Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.

Hier is pagina 8 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 8
Duo van bruschetta INGREDIËNTEN (+25 stuks) BEREIDING (25 min) 2à 3 sneetjes prosciutto (charcuterie) 1 Verwarm de oven voor op 200°C 250 g erwten (diepvries) 2 Doedekerstomaten, het basilicum, de rode uien de helft van het fijngesnipperde knoflook in een ovenschaal. Overgiet met 2 eetl olijfolie en 250 g kerstomaten in verschillende kleuren (Toma'Chef) 1/2 onbehandelde citroen (bio) kruid met peper en zout. Zet 8 à 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen. 1/2 plantje basilicum 3 Bak intussen het stokbrood 5 à 8 min. goudbruin in de oven. Haal uit de oven 1plantje munt & Kookde diepgevroren erwten 2 à3 min. onafgedekt in lichtgezouten water. 1rode ui Giet af en spoel onder koud water. 2 teentjes knoflook 5 Doe 200 g erwten samen met de ricotta, het citroensap, de fijngesnipperde munt, de rest van het fijngesnipperde knoflook en Leet! 100g ricotta 1burrata(ltaliaanse verse kaas) olijfolie in een blender. Mix glad en kruid met peper en zout. Hou de rest van de erwtjes apart voor de af werking 4 kwarteleieren 6 Besmeerde helft van het stokbrood met de erwtentapenadeen werk af met 1voorgebakken stokbrood met zuurdesem een half kwarteleitje, wat blaadjes munt, enkele erwtjes en zeste van citroen. 3 eetl.olijfolie + extra om in te smeren 7 Beleg de rest van het stokbrood voor de helft met de geroosterde peper en zout kerstomaten. Verdeel wat burrata over de andere helften leg tussenin een roosje prosciutto. Werk af met basilicum VOORBEREIDING (10 min) -Snipper de rode ui en 1teentje knoflook fijn Pel het andere teentje knoflook en snij doormidden. -Snij het stokbrood in sneetjes en verdeel over een TIP bakplaat met bakpapier. Besprenkel met olijfolie Maak gerust de toppings en de tapenade de dag vooraf klaar. en wrijf open met de snijkant van de halveteentjes De broodjes afbakken en beleggen doe je het best net voor het serveren knoflook. Zo blijven ze lekker krokant. -Snipper het basilicum en de munt fijn (hou van beide kruiden enkele blaadjes apart voor de afwerking) -Rasp de schil van de halve citroen (niet het wit)en pers er het sap uit. Voedingswaarde per stuk (op basis van de ingrediëntenlijst) -Kook de kwarteleieren 4 à 5 min. hard in kokend water. Energie 135 kcal- Vetten 6,9 g (waarvan) verzadigde vetzuren 2,6 g- Koolhydraten 11,58 Giet af, laat afkoelen en pel. Snij dan inde lengte in 2 (waarvan) suikers 2,4 g- Vezels1,6 g- Eiwitten 5,8 g- Zouto,sg fl pe 4 Ze CA Pc ni ‚ N 27 n : pe = 3 te Wr è p ‘ pe à À de IS APS t eerw ntap! ET PTT ER s ns 9) ok hee a: ips op D au REN > CS Ee 3 Ci 4 à ke 5 Fe 2 > à 3 re, os 7 x N Be ;
Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 8