Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

re

ruchten

pita

met zeeV

en!

ookdressing

An

Ingrediënten (4personen)

300 g zeevruchtencocktail (diepvries)

175 g slamix 'Mesclun’

1 wortel

2 rode zoete puntpaprika's

1/2 plantje platte peterselie

1 teentje knoflook

170 g Griekse yoghurt

4 pitabroodjes

4 koffiel. mediterraanse zadenmix

Ps

2 eetl. oljfolie

zwarte peper (molen)

zout

dee

dE,

Voorbereiding (ontdootijd + 10 min)

x

-

Ontdooi de zeevruchten oppervlakkig en

B

dep ze droog,

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten

Y

4

uit de paprika's en snij de rest in reepjes.

é

'

Pers het knoflook en snipper de peterselie

PT;

=

fin.

Rasp de wortel.

Ee

Bereiding (5 min)

1 Verhit de olijfolie in een pan en bak de

F

N der,

paprikareepjes 2 à 3 min.

2 Voeg de zeevruchten toe en bak nog

+ 5 min. Kruid met peper en zout.

Y

ge |

ir

3 Voeg de platte peterselie, het knoflook en

de geraspte wortel toe aan de Griekse yoghurt.

Kruid met peper en zout.

Tu:

4 Verwarm intussen de pitabroodjes 3 à

5 min. in een broodrooster of onder de gril

U ra

5 Open de pitabroodjes en verdeel de

yoghurtdressing over de bodem. Verdeel er de

i à > FE

slamix, de zeevruchten en de paprika's over.

Werk af met de geroosterde zaden.

Mirestel

AOP. Côtes de Gascogne

Postel Blond

Blond abdijbier

r-

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

450 kcal

vezels

948

Vetten

148

Eviter

(waarvan) verzadigde vetzuren

488

Zout

58

alen

BE

Ed

(vearvan) suikers

588

in

Fe

ze

13 pe

Ki

x

+

Be.

=

ur

4

4

are

Boni Selection

zeevruchtencocktail

1 kg

Voorgekookt. Mosselen,

tapijtschelpenviees, inktvisringen,

we

sk Met 28 XTRA

u Gegen eam aan