Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.



Colruyt Folder 24.02.2021

Hier is pagina 4 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 4

atin witloof: koolrabigr met couscouS Hoofdgerecht Ingrediënten (4 personen) 2 Verhit de olijfolie in een pan en roerbak het N 6 stronken witloof knoflook en het witlof 10 min. goudbruin. Kruid AT, 2 koolrabi's met peper en zout. LL = \ 1/2 plantje platte peterselie 3 Smelt intussen de margarine in een kookpot 2 teentjes knoflool ‘en meng er de bloem onder. Laat 1 min. drogen. 10 5 dl ongezoete sojadrink Meng er de sojadrink onder en kruid met de Pa, nootmuskaat, peper en zout. Laat inkoken tot een Bere 2 eetl. margarine 300 g parelcouscous lichtgebonden saus. Unde Ben's parelcouscous Ebly voorgekookte tawe 50 g panko (lapans paneermeel) 4 Verdeel de koolrabi en het witloof over een 341008 405 g ovenschaal. Overgiet met de saus en bestrooi met 2 eetl. oli 2 eetl. bl loem lie de panko. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven. 2,99 € (9,97 €/kg) 2,99 € (5.98 €/kg) 1 koffiel. nootmuskaat 5 Kook intussen de couscous in lichtgezouten Uncle Ben's peper en zout water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de peterselie onder. Kruid met peper en zout. parelcouscous 3 x 100 g Voorbereiding 15 min) of Ebly voorgekookte -25 Y* - Snij het witloof in 2 en verwijder de harde La Fanfinette vanaf 2 producten tarwe 4x 125 g of 1 kg kern. Maak daarna de blaadjes los. A.O.P. Côtes du Rhône Schil de koolrabi’s en snij in heel dunne Cuvée des Trolls schijven (eventueel met de mandoline). Sterk blond bier ‘ Hak de peterselie grof en snipper het knoflook fijn. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Bereiding (15 min. +30 min. in de oven) Vetten Energie 515 kcal vezels 118 BE 1438 Eiviten 1808 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. (waanan) verzadigdevetzuen 508 Zout 028 Kooïygrten IT Guaanan) suiers 588 Li Koolrabi los de | Herkomst: Spanje. ge “Pee Im“ Sy 1,99 ens v « .» - +) en, u. @ Ee Phs Pos Witloof 4,8 extra los "4 = je Hydrocultuur. Herkomst: België. ws 5 4 3 7 "2 a er S em 1 49 €}kg LS D En Ne À ann mn gn 2 LP a BE, Ÿ rer ids “+ Boni Selection CP me KS fijngesneden » peterselie 2508 "5 3 E/g * RE — Es Je 0,98 sk Met Dj XTRA eee

Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 4