Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

vr

(& personen)

600 g borstfilet van eend

6 eetl. bloem

beenhouwer)

1 eetl. instantsausbinder

150 g soepgroenten (diepvies)

4 dl gevogeltefond (bokaal)

800 pikante wokmix

165 ml kokosmelk

(versmarkt)

1 eetl. rijstolie

2 cm gember

Ei

LE

2 eetl. boter

1 eetl. kerriepoeder

1 koffiel. gemalen koriander

250 g basmatirijst

peper en zout

4 ananasschijven op sap (blik)

J

(kan enkele uren vooraf, 10 min)

Schil de gember en snipper fijn.

Smelt 1 eetl. boter in een pan en voeg de gember en de

diepgevroren soepgroenten toe. Laat even stoven. Giet er de

SR

gevogeltefond en de kokosmelk bij en laat 5 min. inkoken.

Kruid met de koriander.

es

(0 min)

A

Verhit een braadpan zonder vetstof en leg er de borstfilet van

eend in, met de velkant naar onderen. Laat op een matig vuur

+ 10 min. bakken. Giet regelmatig het vet weg, zodat er een

Zn

krokant korstje ontstaat. Draai om en laat nog + 6 min. bakken

(het vlees moet nog rozig zijn).

Kook

intussen

de

rijst

gaar

in

lichtgezouten water

(kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

43

Verhit de rijstolie in een wok en roerbak de wokmix 5 min.

Kruid met peper en zout.

Haal het vlees uit de pan en laat enkele min. rusten onder

aluminiumfolie.

Giet de kokossaus door een zeef in de braadpan en druk het

vocht goed uit de soepgroenten. Laat 2 min. goed doorkoken en

bind lichtjes met de instantsausbinder.

Meng het kerriepoeder onder de bloem. Dep de uitgelekte

==

F

ananasschiven droog.

Smelt 1 eetl. boter in een grote pan met antiaanbaklaag.

Wentel de ananasschijven een voor een door de bloem en bak

5

A

a

+ 2 min. aan elke kant goudbruin.



Bier

Snij het vlees in schuine sneetjes van 1 cm en verdeel over

de borden. Geef er de wokmix, de ananas en de saus bij en

serveer met de basmatirijst.

Borstfilet van eend

JP. Chenet Cabernet-Syrah

re

+300 8

ss

Bak zonder vetstof 10 min. op de

1G.P. Pays d'Oc

x

velkant en 6 min. op de andere kant.

LeFort Tripel

En

£

wer

Sterk blond bier voedingswaarde per persoon (op basis an de ingrediënten)

u

Er

Energie

740kcal Veres

688

F

è

Vetten

d

Zig Einen

378

(waarvan) verzadigde vetzuren

Zout

>

Tk

Koolydralen 08

(daarvan) sulers

88

RS

5

en

-

ze

er

Fe:

E

Leer de verschillende soorten noedels,

rijst en smaakmakers kennen op

|

Sd

dl

Geldig van 10/2 tem. 23/2/2021

sk Met BJ XTRA

Ons vakmanschap drink je met verstand * + statiegeld: 0,50 €.