Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
atin
witloof:
koolrabigr
met couscouS
Hoofdgerecht
Ingrediënten (4 personen)
2 Verhit de olijfolie in een pan en roerbak het
N
6 stronken witloof
knoflook en het witlof 10 min. goudbruin. Kruid
AT,
2 koolrabi's
met peper en zout.
LL
= \
1/2 plantje platte peterselie
3 Smelt intussen de margarine in een kookpot
2 teentjes knoflool
‘en meng er de bloem onder. Laat 1 min. drogen.
10
5 dl ongezoete sojadrink
Meng er de sojadrink onder en kruid met de
Pa,
nootmuskaat, peper en zout. Laat inkoken tot een
Bere
2 eetl. margarine
300 g parelcouscous
lichtgebonden saus.
Unde Ben's parelcouscous
Ebly voorgekookte tawe
50 g panko (lapans paneermeel)
4 Verdeel de koolrabi en het witloof over een
341008
405 g
ovenschaal. Overgiet met de saus en bestrooi met
2 eetl. oli
2 eetl. bl loem
lie
de panko. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
2,99 € (9,97 €/kg)
2,99 € (5.98 €/kg)
1 koffiel. nootmuskaat
5 Kook intussen de couscous in lichtgezouten
Uncle Ben's
peper en zout
water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng
er de peterselie onder. Kruid met peper en zout.
parelcouscous 3 x 100 g
Voorbereiding 15 min)
of Ebly voorgekookte
-25 Y*
-
Snij het witloof in 2 en verwijder de harde
La Fanfinette
vanaf 2 producten
tarwe 4x 125 g of 1 kg
kern. Maak daarna de blaadjes los.
A.O.P. Côtes du Rhône
Schil de koolrabi’s en snij in heel dunne
Cuvée des Trolls
schijven (eventueel met de mandoline).
Sterk blond bier
‘
Hak de peterselie grof en snipper het knoflook
fijn.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Bereiding (15 min. +30 min. in de oven)
Vetten
Energie 515 kcal vezels 118
BE
1438 Eiviten 1808
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
(waanan) verzadigdevetzuen 508 Zout
028
Kooïygrten
IT
Guaanan) suiers
588
Li
Koolrabi
los
de
|
Herkomst: Spanje.
ge
“Pee
Im“
Sy
1,99 ens
v «
.»
-
+)
en,
u.
@
Ee
Phs
Pos
Witloof
4,8
extra
los
"4
= je
Hydrocultuur.
Herkomst: België.
ws
5
4
3
7
"2
a
er S
em
1 49 €}kg
LS D
En
Ne À
ann
mn
gn
2
LP
a
BE,
Ÿ
rer
ids
“+
Boni Selection
CP
me
KS
fijngesneden
»
peterselie
2508
"5
3 E/g
*
RE
—
Es
Je
0,98
sk Met Dj XTRA
eee