Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Born

DE

®

%

RATTEN

AN

.

IKYERS

.

:

AARDBETENTJSLOLLY’S

ne

Ingrediënten «2 stuks)

Fruit snijden

.

Dit heb je nedig vit de keelkast

Snij de kroontjes van 350 g aardbeien en hou

4 aardbeien apart.

350 g aardbeien

Snij de 4 aardbeien in schijfjes.

125 g plantaardig alternatief voor

.

Snij de rest van de aardbeien in 2 en doe in

yoghurt (of Griekse yoghurt)

een hoge maatbeker.

Pel 1 banaan en breek in stukken.

Je andere ingrediënten

1banaan

Mix mix mix

2 eetlepels kokospoeder

Mix de aardbeien in de maatbeker fijn met de staafmixer.

Dit zijn je keukeninstrumenten

Giet de helft in een glas en zet opzij.

Voeg de banaan toe aan de aardbeien in de maatbeker

1snijmesje

en mix fijn.

1snijplankje

Meng er 125 g plantaardig alternatief voor yoghurt onder.

1glas

1hoge maatbeker

De vermpjes in

1staafmixer

12 vormpjes voor ijslolly’s

Verdeel de gemixte aardbeien uit het glas over 12 vormpjes

voor ijslolly's, duw de schijfjes aardbei tegen de binnen-

1lepel

kant van de vormpjes. Laat 30 min. rechtopstaand

opstijven in de diepvriezer.

Neg rusten in de diepvriezer

Giet er de aardbei-banaanmengeling in en zet nog

minstens 3 u. in de diepvriezer.

S

Lit de vermpjes halen en

afwerken



Haal de ijsjes uit de diepvriezer. Wacht even,

zodat ze makkelijk loskomen uit de vormpjes.

Bestrooi met 2 eetlepels kokospoeder

en smullen maar!

Word zelf ook een echte Pottenlikker en test

ä

onze recepten op colruyt.be/pottenlikkers.

®

©

es) e

f'

38

c'e