Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 10


Hier is pagina 10 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Colruyt Folder 19.05.2021

Hier is pagina 10 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 10

Pr A u wer) ‘a + En hs . UN . : = 5 ES garnalen, ep) CAEN jes fine RAC sca AC Pittig wortelsoepje met zoete aardappel INGREDIËNTEN (4 personen) VOORBEREIDING (10 min.) BEREIDING (3o min) 300 g wortelen - Hak de ui grof en snipper het knoflook 1 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui, het knoflook, het Lem gember fijn. Schilde gember en snij fijn 1stengel citroengras - Schilde wortelen en de zoete citroengras en de gember 2 à 3 min aardappelen. Snij in gelijke stukken 2 Voeg de wortelen en de zoete enkele korianderblaadjes Lui - Kneus de citroengrasstengel met de aardappelen toe en roerbak platte kant van je mes en snij inde 2à3 min. Blus met de kokosmelk en 1teentje knoflook lengte in 2. 6dlwater. Voeg het bouillonblokje toe 400g zoete aardappelen en kruid met peper, zout en een beetje 4 dl kokosmelk kerriepoeder. Dek af en laat 20 min. zeetl olijfolie sudderen op een zacht vuur. 1blokje groentebouillon 3 Verwijder het citroengras en mix heel fijn. Leng eventueel aan met water. 1/2 koffiel. pilipili 1snuifje kerriepoeder & Verdeel over kleine kopjes en werk af met enkele blaadjes koriander en pilipili peper en zout Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst): Energie 333 kcal - Vetten 25,3 g (waarvan) verzadigde vetzuren 19,8 g- Koolhydraten 20,1,g (waarvan) suikers 10,08 Vezels 4,6 g- Eiwitten 3,8g- Zouto,2g 10

Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 10