Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Te



pn

*

TA

B

le

u

x

I

A

3

pl.

Li

SE

ip

Ie

2%

EA

Kn

À €

PES

Wi

A

=)

94

=

d

#7

Es

h

Er

>=

à

&,

x

=

AR

32

Na

Y

is

Y

5 A

#

A

ps

7

8

Cee,

E

=

N



Er

4

a

SE

N

Tip van Laura

|

ss,

van het kookteam

A

astasalade

en perzik

“Leuk voor kinderen: perzikbootjes met tonijn! Vul enkele halve

PAT A CL

perziken met de tonijnsalade en prik er een vlaggetje op. Zo hebt

Lunch

Ingrediënten (à personen)

u een leuk en lekker bootje.”

100 g jonge

415 g halve perziken

2

slascheuten

op sap (bi)

1 bakje tuinkers

320 g tonijn in eigen

1 plantje platte

nat (bil)

peterselie

Bokaal)

4 eetl. mayonaise

Eur

4 eetl. Griekse yoghurt

Halve perziken

2 eieren

zwarte peper (malen)

TS

EE

op sap

400 g spirelli

zout

D

4158

1608

Voorbereiding (0 min)

THON-TONIJN|

2,30:



|

>

2,39:

(9,79 €/kg)

Breng water aan de kook in een kookpot en

19,92 €/ke)

kook de eieren 10 min. Spoel onder koud

de

water en laat afkoelen.

5

Laat intussen de perziken uitlekken en snij in

Saupiquet

Del Monte

tonijn in eigen nat



halvemaantjes.

alle perziken

Laat de tonijn uitlekken.

160 g of 400 g

Hak de platte peterselie fijn.

-25 Y*

-25 *

ñ

Knip de tuinkers los.

vanaf 4 blikken

vanaf 2 blikken

Bereiding (15 min)

1 Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water

_—

(kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder

koud water (zo kleven ze niet aan elkaar).

Groentemacedoine

2 Pel intussen de eieren en plet met een vork.

Doe er de tonijn, de platte peterselie, de Griekse

r



Geke)

yoghurt en de mayonaise bij. Kruid met peper en

Bonduelle

zout.

Hi

|

vol

el

=

Crispy Mais

3 Meng de tonijnsalade onder de

jonge

W

Ae)

2

f

Mie

slascheuten, de pasta en de perziken.

‚1,78

LS

ey

ji

0,916:

=,

(654 e/ke)

Afwerking

Werk af met de tuinkers.

Boni Selection

Bonduelle

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst)

yoghurt op Griekse wijze natuur

Crispy Maïs of kikkererwten 150 g,

685 kel

Veres

vol of halfvol

Vetten

Energie

Enmen

418

rode kidneybonen

2498

Zout

1kg

-15 %"

160 g of

-20 %*°

Koohydraïen

(vaanvan) verzadigde verzuren

Ko

488

088

(_Versmarkt

vanaf

groentemacedoine

(aanan) suikers

1108

2 verpakkingen

vanaf 4 blikken

200 g

‘Omdat we altijd re:

eren op de prijzen en promoties in de andere.

te winkel in uw streek, kunnen de

zijn dan in deze lol

ie

r. Dekortn

rtoon van uw Xtrapp o1-kaart komen daar nog bovenop. De

pren in uv Cauvin né age

e prijzen in uw winkel kan

wanlelbezoek raadplegen via de

co

app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (

345 2345). Zo mis u geen kansen.

MZ laagste prijzen mn