Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.

Hier is pagina 9 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 9
Gd _ Fab RE Bamian je. #59 Fa Ben de Can retire on N en fie, à # Fi ke Toppits Ar ME 17 bakvellen er Je 2 stuks 42 x 38 cm PS N 16 vellen per rol. Kleeft niet. Laat geen vet door. N pie M: ar 4,29: 2%" je a » 4 ri LU en LD x H = La Bella Contadina Ns buffelmozzarella A 250 15 kg Herkomst: Italië. # 3,15€ ee Hof À Extra olifolie van eerste persing spray 250 ml 4,29 crie) ij guffelmozzarell NE ‘ 1 = met broccoli u ei Terra Creta Estate Hoofdgerecht El alle olijfolie Ingrediënten (@ personen) 4 Rol het pizzadeeg met het bakpapier 1 broccoli uit op een bakplaat. Besmeer met het Bara lijolie -15 %* 300 g pruimvormige trostomaten (romeMuse) broccolimengsel. Hou aan de randen 1 cm van eerste 10 %° a 2 bosjes waterkers over. Beleg met de tomaten en de rest van de persing 1 L op 1 fes vanaf 2 flessen 1/2 plantje basilicum broccoliroosjes (eventueel in Kleine stukjes r € 2 teentjes knoflook gesneden). Zet 10 min. in de voorverwarmde 2 eetl. groene pesto (versmarkt) oven. 1 bol mozzarella van buffelmelk 5 Haal uit de oven en schik de mozzarella in Kleine tomaat met een zachte 250 g ricotta hetmidden van detaart. Besprenkel met 2 eetl. 1 rol pizzadeeg (versmarkt) olifolie en een draai van de pepermolen. Bak en gekruide smaak die zich 4 eetl olijfolie nog 3 à 5 min. (de mozzarella hoeft nog niet onderscheidt door haar pruimvorm gesmolten te zijn). en haar donkerrode tot paarse zwarte peper (malen) zout kleur. Geschikt voor salades en voor Afwerking ovengerechten. Voorbereiding (5 min) Strooi de waterkers over de mozzarellataart en verdeel ze zo dat iedereen 1/4 van de - Snij de broccoli in roosjes. Schil de steel mozzarella heeft. en snij in dunne reepjes. = Pers het knoflook. 7 Snij de tomaatjes in 2. 7 Miguel Torres ‘Las Mules’ Pluk de blaadjes van de waterkers en hak Reserva Sauvignon Blanc grof. DO. Central Valley — Chili : Meng 2 eetl. olijfolie met de groene pesto. Postel Dubbel ad Pluk de blaadjes basilicum. Donker abdijbier Bei g 5 mi) 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. BE Af 2 Kook de broccoli 8 min. onafgedekt gaar Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlis) Toma'Muse a in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Energie giskeal Vers 638 Vetten pruimvormige trostomaten 3 Mix 2/3 van de broccoliroosjes en de 4388 Elten 018 300 663 €/kg (waanan) verzadigde vetzuren 179g Zout 418 Herkomst: België. steel met de ricotta, het knoflook en de Kooïydaten basilicumblaadjes tot een gladde massa. nan) suites 968 Kruid met peper en zout. 1,99: sk Met 28 XTRA
Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 9