Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 12


Hier is pagina 12 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.



Colruyt Folder 21.04.2021

Hier is pagina 12 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 12

EET a) le u Zu pn de Vd 5 N un # € 7 f \\ a vd Well Ir 7 Bere R >) # +} N 9 #, GU ë N 2 2 7 JE À “| 1 he Pe { u I Hr Fe € Pa En = ss a ek à. jk \ SE SE ZT EI = E Ke > Re = Tr SE a sE N Ds 4 \ & EI e & ES © TE SEE. = & x ze EE N FS = S = a A NS = > SEN 8 N 3 A el à pn x = ve ) EE + Be; SS SEN 34 ait Se zr SES Sr “9 si 5 x K en IE = ES = E ST; HB # Ë EZ = 8 En & 2 5 | SEE à EE ES ee 9 à, z Fa, SE = & QD # S à FR a Se “ Ds se SS ? # {| 7. I £ en < SSS Les PRE NG AT EU EU Brunch (Gstuks) - Schil het stuk appel en snij in blokjes. Voedngsraard per croissant met kaas en ham. (opbasis van de ingrediënten) 1 rol bladerdeeg gersmerk) = Snij de brie in dunne sneetjes. 1 eidooier - Verwarm de oven voor op 180 °C. Vetten Energie z0skeal Vezels 068 2068 Ellen 1408 Voor de croissants met kaas en ham: (10 min. + 10 min. in de over) (waarvan) verzadigde velzuren 15Ag Zout 098 2 sneetjes prosciutto cotto alle erbe (charcuterie) Koohydren 1508 2 gedroogde tomaten (bokaal) Rol het bladerdeeg uit op het bakpapier en snij (daarvan) suikers 118 in 6 punten. 50 g harde schapenkaas met zwarte olijven (blok) Beleg 2 punten met prosciutto, schapenkaas Voedngsvaarde per croissant met speculoospasta en appel Voor de croissants met speculoospasta en en gedroogde tomaten. Rol op in de vorm van een (opbass van de ingredienten) appel: croissant. Besmeer 2 punten met speculoospasta Energie 207 kcal Vetten vezels 068 1/4 appel (granny smith) en bestrooi met appelblokjes. Rol ook op tot Ag Zout Elten 368 2 koffiel. speculoospasta of speculoospasta een croissant. Besmeer de 2 laatste punten met (waarvan) verzadigde verzuren 458 058 Crunchy Koofydaten 208 confituur, bedek met brie en rol op. (waarvan) suikers 458 Voor de croissants met brie en confituur: Klop de eidooier los en bestrijk er de croissants 50 g brie mee. Voedngsvaarde per croissant met bre en confituur 2 koffiel. aardbeienconfituur of confituur van Schik de croissants met het bakpapier op een (opbass van de ingrediënten) Energie 258kcal Vezels 058 aardbeien en wilde aardbeien bakplaat en zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde Vetten Vers 058 oven. 1558 Eulen 998 GO min) (waarvan) verzadigde vetzuren 85.8 Zout 0708 Koofydaten 238 - Rasp de schapenkaas grof. Liever minicroissants? Snij het deeg dan in 8, (daarvan) suikers 648 - Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes. 10 of 12 punten. Geldig van 21/4 tem. 4/5/2021. sk Met Dj XTRA

Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 12