Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.

Hier is pagina 7 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 7
a Hummus INGREDIËNTEN (+ 10 porties) Duo van 1/2 plantje platte peterselie 3 eetl olijfolie het sap van 1/2 citroen leet tahin (sesampasta) zelfgemaakte 2 teentjes knoflook 1snuifje komijnpoeder 258 + Leet! sesamzaad zwarte peper (molen) grissini 400 g kikkererwten (blik) zeezout BEREIDING (10 min.) 1 Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. INGREDIËNTEN (+ 20 stuks) Hou 2 eetl. kikkererwten apart voor de afwerking, 30 g geraspte grana padano 2 Snipper de peterselie en het knoflook fijn lei 3 Mixdekikkererwten met 3eetl citroensap, 25 g sesamzaad, de tahin, 1rol pizzadeeg (versmarkt) het knoflook en de olijfolie tot een gladde pasta. Kruid met zwarte peper en zeetl. groene pesto (versmarkt) zeezout. Voeg eventueel nog wat olijfolie toe. 2eetl sesamzaad & Werkaf meteen scheutje olijfolie, 2 eetl. kikkererwten, leetl. sesamzaad, Leet Provengaalse kruiden de peterselie, een beetje komijnpoeder en een draai van de pepermolen peper Voedingswaarde per portie (op basis van de ingrediëntenlijst) BEREIDING Energie 89 kcal- Vetten 6,2 g (waarvan) verzadigde vetzuren 0,9g- Koolhydraten 4,4 g {10 min. + 20 min. in de oven) (waarvan) suikers 0,0 g-Vezels 2,5 g- Eiwitten 2,7 g- Zout 0,18 1 Verwarm de oven voor op 200°C 2 Klopheteilos met eetl. water. 3 Rolhetpizzadeeg uiten snij in repen van + 1cm breed. Hoe-mmus? # Besmeer dehelftvan de repen met de groene pesto. Bestrijk de andere Een puree van gekookte kikkererwten en sesampasta helft met een beetje losgeklopt eí en Dat is meestal de basis van een traditionele hummus. Maar met ons basisrecept kan je heel wat kanten uit. Speel met smaken en bestrooi rijkelijk met de Provencaalse kruiden en peper. combineer de basis met gekookte groenten zoals zoete aardappel, wortel, pompoen of pastinaak. Of ga voor een combinatie met avocado 5 _Legderepen wat uitelkaar en vouw ze dubbel in de breedte. Trek tijdens het of zongedroogde tomaten. Keuze genoeg! Ook bij de afwerking, want vouwen al draaiend aan de uiteinden en die kan je naar smaak invullen met verse of gedroogde kruiden, noten duw ze wat vaster. Leg alle repen op een of zaden, een olie naar keuze bakplaat met bakpapier. 6 Bestrijkallerepen met losgeklopt ei. Strooi het sesamzaad over de repen HUMMUS MET FETA EN RODE BIET met de Provengaalse kruiden. Bestrooi de pestorepen met grana padano Maak de hummus volgens het basisrecept (zonder stap 4) 7_Zet 15 à 20 min, in de voorverwarmde Mix er 250 g voorgekookt rode biet onder. Breng op smaak met a koffiel. oven, tot de reepjes mooi goudbruin zijn vloeibare honing, zwarte peper en zeezout Verkruimel er 40 g feta over wen werk af met takjes verse oregano en een draai van de pepermolen Metditr cept kan je eind OS. HUMMUS MET GEROOSTERDE BLOEMKOOL vari RTE TE Maak de hummus volgens het basisrecept (zonder stap 4) and kruiden pest ES Verwarm de oven voor op 200 °C. Snij 1 grote bloemkool in kleine roosjes en verdeel ze over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en kruid met zwarte peper en zeezout. Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde Voedingswaarde per stuk oven, Haal de geroosterde bloemkool uit de oven en hou enkele kleine roosjes (op basis van de ingrediëntenlijst): apart voor de afwerking. Mixde rest onder de hummus. Kruid met zwarte peper. Energie 99 kcal Vetten 3,5 g en zeezout Snij 1à 2 radijzen in heel fijne schijfjes, Verdeel ze over de hummus (waarvan) verzadigde vetzuren 0,8, samen met een beetje olijfolie, de geroosterde bloemkoolroosjes en eventueel Koolhydraten 13,2 g (waarvan) suikers 0,88 Vezels 0,6 g- Eiwitten 3,6g- Zouto,7g wat loof van de radijzen. Werk af met een beetje pilipili Pd colruyt
Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 7