Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 1
er 2. Cr Ee A EL A Ed Q 4 Smaken uit het Oosten ie Ir > Ÿ 7 Oosters koken is een feest, zowel aan het fornuis als aan tafel! j Colruyt vindt u alles om met deze smaakvolle keuken aan de slag te gaan. Met Chinees Nieuwjaar \ om de hoek is het dan ook het ideale moment voor lekker eten in klein gezelschap. | © 3 x TAP Se pe # + hed En F 3 Pf iR 2 7 va Ya * Le A a EN se D IN se, + Ca N = Fa A IS ft N + a. 2 N ee) À è . 1 4 Le BE Br Ener, pra Re a CS Ee De Le kker En H = Ko ken) “u videorecept 5 # Gyoza is HE kippen PUMA Verdeel het deeg in 2 en rol er worsten van. 4 Verhit 1 eetl. sesamolie in een pan met Aperitiefhapje of CUT ETATS Wikkel in vershoudfolie en laat 30 min. rusten antiaanbaklaag en bak de onderkant van de 1 eetl. mai zetmeel op kamertemperatuur. pakketjes 5 min. goudbruin. Doe een bodempje Ingrediënten Voor de vellen: 2 eetl. rietsuiker Snij de lente-uitjes en de prei in de lengte in heet water in de pan. Dek af en laat 5 min. stomen. 0 g + een beetje 2 eetl. sesamolie 4 en snij heel fin. Haal het deksel van de pan en laat het water bloem voor wit brood 1 eetl. sojasaus Schil de gember en rasp fijn. volledig verdampen. 1 eetl. oestersaus zout Berei 5 Voeg opnieuw 1 eetl. sesamolie toe aan de pan 1 koffiel. kruidenmix Ig GO min) en bak de gyoza nog 2 min. (ze zijn klaar als ze Voor de vulling: voor wok 1 Meng het gehakt met de prei, de lente-uitjes, loskomen van de pan). de gember, het maïs: tmeel, de rietsuiker, 1 eetl. (bee 150 g kippengehakt Afwerking weni) Voor de dipsaus: sojasaus, de oestersaus en de kruidenmix. 1 prei 1 dl sojasaus 2 Snij elke deegworst in 10 stukken en rol er Doe 1 dl sojasaus in een kommetje en bestrooi 1/2 bosje lente-uitjes 1 eetl. sesamzaadjes balletjes van. met de sesamzaadjes. Leg de gyoza op een 3 Bestrooi het werkblad met wat bloem en schotel en zet er de de sojasaus bij. 1 cm gember rol een deegballetje open tot een dun velletje. Verdeel er wat vulling over. Vouw dicht tot een Voorbereiding (10 min. + 50 min. rust) pakketje en maak Keine plooien in de sluiting - Zeef 260 g bloem boven een mengkom en (zoals een waaier). Doe hetzelfde met de andere voedì arde per stuk (op bass van de ingredientenlit) voeg een snuifje zout toe. Giet er 140 ml heet deegballetjes. Energie kel x water bij en meng door elkaar. Kneed daarna Vetten Eniten met uw handen of met de keukenmachine a ut tot een elastisch deeg. Voeg eventueel extra aavan) verzadigde vetzuren EE ooydraten aanv) ker bloem toe als het deeg te vochtig 36 Geldig van 10/2 tem. 2 23/2/2021 Met 23 XTRA
Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 1