Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.



Colruyt Folder 11.08.2021

Hier is pagina 6 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 6

+ Zuiderse keuken = + Parte A mk MM ataplana Hoofdgerecht Ingrediënten (@ personen) 3 Bevochtig metde witte wijn en laat volledig inkoken. 450 g kant-en-klare schelpdierensaus iepures) 4 Voeg de diepgevroren mediterrane 300 g grote, gepelde en geblancheerde groenten, de tomatenpuree en het EL. Herder scampi's (diepwies) Burierblaadje toe. Verkruimel er het roestvrij schilmes 500 g mediterrane groentemix diepvries) bouillonblokje over en kruid met het 1 citroen paprikapoeder. Giet er 1 dl water bij, roer en of groentemes 1 rood pepertje laat 15 min. sudderen op een zacht vuur. gekarteld 2 uien 5 Voeg de laatste 10 min. de scampi's 2 teentjes knoflook toe. Voeg na 5 min de diepgevroren 1 Turks brood schelpdierensaus toe en dek af. Kruid met 70 g tomatenpuree peper en zout. 1,69: 1 dl witte wijn 1 eetl oljfolie Afwerking 1 blokje visbouillon Serveer met het Turkse brood en een partje 1 blaadje laurier citroen. Kant-en-klaar La 1 koffiel. paprikapoeder Im zwarte peper (molen) DP Deze Portugese specialiteit van de zout Algarve, met vis, zeevruchten of vlees, el wordt rijkelijk geserveerd met groenten wa a Voorbereiding (ontdooitijd + 10 min) en kruiden. Het gerecht wordt traag PS | Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien gegaard in een cataplana. Dat is een = FE le en dep droog. Le metalen pan met deksel, waarin het eten = 5 Snij de uien in fijne halvemaantjes gestoomd wordt. Pers het knoflook. Verwijder de pitjes uit het rode pepertje Parasol Rosé Arbi en snipper de rest fijn. ? AO.P. Languedoc zeevruchtenfeest met schelpdieren Snij de citroen in 4 partjes LeFort Tripel 450 Verwarm de oven voor op 180 °C Sterk blond bier Saus op basis van venusschelpen en vis. ses Berei ing (25 min) 1 Besprenkel het Turkse brood met water en Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlist) 4,05 < zet in de voorverwarmde oven (baktijd: zie Energie 488 kel ds 18 verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen. Vetten 1508 Enten 2 Verhit intussen de olijfolie in een hoge (waarvan) verzadigde verzuren 248 Zout Koohydraïen 31,78 pan (cataplana of wok) en bak de uien, het (waarvan) suikers, Ee knoflook en het rode pepertje 2 à 3 min. op 18 v een zacht vuur. rn EN CE 2 re «. maer a mu ur m 5 eu en. a vn gi Et in el 2 ou Le “= LS Boni Selection ei mediterrane groentemix u 1kg dd Tomaten, aubergines, courgettes, uien, groene peprika's en rode paprika's ak 5 2,39 à Le ar A ar Piccantina a pikante pepers 1790 e/kg 100 g Herkomst: België. + (_Versmarkt 1,79 Omdat wealtjd reageren op de prijzen en promoties in de andere. SEP Een zijn dan in deze folder De kort vertoon van uw Xra-app egte vies ina e prijzen in uw winkel kan u winkelbezoek raadplegen via de ec RS 3) mel een kans 5 laagste prijzen

Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 6