Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 29


Hier is pagina 29 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Colruyt Folder 19.05.2021

Hier is pagina 29 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 29

ws Pas Fe ‘a # Ps Heerlijk tafelen he. 4 s m ee ir / » el ise viscurry # metlent roenten en kokosrijst / INGREDIËNTEN (4 personen) VOORBEREIDING (ontdooitijd +20 min.) 500 g kabeljauwhaasje (versmarkt) -Laat de scampi's volledig ontdooien en pel ze. Snij de vis in stukken van 8 ongepelde rauwe scampi’s‘jumbo' (diepvries) 3à4cm 200 g groene-aspergepunten -Breek de stengels citroengras en kneus met de platte kant van je mes. Schil de gember en snipper fijn met het knoflook. Snij de rode ui in fijne slierten 100 g snoeptomaatjes 1gele paprika -Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in fijne repen van 3à 4 cm lang, Verwijder het uiteinde van de asperges en snij in 1courgette stukjes van 2à 3 cm. Snij de peultjes in 2. Snij de courgette in blokjes van 250 g peultjes Lem. Snij de kerstomaten in 2 1bosje lente-uitjes -Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringetjes (hou er enkele lonbehandelde limoen (bio) apart). Rasp de schil van de limoen (niet het wit) en pers hem. Snipper de koriander grof (hou enkele blaadjes apart). Snij de lente-uitjes fijn (hou wat 1/2rood pepertje 3 stengels citroengras groen apart). Hak de cashewnoten grof - Meng 1 koffiel. groenecurrypasta onder 2 eetl. olijfolie en laat er de Lem gember scampi’s in marineren. 1plantje koriander 1rode ui BEREIDING (30 min) 1teentje knoflook zeetl. geroosterde en gezouten cashewnoten 1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een stoofpot met dikke bodem. Stoof het knoflook, 250 g Thaise rijst de gember, de rode ui en 2 citroengrasstengels 2 à 3 min. Voeg de paprika, de peultjes, de courgette en de asperges toe en stoof 2 à3 min, 100 g groenecurrypasta (bokaal) 600 ml kokosmelk 2 Blus met 400 ml kokosmelk en 2 dl water. Voeg het blokje visbouillon en +3/4 van het potje groenecurrypastatoe. Laat 5 à 8 min. pruttelen op een b eetl. olijfolie zacht vuur. Roer regelmatig 1blokje visbouillon 3 Voeg de kerstomaten en het pepertje toe en roer goed. Breng op smaak zwarte peper (molen) met limoensap, de helft van de koriander en eventueel peper en zout. Leg zout voorzichtig de stukken vis in de stoofpot (duw ze tussen de groenten en het vocht). Dek af en laat 5 A8 min. garen op een zacht vuur (roer niet) & Kook derijst in lichtgezouten water met 200 ml kokosmelk en 1 stengel citroengras (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Meng er de lente-uitjes, de cashewnoten en de rest van de koriander onder. Kruid met peper en zout. 5 verhit een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof en bak de scampi's 3à 4 min, op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. 6 Verdeel derijst en de viscurry over diepe borden en werk telkens af met 2 scampi's, blaadjes koriander, peperringetjes, groen van de lente-uitjes en limoenzeste. Casa Mayor Reserva Chardonnay Rio de Los Andes Doordeweeks of net dat tikkeltje meer? D.0. Colchagua Valley- Chili Voeg wat garnalen toe en geef deze curry in geen tijd een feestelijk tintje. Omer varieer gerust met de vis of vervang de koriander door platte peterselie. Sterk blond bier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst} Energie 821 kcal Vetten 37,0 g (waarvan) verzadigde vetzuren 21,7 g Koolhydraten 73,4 g (waarvan) suikers 15,2 g+ Vezels 7,3 g- Eiwitten 45,1g- Zout2,1g eolruyt” 29

Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 29