruyt Folder 24.02.2021

Hier is pagina 2 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 2

VE En Ce Ve TU = Een makkie! 7 A Af en toe vegetarisch eten hoeft niet moeilijk te zijn. Met een aantal kleine u aanpassingen in uw voedingspatroon komt u al heel ver. Het bewijs? De recepten, tips en de veggie-basics die we u voorschotelen op de volgende pagina's. veggiebur ger TA LUE TA US ur nsaus en P re Ingrediönten (personen) vB, 4 vegetarische burgers (versmarkt) ; 15 600 g gesneden prei (depuis) 2 eetl fijngesneden basilicum (éepuies) ER te 2 rode pepertjes 2 800 g aardappelen lui ÿ SI 5 teentjes knoflook 1 eetl. boter 500 g passata (gezeefde tomaten) 1 eetl. bloem 2 eetl olifolie re 1 koffiel. oregano (gedroogd) 2 1 koffiel. nootmuskaat peper en zout x ge Voorbereiding (15 min) = Verwijder de pitjes uit de pepertjes en 5 snipper fijn. - Snipper de ui en het knoflook fijn. Ne 5 4 - Schil de aardappelen en snij in gelijke s à me stukken. 1 ie Bereiding GO min) HN 1 Kook de aardappelen en de diepgevroren prei 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af ei ‘en meng er de boter onder. Prak tot puree en kruid met de nootmuskaat, peper en zout. 2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui, de pepertjes en het knoflook 1 min. Bestrooi met de bloem en meng goed. Overgiet met de passata, meng goed en laat 15 min. sudderen op een matig vuur. Kruid met de oregano, het diepgevroren basilicum, peper en zout. 3 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de r ef burgers 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin op im pe een matig vuur. Afwerking Verdeel de puree en de burgers over de borden en lepel er de saus over. Ma Belle Pomelle rosé AOP. Ventoux Martha Sexy Blond Sterk blond bier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Veten Energie 53akcal Vezds 81 154g Eiiten 3118 368 (waarvan) verzadigde vetzuren 6,58 Zout Koofydrten 55e (waarvan) uiers 1948 sk Met 28 XTRA ee

Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 2