Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
R
N. FE
a
LE
df
LE |
er
4
panoedels,
Vegan
wok met 50
itskool
tempé ensPp
Hoofdgerecht
ee
[e)
LA
Ingrediënten (a personen)
350 g gemarineerde tempé gersmak)
sn,
200 g oosterse champignonmengeling
4 steng
Is groene selder
4
1/2 spitskool
1 rode paprika
1 plantje platte peterselie
ed
\®
|
70 g sobanoedels
Fi
3 eet
. rijstolie
4 eetl
etjap
1 eetl
sambal oelek
“
Voorber
Ig (20 min)
Snij het harde gedeelte uit de spitskool en snij
de kool in heel fine reepjes.
Schil de selder en snij in dunne plak
Snij de rode paprika in de lengte in 2 en
verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij
ï
in reepjes.
Snij de grotere champignons in plakken.
5
-
Snipper de peterselie fijn.
Bereiding (5 min)
a
3
pes
1 Verhit 1 eetl. rijstolie in een wok en roerbak de
groene selder en de spitskool 5 min. Haal uit de
mr
>”
wok.
Ben 4
W-
2 Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de wok en
roerbak de champignons en de paprikareepjes
ed
a
5 min. Haal uit de wol
3 Kook intussen de noedels in lichtge
outen water
LUS
PS
(kooktijd:
ie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
Rs
4 Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de wok en bak
lak,
de tempé 4 min. Voeg de sambal oelek toe en laat
„ps
Md
Fe
nog 1 min. bakken. Meng er daama de noedels,
de groenten en de ketjap onder en laat nog even
7
opwarmen.
eN
Afwerking
W'
5
di,
Schep de noedelwok in 4 kommetjes en werk af
5
met de platte peterselie.
EN
/
So
De Liever met vlees? Vervang de tempé door
gemarineerde runderreepjes.
7 ra
Domaine Saint André
=
LGP. Pays d'Oc
Cuvée des Trolls
Sterk blond bier
voedì
arde per persoon
p ba
van deingredientenist)
Energe
ki
en
ten
jen
1068
vaanan) v
2
ut
=
adigde vetzuren
a1
Gohydrien
vanen
uiker
10,
8
40
igvan 1