Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Te
—
pn
*
TA
B
le
u
x
I
A
3
pl.
Li
SE
ip
Ie
2%
EA
Kn
À €
PES
Wi
A
=)
94
=
d
#7
Es
h
Er
>=
à
&,
x
=
AR
32
Na
Y
is
Y
5 A
#
A
ps
7
8
Cee,
E
=
N
€
Er
4
a
SE
N
Tip van Laura
|
ss,
van het kookteam
A
astasalade
en perzik
“Leuk voor kinderen: perzikbootjes met tonijn! Vul enkele halve
PAT A CL
perziken met de tonijnsalade en prik er een vlaggetje op. Zo hebt
Lunch
Ingrediënten (à personen)
u een leuk en lekker bootje.”
100 g jonge
415 g halve perziken
2
slascheuten
op sap (bi)
1 bakje tuinkers
320 g tonijn in eigen
1 plantje platte
nat (bil)
peterselie
Bokaal)
4 eetl. mayonaise
Eur
4 eetl. Griekse yoghurt
Halve perziken
2 eieren
zwarte peper (malen)
TS
EE
op sap
400 g spirelli
zout
D
4158
1608
Voorbereiding (0 min)
THON-TONIJN|
2,30:
‘
|
>
2,39:
(9,79 €/kg)
Breng water aan de kook in een kookpot en
19,92 €/ke)
kook de eieren 10 min. Spoel onder koud
de
water en laat afkoelen.
5
Laat intussen de perziken uitlekken en snij in
Saupiquet
Del Monte
tonijn in eigen nat
‘
halvemaantjes.
alle perziken
Laat de tonijn uitlekken.
160 g of 400 g
Hak de platte peterselie fijn.
-25 Y*
-25 *
ñ
Knip de tuinkers los.
vanaf 4 blikken
vanaf 2 blikken
Bereiding (15 min)
1 Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water
_—
(kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder
koud water (zo kleven ze niet aan elkaar).
Groentemacedoine
2 Pel intussen de eieren en plet met een vork.
Doe er de tonijn, de platte peterselie, de Griekse
r
€
Geke)
yoghurt en de mayonaise bij. Kruid met peper en
Bonduelle
zout.
Hi
|
vol
el
=
Crispy Mais
3 Meng de tonijnsalade onder de
jonge
W
Ae)
2
f
Mie
slascheuten, de pasta en de perziken.
‚1,78
LS
ey
ji
0,916:
=,
(654 e/ke)
Afwerking
Werk af met de tuinkers.
Boni Selection
Bonduelle
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst)
yoghurt op Griekse wijze natuur
Crispy Maïs of kikkererwten 150 g,
685 kel
Veres
vol of halfvol
Vetten
Energie
Enmen
418
rode kidneybonen
2498
Zout
1kg
-15 %"
160 g of
-20 %*°
Koohydraïen
(vaanvan) verzadigde verzuren
Ko
488
088
(_Versmarkt
vanaf
groentemacedoine
(aanan) suikers
1108
2 verpakkingen
vanaf 4 blikken
200 g
‘Omdat we altijd re:
eren op de prijzen en promoties in de andere.
te winkel in uw streek, kunnen de
zijn dan in deze lol
ie
r. Dekortn
rtoon van uw Xtrapp o1-kaart komen daar nog bovenop. De
pren in uv Cauvin né age
e prijzen in uw winkel kan
wanlelbezoek raadplegen via de
co
app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (
345 2345). Zo mis u geen kansen.
MZ laagste prijzen mn