Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 12 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

Zuiderse keuken

=

+

Parte A

mk

MM

ataplana

Hoofdgerecht

Ingrediënten (@ personen)

3 Bevochtig metde witte wijn en laat volledig

inkoken.

450 g kant-en-klare schelpdierensaus

iepures)

4 Voeg de

diepgevroren

mediterrane

300 g grote, gepelde en geblancheerde

groenten,

de

tomatenpuree

en

het

EL. Herder

scampi's (diepwies)

Burierblaadje

toe.

Verkruimel

er

het

roestvrij schilmes

500 g mediterrane groentemix diepvries)

bouillonblokje over en kruid met

het

1 citroen

paprikapoeder. Giet er 1 dl water bij, roer en

of groentemes

1 rood pepertje

laat 15 min. sudderen op een zacht vuur.

gekarteld

2 uien

5 Voeg de laatste 10 min. de scampi's

2 teentjes knoflook

toe. Voeg na 5 min

de diepgevroren

1 Turks brood

schelpdierensaus toe en dek af. Kruid met

70 g tomatenpuree

peper en zout.

1,69:

1 dl witte wijn

1 eetl oljfolie

Afwerking

1 blokje visbouillon

Serveer met het Turkse brood en een partje

1 blaadje laurier

citroen.

Kant-en-klaar

La

1 koffiel. paprikapoeder

Im

zwarte peper (molen)

DP Deze Portugese specialiteit van de

zout

Algarve, met vis, zeevruchten of vlees,

el

wordt rijkelijk geserveerd met groenten

wa

a

Voorbereiding (ontdooitijd + 10 min)

en kruiden. Het gerecht wordt traag

PS |

Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien

gegaard in een cataplana. Dat is een

=

FE le

en dep droog.

Le

metalen pan met deksel, waarin het eten

=

5

Snij de uien in fijne halvemaantjes

gestoomd wordt.

Pers het knoflook.

Verwijder de pitjes uit het rode pepertje

Parasol Rosé

Arbi

en snipper de rest fijn.

?

AO.P. Languedoc

zeevruchtenfeest met schelpdieren

Snij de citroen in 4 partjes

LeFort Tripel

450

Verwarm de oven voor op 180 °C

Sterk blond bier

Saus op basis van venusschelpen en vis.

ses

Berei

ing (25 min)

1 Besprenkel het Turkse brood met water en

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlist)

4,05 <

zet in de voorverwarmde oven (baktijd: zie

Energie

488 kel

ds 18

verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen.

Vetten

1508

Enten

2 Verhit intussen de olijfolie in een hoge

(waarvan) verzadigde verzuren

248

Zout

Koohydraïen

31,78

pan (cataplana of wok) en bak de uien, het

(waarvan) suikers,

Ee

knoflook en het rode pepertje 2 à 3 min. op

18

v

een zacht vuur.

rn

EN

CE

2

re

«.

maer a

mu

ur

m

5

eu

en.

a

vn

gi

Et

in

el

2

ou

Le

“=

LS

Boni Selection

ei

mediterrane groentemix

u

1kg

dd

Tomaten, aubergines, courgettes, uien, groene

peprika's en rode paprika's

ak

5 2,39

à

Le

ar

A

ar

Piccantina

a

pikante pepers

1790 e/kg

100 g

Herkomst: België.

+

(_Versmarkt

1,79

Omdat wealtjd reageren op de prijzen en promoties in de andere.

SEP Een

zijn dan in deze folder De kort

vertoon van uw Xra-app

egte vies ina

e prijzen in uw winkel kan u

winkelbezoek raadplegen via de

ec

RS

3) mel

een kans

5 laagste prijzen