Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KT I TE

bor het

el

2,45 casenr)

=

=

PAT

Fe

RR,

Pl

Vondelmolen

peperkoek met honing

AL

deorecept

in sneetjes 500 g

-15 %"

2 verpakkingen

“4

AR

2

EN

D

Cottage Cheese

td

4208

Wm” 2,99:

Oikos op Grielse

ae)

ie 0d VG,

OUKOS

2,99.



(623 €/k)

GER

Danone

x

Oikos op Griekse wijze volle natuuryoghurt

Pi

of 0 % V.G. 480 g, volle natuuryoghurt

y

460 g, Cottage Cheese 420 g of met verse

me

= et

5

magere kaas 500g

Versmarkt

-25 Y*

=

Ea

5

se

A

2 verpakkingen

b à

Fruits des bois

A

CE

Zin in een voorsmaakje?

Bekijk het filmpje op

colruyt.be/lekkerkoken

rood fruit |

ar ramisu met

Boni Selection

bosvruchten

PN peperkoek

EU

1kg

Aalbessen, aardbeien,

Ingrediënten (@ ghesjes)

2 Verdeel 1/3 van de mascarponecrème over

frambozen, braambessen,

zwarte en blauwe bessen.

200 g bosvruchten (diepuries)

4 glaasjes.

2,40:

230 g rodevruchtensalade (versmark)

3 Lepel er wat coulis op en bedek met een

8 eetl. magere verse kaas (plattekaas)

rondje peperkoek. Maak opnieuw een laagje met

2 eetl. mascarpone

mascarponecrème, coulis en peperkoek. Eindig,

lei

met een laagje mascarponecrème. Bewaar in de

koelkast.

4 sneetjes peperkoek met honing

1 eetl. amandelschilfers

2 eetl. suiker

Afwerking

Werk af met verse rode vruchten en geroosterde

Voorbereiding (10 min)

amandelschilfers.



Breng de diepgevroren bosvruchten samen

met 1 eetl. suiker 4 à 5 min. aan de kook. Mix

> U kan de coulis ook op smaak brengen met

en giet de puree door een zeef. Laat afkoelen.

een scheutje amaretto of Grand Marnier (of

Di

Steek met de rand van uw dessertglaasje

met een likeur naar keuze).



8 rondjes uit de sneetjes peperkoek.



Rooster de amandelschilfers kort goudbruin in

Boni Selection

een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

Voedingswaarde per glas (op bass van de ingrediënten)

rodevruchtensalade

230

Bereiding (10 min. + afkoelen)

Energie 207 keel

Veten

Vezels 108

1 Klop 1 eetl. suiker en 1 ei tot een schuimige

(waarvan) verzadigde vetzuren

1028 Enten 858

558 Zou

028

Aardbeien, blauwe bessen en

noe/kg

en

ET

braambessen.

massa. Voeg eerst de mascarpone toe en dan de

(waarvan) suikers

2728

C Versmarkt)

verse kaas.

2,69:

ok Met 88 XTRA.

FE sen seren