Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
en
AT RA
ET -
a
EN
.
rd
”
4
KS
4
6
1
PE
24.
”
u
€
ad
#
a |
à;
>
si
se
kad
à
gr
Fr
Fu
ir
CA
;
1
ee
pe
rs
A
A
à
à
st
#
5
CF
B
Dessert of tussendoortje
Ingrediënten (@ personen)
+
D
125 g blauwe bessen
1 onbehandelde citroen (bio)
2,5 dl karnemelk met druivensuiker
60 g ongezouten melkerijboter
2 eieren
320 g patisseriebloem
1 zakje bakpoeder
Fed
90 g suiker
2 eetl. rietsuiker
1 snuifje kaneel
Ha
sad
1 snuifje zout
Voorbere
ng G min)
- Smelt de boter in een steelpan op een zacht
vuurtje.
ie
- Rasp de schil van de citroen (niet het wit).
Bereiding (10 min. + 30 à 40 min. in de over)
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
2 Meng de bloem met het bakpoeder, de
suiker, de kaneel en het zout.
3 Klop de eieren los en meng er de gesmolten
boter, de karnemelk en de citroenzeste onder.
Voeg toe aan het bloemmengsel en roer goed
(niet te lang, anders wordt het deeg taai).
4 Giet het beslag in een cakevorm met
De Echte
em
1,73:
bakpapier. Strooi er de blauwe bessen over en
duw ze zachtjes in het deeg. Bestrooi met de
rietsuiker.
Met druivensuiker
5 Zet 30 à 40 min. in de voorverwarmde oven.
r
€
De cake is klaar als u er met een mes in prikt en
het er droog uitkomt.
Balade
karnemelk De Echte
PU kan de blauwe bessen ook vervangen
door ander fruit (frambozen, ananasstukjes,
lead
of Met druivensuiker
schijfjes aardbei
)
@ *
il
E:
Blauwe bessen
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
2508
1276 €/kg
Ham
Energie. 595 kcal Vezeis.
088
Herkomst: België.
-15 %*
Vetten
1568 Ewtten 150g
(Versmarkt
Aerdt
(waanan) verzadigde vetzuren
91g Zout
088
vanaf 2 flessen
Kooïhydaten
328
(waanan) suikers,
4188
sk Met uw 98 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.