Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Born
DE
®
%
RATTEN
AN
.
IKYERS
.
:
AARDBETENTJSLOLLY’S
ne
Ingrediënten «2 stuks)
Fruit snijden
.
Dit heb je nedig vit de keelkast
Snij de kroontjes van 350 g aardbeien en hou
4 aardbeien apart.
350 g aardbeien
Snij de 4 aardbeien in schijfjes.
125 g plantaardig alternatief voor
.
Snij de rest van de aardbeien in 2 en doe in
yoghurt (of Griekse yoghurt)
een hoge maatbeker.
Pel 1 banaan en breek in stukken.
Je andere ingrediënten
1banaan
Mix mix mix
2 eetlepels kokospoeder
Mix de aardbeien in de maatbeker fijn met de staafmixer.
Dit zijn je keukeninstrumenten
Giet de helft in een glas en zet opzij.
Voeg de banaan toe aan de aardbeien in de maatbeker
1snijmesje
en mix fijn.
1snijplankje
Meng er 125 g plantaardig alternatief voor yoghurt onder.
1glas
1hoge maatbeker
De vermpjes in
1staafmixer
12 vormpjes voor ijslolly’s
Verdeel de gemixte aardbeien uit het glas over 12 vormpjes
voor ijslolly's, duw de schijfjes aardbei tegen de binnen-
1lepel
kant van de vormpjes. Laat 30 min. rechtopstaand
opstijven in de diepvriezer.
Neg rusten in de diepvriezer
Giet er de aardbei-banaanmengeling in en zet nog
minstens 3 u. in de diepvriezer.
S
Lit de vermpjes halen en
afwerken
€
Haal de ijsjes uit de diepvriezer. Wacht even,
zodat ze makkelijk loskomen uit de vormpjes.
Bestrooi met 2 eetlepels kokospoeder
en smullen maar!
Word zelf ook een echte Pottenlikker en test
ä
onze recepten op colruyt.be/pottenlikkers.
®
©
es) e
f'
38
c'e