Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.



Colruyt Folder 10.02.2021

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 7

vr (& personen) 600 g borstfilet van eend 6 eetl. bloem beenhouwer) 1 eetl. instantsausbinder 150 g soepgroenten (diepvies) 4 dl gevogeltefond (bokaal) 800 pikante wokmix 165 ml kokosmelk (versmarkt) 1 eetl. rijstolie 2 cm gember Ei LE 2 eetl. boter 1 eetl. kerriepoeder 1 koffiel. gemalen koriander 250 g basmatirijst peper en zout 4 ananasschijven op sap (blik) J (kan enkele uren vooraf, 10 min) Schil de gember en snipper fijn. Smelt 1 eetl. boter in een pan en voeg de gember en de diepgevroren soepgroenten toe. Laat even stoven. Giet er de SR gevogeltefond en de kokosmelk bij en laat 5 min. inkoken. Kruid met de koriander. es (0 min) A Verhit een braadpan zonder vetstof en leg er de borstfilet van eend in, met de velkant naar onderen. Laat op een matig vuur + 10 min. bakken. Giet regelmatig het vet weg, zodat er een Zn krokant korstje ontstaat. Draai om en laat nog + 6 min. bakken (het vlees moet nog rozig zijn). Kook intussen de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken. 43 Verhit de rijstolie in een wok en roerbak de wokmix 5 min. Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en laat enkele min. rusten onder aluminiumfolie. Giet de kokossaus door een zeef in de braadpan en druk het vocht goed uit de soepgroenten. Laat 2 min. goed doorkoken en bind lichtjes met de instantsausbinder. Meng het kerriepoeder onder de bloem. Dep de uitgelekte == F ananasschiven droog. Smelt 1 eetl. boter in een grote pan met antiaanbaklaag. Wentel de ananasschijven een voor een door de bloem en bak 5 A a + 2 min. aan elke kant goudbruin. ” Bier Snij het vlees in schuine sneetjes van 1 cm en verdeel over de borden. Geef er de wokmix, de ananas en de saus bij en serveer met de basmatirijst. Borstfilet van eend JP. Chenet Cabernet-Syrah re +300 8 ss Bak zonder vetstof 10 min. op de 1G.P. Pays d'Oc x velkant en 6 min. op de andere kant. LeFort Tripel En £ wer Sterk blond bier voedingswaarde per persoon (op basis an de ingrediënten) u Er Energie 740kcal Veres 688 F è Vetten d Zig Einen 378 (waarvan) verzadigde vetzuren Zout > Tk Koolydralen 08 (daarvan) sulers 88 RS 5 en - ze er Fe: E Leer de verschillende soorten noedels, rijst en smaakmakers kennen op | Sd dl Geldig van 10/2 tem. 23/2/2021 sk Met BJ XTRA Ons vakmanschap drink je met verstand * + statiegeld: 0,50 €.

Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 7