Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.

Hier is pagina 7 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 7
Gp > orentjes 3 1 auberginet calop®, JM à hb; denolie walfses uk atori met krul ‘À © Hoofdgerecht rk Ingrediënten (@ personen) 4 kalfsescalopes (beenhouwer) 4 tomaten 1 aubergine 7 1 plantje platte peterselie 3 takjes verse tijm 2 uk 3 takjes verse oregano ff 130 g kaasblokjes met zongedroogde tomaten ÿ Eu in olie (bokaal) 70 g pecorino (blok) ’ “4 Pa = 400 g radiator (paste) À : =“ 2 eetl. pijnboompitten pe +, M Hi 1/2 koffiel. Provencaalse kruiden 6 eetl. olijfolie m zwarte peper (malen) WU, zout Voorbereiding Go min) ‘ Snij de tomaten in schijfjes. Snij de aubergine in schijfjes die twee keer zo dun zijn als de tomaten. er ‘ Pluk de blaadjes van de takjes tijm en oregano en snipper samen met de platte a za ds peterselie fijn. Voeg de verse kruiden toe el "3 num aan 4 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout. si ‘ Schraap met een dunschiller krullen van de pecorino. ik er x: Verwarm de oven voor op 180 °C. C1 A, 5 a Bei g Go min) 1 Maak in een ovenschaal 8 torentjes door afwisselend schijfjes aubergine en tomaat op | Ë ij Ed € ol | elkaarte leggen. Verdeel ereen paarkaasblokjes en stukjes zongedroogde tomaat over. Bestrooi b . met pijnboompitten en Provencaalse kruiden. En 2 u Eh Kruid met peper en zout. Zet de torentjes =d eventueel vast met een cocktailprikker. Zet + 25 min. in de voorverwarmde oven. + 2 Kook intussen de pasta in lichtgezouten dre er kokend water (kooktijd: zie verpakking). Giet af a + en voeg de kruidenolie toe. al F " M 3 Verhit 2 eetl. olifolie in een pan en bak de LU kalfsescalopes + 2 min. aan elke kant. Kruid à u A met peper en zout. Blus met 1/2 dl water en je 5 schraap de braadresten los met een houten À. lepel. ds, ù zi Afwerking ee test dl sk. Schik op elk bord 2 groentetorentjes en leg er pi Me PE wat radiatori en 1 kalfsescalope bij. Besprenkel het vlees met het braadvocht en bestrooi de pasta met de pecorinokrullen. Ë hd Le kker ui Les Hauts Rocs » Ko AOP. Côtes du Rhône Villages ken Troubadour Blond Blond bier videorecept Es Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) CE 865 kal Vers Ontdek het recept van onze Vetten Energie 558 px tomatenrisotto met zeebaars 3228 Even 1 Zout 78 = red op colruytbe/lekkerkoken Kon (waarvan) verzadigde verzuren aten 7 8, (waarvan) suikers 888 u sk Met 2 xTRA.
Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 7