Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

er

2.

Cr

Ee

A

EL A

Ed

Q

4

Smaken uit het Oosten

ie

Ir

>

Ÿ

7

Oosters koken is een feest, zowel aan het fornuis als aan tafel!

j Colruyt vindt u

alles om met deze smaakvolle keuken aan de slag te gaan. Met Chinees Nieuwjaar

\

om de hoek is het dan ook het ideale moment voor lekker eten in klein gezelschap.

|

©

3

x

TAP

Se

pe

#

+

hed

En

F

3

Pf

iR

2

7

va

Ya

*

Le

A a

EN

se

D

IN

se,

+

Ca

N

=

Fa

A

IS

ft

N

+

a.

2

N

ee)

À

è

.

1

4

Le

BE

Br

Ener,

pra

Re

a

CS

Ee

De

Le

kker

En

H

=

Ko

ken)

“u

videorecept

5

#

Gyoza is

HE

kippen

PUMA

Verdeel het deeg in 2 en rol er worsten van.

4 Verhit 1 eetl. sesamolie in een pan met

Aperitiefhapje of CUT ETATS

Wikkel in vershoudfolie en laat 30 min. rusten

antiaanbaklaag en bak de onderkant van de

1 eetl. mai

zetmeel

op kamertemperatuur.

pakketjes 5 min. goudbruin. Doe een bodempje

Ingrediënten

Voor de vellen:

2 eetl. rietsuiker

Snij de lente-uitjes en de prei in de lengte in

heet water in de pan. Dek af en laat 5 min. stomen.

0 g + een beetje

2 eetl. sesamolie

4 en snij heel fin.

Haal het deksel van de pan en laat het water

bloem voor wit brood

1 eetl. sojasaus

Schil de gember en rasp fijn.

volledig verdampen.

1 eetl. oestersaus

zout

Berei

5 Voeg opnieuw 1 eetl. sesamolie toe aan de pan

1 koffiel. kruidenmix

Ig GO min)

en bak de gyoza nog 2 min. (ze zijn klaar als ze

Voor de vulling:

voor wok

1 Meng het gehakt met de prei, de lente-uitjes,

loskomen van de pan).

de gember, het maïs:

tmeel, de rietsuiker, 1 eetl.

(bee

150 g kippengehakt

Afwerking

weni)

Voor de dipsaus:

sojasaus, de oestersaus en de kruidenmix.

1 prei

1 dl sojasaus

2 Snij elke deegworst in 10 stukken en rol er

Doe 1 dl sojasaus in een kommetje en bestrooi

1/2 bosje lente-uitjes

1 eetl. sesamzaadjes

balletjes van.

met de sesamzaadjes. Leg de gyoza op een

3 Bestrooi het werkblad met wat bloem en

schotel en zet er de de sojasaus bij.

1 cm gember

rol een deegballetje open tot een dun velletje.

Verdeel er wat vulling over. Vouw dicht tot een

Voorbereiding (10 min. + 50 min. rust)

pakketje en maak Keine plooien in de sluiting

-

Zeef 260 g bloem boven een mengkom en

(zoals een waaier). Doe hetzelfde met de andere

voedì

arde per stuk (op bass van de ingredientenlit)

voeg een snuifje zout toe. Giet er 140 ml heet

deegballetjes.

Energie

kel

x

water bij en meng door elkaar. Kneed daarna

Vetten

Eniten

met uw handen of met de keukenmachine

a

ut

tot een elastisch deeg. Voeg eventueel extra

aavan) verzadigde vetzuren

EE

ooydraten

aanv)

ker

bloem toe als het deeg te vochtig

36

Geldig van 10/2 tem. 2

23/2/2021

Met 23 XTRA