Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Kalfsvlees bij Colruyt: 100 % Belgisch

en van uitstekende kwaliteit

Bij Colruyt doen we er alles aan om kalfsvlees van de beste kwaliteit aan te

bieden. Zo kiezen we uitsluitend voor vlees van Belgische kalveren.

De lokale kwekers waarmee we samenwerken hebben veel aandacht voor

het welzijn van hun dieren. Want vlees van kalveren met minder stress is

malser, sappiger en mooier van kleur.

_.

KT

i

bi

Ara

|

“Wij hebben zelf alle contvole in

ve

Manden, want alle stappen van de

Ni

si

N

productie Zitten onder één dak."

N

AN

hd)

Gegarandeerde kwaliteit

“Wij hebben zelf alle controle in handen,

\

1. Wanneer de kalveren toekomen, zijn ze

want alle stappen van de productie zitten

minimum 14 maanden oud. Een bedrijfsveearts

onder één dak.” Aan het woord is Peter

controleert elk kalf grondig.

Vanlommel, een van de lokale kwekers

waar we mee samenwerken. De familie

zit intussen al aan zijn 3de generatie in

N

het bedrijf, en het kweken van kalveren

heeft voor hem dan ook geen geheimen.

“Wanneer de kalveren bij ons toekomen,

zijn ze minimum 14 maanden oud.

Een bedrijfsveearts controleert elk kalf

7

grondig en onze begeleiders gaan

1 à 2 keer per week langs om ze op

te volgen. Ook onafhankelijke organen

4

controleren de kwaliteit van elke schakel

7

in het proces. Zo leveren we alleen het

a

beste kalfsvlees.”

%

8

ai

ai

£

a

a

te

D.

IN

nu

"4

2. Het voeder dat ze krijgen, wordt zelf

ontwikkeld. Dat geeft de beste garantie op

N

kwaliteit.

1

EX. artemia He Area,