Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 14


Hier is pagina 14 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.



Colruyt Folder 21.04.2021

Hier is pagina 14 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 14

KT I TE bor het el 2,45 casenr) = = PAT Fe RR, Pl Vondelmolen peperkoek met honing AL deorecept in sneetjes 500 g -15 %" 2 verpakkingen “4 AR 2 EN D Cottage Cheese td 4208 Wm” 2,99: Oikos op Grielse ae) ie 0d VG, OUKOS 2,99. où (623 €/k) GER Danone x Oikos op Griekse wijze volle natuuryoghurt Pi of 0 % V.G. 480 g, volle natuuryoghurt y 460 g, Cottage Cheese 420 g of met verse me = et 5 magere kaas 500g Versmarkt -25 Y* = Ea 5 se A 2 verpakkingen b à Fruits des bois A CE Zin in een voorsmaakje? Bekijk het filmpje op colruyt.be/lekkerkoken rood fruit | ar ramisu met Boni Selection bosvruchten PN peperkoek EU 1kg Aalbessen, aardbeien, Ingrediënten (@ ghesjes) 2 Verdeel 1/3 van de mascarponecrème over frambozen, braambessen, zwarte en blauwe bessen. 200 g bosvruchten (diepuries) 4 glaasjes. 2,40: 230 g rodevruchtensalade (versmark) 3 Lepel er wat coulis op en bedek met een 8 eetl. magere verse kaas (plattekaas) rondje peperkoek. Maak opnieuw een laagje met 2 eetl. mascarpone mascarponecrème, coulis en peperkoek. Eindig, lei met een laagje mascarponecrème. Bewaar in de koelkast. 4 sneetjes peperkoek met honing 1 eetl. amandelschilfers 2 eetl. suiker Afwerking Werk af met verse rode vruchten en geroosterde Voorbereiding (10 min) amandelschilfers. ‘ Breng de diepgevroren bosvruchten samen met 1 eetl. suiker 4 à 5 min. aan de kook. Mix > U kan de coulis ook op smaak brengen met en giet de puree door een zeef. Laat afkoelen. een scheutje amaretto of Grand Marnier (of Di Steek met de rand van uw dessertglaasje met een likeur naar keuze). — 8 rondjes uit de sneetjes peperkoek. ‘ Rooster de amandelschilfers kort goudbruin in Boni Selection een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Voedingswaarde per glas (op bass van de ingrediënten) rodevruchtensalade 230 Bereiding (10 min. + afkoelen) Energie 207 keel Veten Vezels 108 1 Klop 1 eetl. suiker en 1 ei tot een schuimige (waarvan) verzadigde vetzuren 1028 Enten 858 558 Zou 028 Aardbeien, blauwe bessen en noe/kg en ET braambessen. massa. Voeg eerst de mascarpone toe en dan de (waarvan) suikers 2728 C Versmarkt) verse kaas. 2,69: ok Met 88 XTRA. FE sen seren

Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 14