Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Gd
_
Fab RE
Bamian
je.
#59
Fa Ben de Can
retire
on
N
en
fie,
à
#
Fi
ke
Toppits
Ar
ME
17
bakvellen
er
Je
2 stuks 42 x 38 cm
PS
N
16 vellen per rol. Kleeft niet.
Laat geen vet door.
N
pie
M:
ar
4,29:
2%"
je
a
»
4
ri
LU
en
LD
x
H
=
La Bella Contadina
Ns
buffelmozzarella
A
250
15 kg
Herkomst: Italië.
#
3,15€
ee
Hof
À
Extra olifolie van eerste
persing spray 250 ml
4,29 crie)
ij
guffelmozzarell
NE ‘
1
=
met broccoli u
ei
Terra Creta Estate
Hoofdgerecht
El
alle olijfolie
Ingrediënten (@ personen)
4 Rol het pizzadeeg met het bakpapier
1 broccoli
uit op een bakplaat. Besmeer met het
Bara lijolie
-15 %*
300 g pruimvormige trostomaten (romeMuse)
broccolimengsel. Hou aan de randen 1 cm
van eerste
10 %°
a
2 bosjes waterkers
over. Beleg met de tomaten en de rest van de
persing 1 L
op 1 fes
vanaf 2 flessen
1/2 plantje basilicum
broccoliroosjes (eventueel in Kleine stukjes
r
€
2 teentjes knoflook
gesneden). Zet 10 min. in de voorverwarmde
2 eetl. groene pesto (versmarkt)
oven.
1 bol mozzarella van buffelmelk
5 Haal uit de oven en schik de mozzarella in
Kleine tomaat met een zachte
250 g ricotta
hetmidden van detaart. Besprenkel met 2 eetl.
1 rol pizzadeeg (versmarkt)
olifolie en een draai van de pepermolen. Bak
en gekruide smaak die zich
4 eetl olijfolie
nog 3 à 5 min. (de mozzarella hoeft nog niet
onderscheidt door haar pruimvorm
gesmolten te zijn).
en haar donkerrode tot paarse
zwarte peper (malen)
zout
kleur. Geschikt voor salades en voor
Afwerking
ovengerechten.
Voorbereiding (5 min)
Strooi de waterkers over de mozzarellataart
en verdeel ze zo dat iedereen 1/4 van de
- Snij de broccoli in roosjes. Schil de steel
mozzarella heeft.
en snij in dunne reepjes.
=
Pers het knoflook.
7
Snij de tomaatjes in 2.
7
Miguel Torres ‘Las Mules’
Pluk de blaadjes van de waterkers en hak
Reserva Sauvignon Blanc
grof.
DO. Central Valley — Chili
:
Meng 2 eetl. olijfolie met de groene pesto.
Postel Dubbel
ad
Pluk de blaadjes basilicum.
Donker abdijbier
Bei
g 5 mi)
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
BE
Af
2 Kook de broccoli 8 min. onafgedekt gaar
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlis)
Toma'Muse
a
in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder
koud water.
Energie giskeal Vers 638
Vetten
pruimvormige trostomaten
3 Mix 2/3 van de broccoliroosjes en de
4388 Elten
018
300
663 €/kg
(waanan) verzadigde vetzuren 179g Zout
418
Herkomst: België.
steel met de ricotta, het knoflook en de
Kooïydaten
basilicumblaadjes tot een gladde massa.
nan) suites
968
Kruid met peper en zout.
1,99:
sk Met 28 XTRA