Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

atin

witloof:

koolrabigr

met couscouS

Hoofdgerecht

Ingrediënten (4 personen)

2 Verhit de olijfolie in een pan en roerbak het

N

6 stronken witloof

knoflook en het witlof 10 min. goudbruin. Kruid

AT,

2 koolrabi's

met peper en zout.

LL

= \

1/2 plantje platte peterselie

3 Smelt intussen de margarine in een kookpot

2 teentjes knoflool

‘en meng er de bloem onder. Laat 1 min. drogen.

10

5 dl ongezoete sojadrink

Meng er de sojadrink onder en kruid met de

Pa,

nootmuskaat, peper en zout. Laat inkoken tot een

Bere

2 eetl. margarine

300 g parelcouscous

lichtgebonden saus.

Unde Ben's parelcouscous

Ebly voorgekookte tawe

50 g panko (lapans paneermeel)

4 Verdeel de koolrabi en het witloof over een

341008

405 g

ovenschaal. Overgiet met de saus en bestrooi met

2 eetl. oli

2 eetl. bl loem

lie

de panko. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.

2,99 € (9,97 €/kg)

2,99 € (5.98 €/kg)

1 koffiel. nootmuskaat

5 Kook intussen de couscous in lichtgezouten

Uncle Ben's

peper en zout

water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng

er de peterselie onder. Kruid met peper en zout.

parelcouscous 3 x 100 g

Voorbereiding 15 min)

of Ebly voorgekookte

-25 Y*

-

Snij het witloof in 2 en verwijder de harde

La Fanfinette

vanaf 2 producten

tarwe 4x 125 g of 1 kg

kern. Maak daarna de blaadjes los.

A.O.P. Côtes du Rhône

Schil de koolrabi’s en snij in heel dunne

Cuvée des Trolls

schijven (eventueel met de mandoline).

Sterk blond bier



Hak de peterselie grof en snipper het knoflook

fijn.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Bereiding (15 min. +30 min. in de oven)

Vetten

Energie 515 kcal vezels 118

BE

1438 Eiviten 1808

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

(waanan) verzadigdevetzuen 508 Zout

028

Kooïygrten

IT

Guaanan) suiers

588

Li

Koolrabi

los

de

|

Herkomst: Spanje.

ge

“Pee

Im“

Sy

1,99 ens

v «



-

+)

en,

u.

@

Ee

Phs

Pos

Witloof

4,8

extra

los

"4

= je

Hydrocultuur.

Herkomst: België.

ws

5

4

3

7

"2

a

er S

em

1 49 €}kg

LS D

En

Ne À

ann

mn

gn

2

LP

a

BE,

Ÿ

rer

ids

“+

Boni Selection

CP

me

KS

fijngesneden

»

peterselie

2508

"5

3 E/g

*

RE



Es

Je

0,98

sk Met Dj XTRA

eee