Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 4


Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Colruyt Folder 02.06.2021

Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 4

Makkelijk kiezen Kwaliteit Hoe maakt u ne kalfsvlees het best klaar? van bij ons » Kalfsvlees smaakt het beste als het licht Duurzaam proces rosé gebakken wordt. Vermijd sterke kruiden “We zijn continu op zoek naar manieren om onze en specerijen, die kunnen de zachtheid van kalverhouderijen duurzamer te maken,” vertelt Peter. het vlees overheersen. Zachte roomsauzen passen het best. Heeft uw stukje kalfsvlees een Zo werken ze al met high-end isolatie, hergebruiken ze energie door middel van warmterecuperatie en vetrandje? Verwijder het pas na het bakken. Zo blijft het vlees sappig en mals. zonneboilers, en liggen er overal zonnepanelen. » Laat uw stukje vlees na het bakken enkele “Daar komt in 2022 ook nog onze eigen windmolen minuten rusten op een rooster of in een schotel. bij,” aldus Peter. “En daar stopt het niet. We blijven Dek af met aluminiumfolie. Zo verspreiden de ook onze stalsystemen optimaliseren. Zo hebben warmte en de sappen van het vlees zich over nieuwe stallen al veel meer natuurlijk licht het hele stukje. “We Zijn continu op f ekker > zoek naar manieren om > Koken | De FA onze kalverhoudevijen Ya duurzamer te maken at >) à sf Î M A À Comfortabel op stal ÿ * De kalveren gaan zo'n 28 weken op stal. Daarbij is het x ir belangrijk dat ze zich comfortabel voelen. Peter: “Onze gd! (Us kalveren krijgen elke ochtend en avond melk, maar “ is. ook doorheen de dag kunnen ze ruwvoeder eten en water drinken. Dat komt het dichtst bij hun natuurlijke gedrag en zo kunnen ze naar hartenlust herkauwen. Haa ENEN Het voeder dat ze krijgen, ontwikkelen we ook zelf. Kleurrijk parelcouscousslaatje met kalfsbrochette Dat geeft de beste garantie op kwaliteit en zo zien we erop toe dat elk kalf gezond kan opgroeien. » Maak 200 g parelcouscous klaar (bereiding: zie verpakking). 7 Snij intussen 350 g kerstomaten in verschillende kleuren vw in 2. Snij het vruchtvlees van 1 mango en 1 avocado in En, blokjes van 0,5 cm. Snij 1 limoen in 2 en besprenkel de blokjes met het sap van 1/2 limoen. A » Snij met een dunschiller lange repen van 1/2 komkommer Kg a. (tot u aan de zaadlijst komt). Rol de repen op. Snij 1 rode ui le f in dunne ringen, hak de blaadjes van 1 plantje munt grof en snipper 1 bosje lente-uitjes fijn (hou wat groen apart voor de afwerking). à Ed » Meng de mango, de avocado, de lente-uitjes, de munt, de tomaten, de komkommer en 100 g granaatappelpitten onder de parelcouscous. Breng op smaak met het sap van de andere halve limoen, peper en zout. Bestrooi met de uiringen. » Bak 4 kalfsbrochettes 2 à 3 min. aan elke kant in een (grill)pan of op de barbecue. Serveer met het slaatje en werk af met het groen van de lente-uitjes. ES = u i Nog meer inspiratie nodig? 3. De kalveren krijgen elke ochtend en avond Ontdek al onze recepten met kalfsvlees op melk, doorheen de dag kunnen ze water drinken. colruyt.be/lekkerkoken Dat komt het dichtst bij hun natuurlijke gedrag. Omdat we atd rea np deren en promotes de andre ie winken um ste, kunnen de ren nv Cort zijn dan in deze ol vertoon van uw Xra-app 0 of aart ze prijzen in uw vl on Æ laagste prijzen winkelbezoek rat ne € cn app. op ou be onze Ktendt Ge DS ome ugeen kansen.

Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 4