Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Gembermocktail
ve
met sinaasappel
r
INGREDIËNTEN (1 glas)
16,5 cl gingerale
1/2 onbehandelde sinaasappel (bio)
1takje vers basilicum
Lem gember
1stengelcitroengras
een beetje bloemsuiker
enkele ijsblokjes
BEREIDING (5 min)
1 Schilen rasp de gember. Snij het citroengras in de lengte
doormidden en kneus 1helft.
2 Snij 2dunneschijfjes van de halve sinaasappelen pers
de rest.
3 Doe het sinaasappelsap en de gember in een glas en zet
er de gekneusde stengel citroengras in
7
[er
4 Vul aan metijsblokjes en overgiet met de gingerale.
a
5_ Werk af met blaadjes basilicum en de schijfjes
ER
sinaasappel. Bestrooi met een beetje bloemsuiker.
Frango Slushie
INGREDIËNTEN (1 glas)
1d! citroenlimonade
—
LS eetl zelfgemaakte basilicumsiroop (zie p. 13)
30 g frambozen (diepvries)
30 g mango (diepvries)
A
2aardbeien
1/4 mango
1/2 kiwi
enkele blauwe besjes
60 g gemalen ijs
BEREIDING (ontdooitijd +20 min)
49
1 Laatde frambozen en de mango oppervlakkig ontdooien
2_Snijde kroontjes van de aardbeien, Schil de halve kiwi en
a
snij in stukjes. Snij het vruchtvlees van de verse mango in
stukjes. Steek de stukjes fruit en de bessen op
1brochettestokje.
3 Mixde frambozen met de basilicumsiroop en de helft van
en
hette samen
het gemalen ijs. Verdeel over een glas.
Sa eigen fruitbroc
4 Mixde mango met derestvan het gemalen ijs en lepel
met je favoriete vruchten
en op
voorzichtig in het glas
meeten
a
5 Vulaanmetcitroenlimonade over de bolle kant van een
un. CAT EU
endoortje
LE
chool
lepel. Werk af met een fruitbrochette.
@
n picknick CIEL
14