Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.



Colruyt Folder 01.07.2020

Hier is pagina 5 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 5

Te — pn * TA B le u x I A 3 pl. Li SE ip Ie 2% EA Kn À € PES Wi A =) 94 = d #7 Es h Er >= à &, x = AR 32 Na Y is Y 5 A # A ps 7 8 Cee, E = N € Er 4 a SE N Tip van Laura | ss, van het kookteam A astasalade en perzik “Leuk voor kinderen: perzikbootjes met tonijn! Vul enkele halve PAT A CL perziken met de tonijnsalade en prik er een vlaggetje op. Zo hebt Lunch Ingrediënten (à personen) u een leuk en lekker bootje.” 100 g jonge 415 g halve perziken 2 slascheuten op sap (bi) 1 bakje tuinkers 320 g tonijn in eigen 1 plantje platte nat (bil) peterselie Bokaal) 4 eetl. mayonaise Eur 4 eetl. Griekse yoghurt Halve perziken 2 eieren zwarte peper (malen) TS EE op sap 400 g spirelli zout D 4158 1608 Voorbereiding (0 min) THON-TONIJN| 2,30: ‘ | > 2,39: (9,79 €/kg) Breng water aan de kook in een kookpot en 19,92 €/ke) kook de eieren 10 min. Spoel onder koud de water en laat afkoelen. 5 Laat intussen de perziken uitlekken en snij in Saupiquet Del Monte tonijn in eigen nat ‘ halvemaantjes. alle perziken Laat de tonijn uitlekken. 160 g of 400 g Hak de platte peterselie fijn. -25 Y* -25 * ñ Knip de tuinkers los. vanaf 4 blikken vanaf 2 blikken Bereiding (15 min) 1 Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water _— (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water (zo kleven ze niet aan elkaar). Groentemacedoine 2 Pel intussen de eieren en plet met een vork. Doe er de tonijn, de platte peterselie, de Griekse r € Geke) yoghurt en de mayonaise bij. Kruid met peper en Bonduelle zout. Hi | vol el = Crispy Mais 3 Meng de tonijnsalade onder de jonge W Ae) 2 f Mie slascheuten, de pasta en de perziken. ‚1,78 LS ey ji 0,916: =, (654 e/ke) Afwerking Werk af met de tuinkers. Boni Selection Bonduelle Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst) yoghurt op Griekse wijze natuur Crispy Maïs of kikkererwten 150 g, 685 kel Veres vol of halfvol Vetten Energie Enmen 418 rode kidneybonen 2498 Zout 1kg -15 %" 160 g of -20 %*° Koohydraïen (vaanvan) verzadigde verzuren Ko 488 088 (_Versmarkt vanaf groentemacedoine (aanan) suikers 1108 2 verpakkingen vanaf 4 blikken 200 g ‘Omdat we altijd re: eren op de prijzen en promoties in de andere. te winkel in uw streek, kunnen de zijn dan in deze lol ie r. Dekortn rtoon van uw Xtrapp o1-kaart komen daar nog bovenop. De pren in uv Cauvin né age e prijzen in uw winkel kan wanlelbezoek raadplegen via de co app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst ( 345 2345). Zo mis u geen kansen. MZ laagste prijzen mn

Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 5