Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Gd

_

Fab RE

Bamian

je.

#59

Fa Ben de Can

retire

on

N

en

fie,

à

#

Fi

ke

Toppits

Ar

ME

17

bakvellen

er

Je

2 stuks 42 x 38 cm

PS

N

16 vellen per rol. Kleeft niet.

Laat geen vet door.

N

pie

M:

ar

4,29:

2%"

je

a

»

4

ri

LU

en

LD

x

H

=

La Bella Contadina

Ns

buffelmozzarella

A

250

15 kg

Herkomst: Italië.

#

3,15€

ee

Hof

À

Extra olifolie van eerste

persing spray 250 ml

4,29 crie)

ij

guffelmozzarell

NE ‘

1

=

met broccoli u

ei

Terra Creta Estate

Hoofdgerecht

El

alle olijfolie

Ingrediënten (@ personen)

4 Rol het pizzadeeg met het bakpapier

1 broccoli

uit op een bakplaat. Besmeer met het

Bara lijolie

-15 %*

300 g pruimvormige trostomaten (romeMuse)

broccolimengsel. Hou aan de randen 1 cm

van eerste

10 %°

a

2 bosjes waterkers

over. Beleg met de tomaten en de rest van de

persing 1 L

op 1 fes

vanaf 2 flessen

1/2 plantje basilicum

broccoliroosjes (eventueel in Kleine stukjes

r



2 teentjes knoflook

gesneden). Zet 10 min. in de voorverwarmde

2 eetl. groene pesto (versmarkt)

oven.

1 bol mozzarella van buffelmelk

5 Haal uit de oven en schik de mozzarella in

Kleine tomaat met een zachte

250 g ricotta

hetmidden van detaart. Besprenkel met 2 eetl.

1 rol pizzadeeg (versmarkt)

olifolie en een draai van de pepermolen. Bak

en gekruide smaak die zich

4 eetl olijfolie

nog 3 à 5 min. (de mozzarella hoeft nog niet

onderscheidt door haar pruimvorm

gesmolten te zijn).

en haar donkerrode tot paarse

zwarte peper (malen)

zout

kleur. Geschikt voor salades en voor

Afwerking

ovengerechten.

Voorbereiding (5 min)

Strooi de waterkers over de mozzarellataart

en verdeel ze zo dat iedereen 1/4 van de

- Snij de broccoli in roosjes. Schil de steel

mozzarella heeft.

en snij in dunne reepjes.

=

Pers het knoflook.

7

Snij de tomaatjes in 2.

7

Miguel Torres ‘Las Mules’

Pluk de blaadjes van de waterkers en hak

Reserva Sauvignon Blanc

grof.

DO. Central Valley — Chili

:

Meng 2 eetl. olijfolie met de groene pesto.

Postel Dubbel

ad

Pluk de blaadjes basilicum.

Donker abdijbier

Bei

g 5 mi)

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

BE

Af

2 Kook de broccoli 8 min. onafgedekt gaar

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlis)

Toma'Muse

a

in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder

koud water.

Energie giskeal Vers 638

Vetten

pruimvormige trostomaten

3 Mix 2/3 van de broccoliroosjes en de

4388 Elten

018

300

663 €/kg

(waanan) verzadigde vetzuren 179g Zout

418

Herkomst: België.

steel met de ricotta, het knoflook en de

Kooïydaten

basilicumblaadjes tot een gladde massa.

nan) suites

968

Kruid met peper en zout.

1,99:

sk Met 28 XTRA