Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.

Hier is pagina 21 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 21
Slaatje van lentegroenten met sinaasappelvinaigrette BIJGERECHT -3,10 €/PER: VOORBEREIDING (10 min) INGREDIËNTEN (4 personen) -Verwijder de uiteindes van de aspergepunten en de boontjes 250 g peultjes 250 g prinsessenbonen -Snij de aspergepunten en de peultjes in 2 -Schil de sinaasappel met een dunschiller (niet het wit) en snij de 200g groene-aspergepunten schillen in fijne reepjes. Snij de sinaasappel in 2 en pers 1 helft 100 g babyspinazie -Pers de halve limoen. 1 bosje waterkers -Snipper de lente-uitjes fijn 1/2 bosje lente-uitjes -Knip de blaadjes waterkers van de steeltjes 1 onbehandelde sinaasappel (bio) 1/2 limoen BEREIDING (15 min, + afkoelen) 3 eetl. amandelschilfers 1 Kookde boontjes 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. 2 eetl.olijfolie Voeg de peultjes en de asperges toe en laat nog 3 min. koken. Giet 1à2 eetl sesamolie af en spoel onder koud water. Laat volledig afkoelen. 1 snuifje pilipili 2 Rooster intussen de amandelschilfers goudbruin ineen pan zwarte peper (molen) met antiaanbaklaag, zonder vetstof. grof zeezout (molen) 3 Maak de vinaigrette mengde olijfolie met het sinaasappelsap, het limoensap, de sesamolie, zwarte peper en zeezout. & Doede afgekoelde groenten samen met de babyspinazie, de waterkers en de lente-uitjes in een grote kom. Besprenkel met de El Coto Blanco vinaigrette en meng goed. Kruid met zwarte peper en zeezout. D.O.C.Rioja Spanje AFWERKING Hoegaarden À Witbier Werk af met de amandelschilfers, pilipili en sinaasappelzeste Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 197 kcal- Vetten 12,9 g (waarvan) verzadigde vetzuren 1,7 g Koolhydraten 11,1 (waarvan) suikers 2,5 g Vezels 6,3g Eiwitten 5,9 g Zoutoog AT De df | pr x pt AT Á >. + ed nn colruyt
Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 21