Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Kalfsvlees bij Colruyt: 100 % Belgisch
en van uitstekende kwaliteit
Bij Colruyt doen we er alles aan om kalfsvlees van de beste kwaliteit aan te
bieden. Zo kiezen we uitsluitend voor vlees van Belgische kalveren.
De lokale kwekers waarmee we samenwerken hebben veel aandacht voor
het welzijn van hun dieren. Want vlees van kalveren met minder stress is
malser, sappiger en mooier van kleur.
_.
KT
i
bi
Ara
|
“Wij hebben zelf alle contvole in
ve
Manden, want alle stappen van de
Ni
si
N
productie Zitten onder één dak."
N
AN
hd)
Gegarandeerde kwaliteit
“Wij hebben zelf alle controle in handen,
\
1. Wanneer de kalveren toekomen, zijn ze
want alle stappen van de productie zitten
minimum 14 maanden oud. Een bedrijfsveearts
onder één dak.” Aan het woord is Peter
controleert elk kalf grondig.
Vanlommel, een van de lokale kwekers
waar we mee samenwerken. De familie
zit intussen al aan zijn 3de generatie in
N
het bedrijf, en het kweken van kalveren
heeft voor hem dan ook geen geheimen.
“Wanneer de kalveren bij ons toekomen,
zijn ze minimum 14 maanden oud.
Een bedrijfsveearts controleert elk kalf
7
grondig en onze begeleiders gaan
1 à 2 keer per week langs om ze op
te volgen. Ook onafhankelijke organen
4
controleren de kwaliteit van elke schakel
7
in het proces. Zo leveren we alleen het
a
beste kalfsvlees.”
%
8
ai
ai
£
a
a
te
D.
IN
nu
"4
2. Het voeder dat ze krijgen, wordt zelf
ontwikkeld. Dat geeft de beste garantie op
N
kwaliteit.
1
EX. artemia He Area,