Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Gembermocktail

ve

met sinaasappel

r

INGREDIËNTEN (1 glas)

16,5 cl gingerale

1/2 onbehandelde sinaasappel (bio)

1takje vers basilicum

Lem gember

1stengelcitroengras

een beetje bloemsuiker

enkele ijsblokjes

BEREIDING (5 min)

1 Schilen rasp de gember. Snij het citroengras in de lengte

doormidden en kneus 1helft.

2 Snij 2dunneschijfjes van de halve sinaasappelen pers

de rest.

3 Doe het sinaasappelsap en de gember in een glas en zet

er de gekneusde stengel citroengras in

7

[er

4 Vul aan metijsblokjes en overgiet met de gingerale.

a

5_ Werk af met blaadjes basilicum en de schijfjes

ER

sinaasappel. Bestrooi met een beetje bloemsuiker.

Frango Slushie

INGREDIËNTEN (1 glas)

1d! citroenlimonade



LS eetl zelfgemaakte basilicumsiroop (zie p. 13)

30 g frambozen (diepvries)

30 g mango (diepvries)

A

2aardbeien

1/4 mango

1/2 kiwi

enkele blauwe besjes

60 g gemalen ijs

BEREIDING (ontdooitijd +20 min)

49

1 Laatde frambozen en de mango oppervlakkig ontdooien

2_Snijde kroontjes van de aardbeien, Schil de halve kiwi en

a

snij in stukjes. Snij het vruchtvlees van de verse mango in

stukjes. Steek de stukjes fruit en de bessen op

1brochettestokje.

3 Mixde frambozen met de basilicumsiroop en de helft van

en

hette samen

het gemalen ijs. Verdeel over een glas.

Sa eigen fruitbroc

4 Mixde mango met derestvan het gemalen ijs en lepel

met je favoriete vruchten

en op

voorzichtig in het glas

meeten

a

5 Vulaanmetcitroenlimonade over de bolle kant van een

un. CAT EU

endoortje

LE

chool

lepel. Werk af met een fruitbrochette.

@

n picknick CIEL

14