Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
er
2.
Cr
Ee
A
EL A
Ed
Q
4
Smaken uit het Oosten
ie
Ir
>
Ÿ
7
Oosters koken is een feest, zowel aan het fornuis als aan tafel!
j Colruyt vindt u
alles om met deze smaakvolle keuken aan de slag te gaan. Met Chinees Nieuwjaar
\
om de hoek is het dan ook het ideale moment voor lekker eten in klein gezelschap.
|
©
3
x
TAP
Se
pe
#
+
hed
En
F
3
Pf
iR
2
7
va
Ya
*
Le
A a
EN
se
D
IN
se,
+
Ca
N
=
Fa
A
IS
ft
N
+
a.
2
N
ee)
À
è
.
1
4
Le
BE
Br
Ener,
pra
Re
a
CS
Ee
De
Le
kker
En
H
=
Ko
ken)
“u
videorecept
5
#
Gyoza is
HE
kippen
PUMA
Verdeel het deeg in 2 en rol er worsten van.
4 Verhit 1 eetl. sesamolie in een pan met
Aperitiefhapje of CUT ETATS
Wikkel in vershoudfolie en laat 30 min. rusten
antiaanbaklaag en bak de onderkant van de
1 eetl. mai
zetmeel
op kamertemperatuur.
pakketjes 5 min. goudbruin. Doe een bodempje
Ingrediënten
Voor de vellen:
2 eetl. rietsuiker
Snij de lente-uitjes en de prei in de lengte in
heet water in de pan. Dek af en laat 5 min. stomen.
0 g + een beetje
2 eetl. sesamolie
4 en snij heel fin.
Haal het deksel van de pan en laat het water
bloem voor wit brood
1 eetl. sojasaus
Schil de gember en rasp fijn.
volledig verdampen.
1 eetl. oestersaus
zout
Berei
5 Voeg opnieuw 1 eetl. sesamolie toe aan de pan
1 koffiel. kruidenmix
Ig GO min)
en bak de gyoza nog 2 min. (ze zijn klaar als ze
Voor de vulling:
voor wok
1 Meng het gehakt met de prei, de lente-uitjes,
loskomen van de pan).
de gember, het maïs:
tmeel, de rietsuiker, 1 eetl.
(bee
150 g kippengehakt
Afwerking
weni)
Voor de dipsaus:
sojasaus, de oestersaus en de kruidenmix.
1 prei
1 dl sojasaus
2 Snij elke deegworst in 10 stukken en rol er
Doe 1 dl sojasaus in een kommetje en bestrooi
1/2 bosje lente-uitjes
1 eetl. sesamzaadjes
balletjes van.
met de sesamzaadjes. Leg de gyoza op een
3 Bestrooi het werkblad met wat bloem en
schotel en zet er de de sojasaus bij.
1 cm gember
rol een deegballetje open tot een dun velletje.
Verdeel er wat vulling over. Vouw dicht tot een
Voorbereiding (10 min. + 50 min. rust)
pakketje en maak Keine plooien in de sluiting
-
Zeef 260 g bloem boven een mengkom en
(zoals een waaier). Doe hetzelfde met de andere
voedì
arde per stuk (op bass van de ingredientenlit)
voeg een snuifje zout toe. Giet er 140 ml heet
deegballetjes.
Energie
kel
x
water bij en meng door elkaar. Kneed daarna
Vetten
Eniten
met uw handen of met de keukenmachine
a
ut
tot een elastisch deeg. Voeg eventueel extra
aavan) verzadigde vetzuren
EE
ooydraten
aanv)
ker
bloem toe als het deeg te vochtig
36
Geldig van 10/2 tem. 2
23/2/2021
Met 23 XTRA