Colruyt - Folder van 24.02.2021 tot 09.03.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 13 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.02.2021 tot 09.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
CU
Koken
Ni
deorecept
nt
#7
3
"+ |
€
L
ee
Be
.
,
4
er,
>
2
a
F
+
Kee
an
|
3
£
r
EEE |
x
4
EL
a
|
a;
N,
\ |
be a
vn
|
F
2)
SN
PE À
£
À
NN
T,
er
2)
a
BER
N
e
Ik
Ta
è
ee
4
ee
Zin in een voorsmaakje?
Bekijk het filmpje op
RYA Ad
colruytbe/lekkerkoken
PCA CURE
Hoofdgerecht
Ingrediënten (personen)
Voorbereiding 15 mn)
Afwerking
500 g aardappelblokjes (depuie
'
Snipper het knoflook fijn en snij de lente-uitjes
Snij de frittata in punten en geef er de salade bij.
400 g broccoliroosjes (diepvries)
in ringen.
Lepel er de vinaigrette over.
200 g zeer fijne prinsessenbonen (epvries)
Dep de rode bieten droog en snij in blokjes
200 g erwten (diepuries)
van I cm.
Gardian 'Grande Réserve!
180 g seizoensmix sla
Klop de eieren los met een vork. Kruid met
Chardonnay-Sauvignon-Vermentino
2 gestoomde rode bieten
peper en zout.
1.G.P. Coteaux de Béziers
2 lente-uitjes
Bereiding (25 min)
Postel Blond
2 teentjes knoflook
Blond abdijbier
50 g geraspte mozzarella
1 Verhit de olijfolie in een pan. Roerbak het
4 eieren
knoflook, de diepgevroren aardappelblokjes,
2 eetl. pompoenpitten
broccoli en prinsessenbonen 5 min.
4 eetl. vinaigrette met fijne kruiden
2 Meng er de diepgevroren emwtjes en de
geraspte mozzarella onder. Kruid met de tijm,
2 eetl olifolie
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
1 koffiel. tijm (gedroogd)
peper en zout.
Energie A57kal Vexls 16
peper en zout
5 Overgiet met de losgeklopte eieren en laat nog
Vetten
21,98 Eiitten 20,38
+ 10 min. stollen op een zacht vuur.
(waarvan) verzadigdevetzuren 638 Zout
108
4 Meng intussen de rode bieten onder de
Kooïraten
3128
slamix en bestrooi met de lente-uitjes en de
(waarvan) sukers
148
pompoenpitten.
ok Met 88 XTRA.
ee