Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Gp

>

orentjes 3

1

auberginet

calop®,

JM à

hb;

denolie

walfses

uk

atori met krul

‘À

©

Hoofdgerecht

rk

Ingrediënten (@ personen)

4 kalfsescalopes (beenhouwer)

4 tomaten

1 aubergine

7

1 plantje platte peterselie

3 takjes verse tijm

2

uk

3 takjes verse oregano

ff

130 g kaasblokjes met zongedroogde tomaten

ÿ

Eu

in olie (bokaal)

70 g pecorino (blok)



“4

Pa

=

400 g radiator (paste)

À :

=“

2 eetl. pijnboompitten

pe

+,

M

Hi

1/2 koffiel. Provencaalse kruiden

6 eetl. olijfolie

m

zwarte peper (malen)

WU,

zout

Voorbereiding Go min)



Snij de tomaten in schijfjes. Snij de

aubergine in schijfjes die twee keer zo dun

zijn als de tomaten.

er



Pluk de blaadjes van de takjes tijm en

oregano en snipper samen met de platte

a

za

ds

peterselie fijn. Voeg de verse kruiden toe

el

"3

num

aan 4 eetl. olijfolie en kruid met peper en

zout.

si



Schraap met een dunschiller krullen van de

pecorino.

ik

er

x:

Verwarm de oven voor op 180 °C.

C1

A,

5

a

Bei

g Go min)

1 Maak in een ovenschaal 8 torentjes door

afwisselend schijfjes aubergine en tomaat op

|

Ë

ij

Ed



ol

|

elkaarte leggen. Verdeel ereen paarkaasblokjes

en stukjes zongedroogde tomaat over. Bestrooi

b

.

met pijnboompitten en Provencaalse kruiden.

En

2

u

Eh

Kruid met peper en zout. Zet de torentjes

=d

eventueel vast met een cocktailprikker. Zet

+ 25 min. in de voorverwarmde oven.

+

2 Kook intussen de pasta in lichtgezouten

dre

er

kokend water (kooktijd: zie verpakking). Giet af

a

+

en voeg de kruidenolie toe.

al

F " M

3 Verhit 2 eetl. olifolie in een pan en bak de

LU

kalfsescalopes + 2 min. aan elke kant. Kruid

à

u

A

met peper en zout. Blus met 1/2 dl water en

je

5

schraap de braadresten los met een houten

À.

lepel.

ds,

ù

zi

Afwerking

ee

test

dl

sk.

Schik op elk bord 2 groentetorentjes en leg er

pi

Me

PE

wat radiatori en 1 kalfsescalope bij. Besprenkel

het vlees met het braadvocht en bestrooi de

pasta met de pecorinokrullen.

Ë

hd

Le

kker

ui

Les Hauts Rocs

» Ko

AOP. Côtes du Rhône Villages

ken

Troubadour Blond

Blond bier

videorecept

Es

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

CE

865 kal Vers

Ontdek het recept van onze

Vetten

Energie

558

px

tomatenrisotto met zeebaars

3228 Even

1

Zout

78

=

red

op colruytbe/lekkerkoken

Kon

(waarvan) verzadigde verzuren

aten

7

8,

(waarvan) suikers

888

u

sk Met 2 xTRA.