Colruyt - Folder van 02.06.2021 tot 15.06.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.06.2021 tot 15.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TR



pen

If

Meer weten, makkelijk kiezen:

Si

vers kalfsvlees

Koteletjes, sneden, schenkel, gebraad

- Kalfsvlees is een geliefd stukje mager vlees

dat in alle vormen en maten bekend

In onze beenhouwerij vindt u het hele jaar

door 100 % Belgisch kalfsvlees, natuurlijk voor de laagste prijzen.

;

Beenhouwerij

Kwaliteit

Waarom kiezen voor

vers kalfsvlees?

R



van bij ons

N

Herkomst

ú

» Ons kalfsvlees is 100 % Belgisch.

Kwaliteit

h

» Vakmannen controleren en versnijden

het vlees in onze vleesverwerkende

u

N

centrale. Daarna vertrekt het in gekoelde

Lo

vrachtwagens naar de winkels. Daar

ie

zorgen gediplomeerde beenhouwers

ne

ervoor dat alleen de beste stukken in de

koeltoog van uw beenhouwerij belanden.

rs

A

u.

Ruime keuze

5

» Kalfsescalope, kalfssneden, kalfsmedaillon

en kalfskoteletten om te grillen en

Or

bakken.

A

» Kalfsgebraad om te braden.

à

» Kalfsblanquette en ossobuco om te laten

5

sudderen.

ES

Pil

À

0

a

&

#

EE

"AI

%

Kalfsbrochette

Gd

Bak 2 à 3 min, aan elke kant.

dd

ei

ï

pb

a

a

ÿ

ch

a

À

Vs s,

>

4

ze

De

5

ee

=

ee

=

os

Ci

EL temra Me mms.