Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
TR
3°
pen
If
Meer weten, makkelijk kiezen:
Si
vers kalfsvlees
Koteletjes, sneden, schenkel, gebraad
- Kalfsvlees is een geliefd stukje mager vlees
dat in alle vormen en maten bekend
In onze beenhouwerij vindt u het hele jaar
door 100 % Belgisch kalfsvlees, natuurlijk voor de laagste prijzen.
;
Beenhouwerij
Kwaliteit
Waarom kiezen voor
vers kalfsvlees?
R
té
van bij ons
N
Herkomst
ú
» Ons kalfsvlees is 100 % Belgisch.
Kwaliteit
h
» Vakmannen controleren en versnijden
het vlees in onze vleesverwerkende
u
N
centrale. Daarna vertrekt het in gekoelde
Lo
vrachtwagens naar de winkels. Daar
ie
zorgen gediplomeerde beenhouwers
ne
ervoor dat alleen de beste stukken in de
koeltoog van uw beenhouwerij belanden.
rs
A
u.
Ruime keuze
5
» Kalfsescalope, kalfssneden, kalfsmedaillon
en kalfskoteletten om te grillen en
Or
bakken.
A
» Kalfsgebraad om te braden.
à
» Kalfsblanquette en ossobuco om te laten
5
sudderen.
ES
Pil
À
0
a
&
#
EE
"AI
%
Kalfsbrochette
Gd
Bak 2 à 3 min, aan elke kant.
dd
ei
ï
pb
a
a
ÿ
ch
a
À
Vs s,
>
4
ze
De
5
ee
=
ee
=
os
Ci
EL temra Me mms.