Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

de



Garite

Lekker

Koken

PS

3

Poco Loco

videorecept

34968

Grilled Wraps

6 stuks 370 g

1,29:

F4

}

ln

\

#

m

Al

re.

ot

N

F

«

Ee

A

2,25:

x

(15 €/kg)

Boni Selection

kipfilet met tuinkruiden

+9 sneetjes 150 g

-15 %"

8

Versmarkt

vanaf

D

2 verpakkingen



onen

us

k

Boni Selection

Els

tomatentapenade

1660 /kg

#

150 8

j

Versmarkt

2,49:

N

Zin in een voorsmaakje?

es

Bekij

filmpje op

:

colruyt.be/lekkerkoken

D

uo van Wraps

p=

PN gegrilde

so

A

Lunch

en

Ingrediënten (@ personen)

Bereiding (zo ma)

Boni Selection

160 g kipfilet met

150 gtomatentapenade

1 Verhit de olifolie in een grilpan en gril de

tuinkruiden (charcuterie)

ersmarkt)

groenten aan beide kanten. Kruid met zwarte

halfgedroogde kerstomaten in olie

500 g gegrilde

6 gegrilde wraps

eper, zout en 1 koffiel. Provencaalse kruiden.

2708

1330 €/kg

30 g pijnboompitten

Laat afkoelen.

Herkomst: Frankrijk

groentemix (diepvries)

200 g babyspinazie

1 eetl olijfolie

2 Besmeer

intussen

de

wraps

met

de

150 g verse geitenkaas

2 koffiel. Provencaalse

tomatentapenade.

3,59:

kruiden

met look en fijne

3 Beleg 3 wraps met de sneetjes kipfilet en de

Schapenkaas

Geitenkaas natuur

kruiden

zwarte peper (malen)

plakjes mozzarella. Kruid met zwarte peper, zout

125 g mozzarella

zout

en de rest van de Provencaalse kruiden.

r



270 g halfgedroogde

4 Besmeer de rest van de wraps met een

(12,60 €/kg)

@

€/kg)

kerstomaten in olie

leagje geitenkaas (u kan hem ook over de wraps

Gersmak)

verkruimeler).

5 Beleg alle wraps met de gegrilde groenten,

Voorbereiding (ontdooitijd +5 min)

-

Laat de gegrilde groentemix volledig

de babyspinazie en de halfgedroogde tomaten.

Bestrooi met de pijnboompitten en rol op. Prik

ontdooien en dep droog.

eventueel vast met een cocktailprikker.

Rooster de pijnboompitten in een pan

Boni Selection

met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)



Snij de mozzarella in dunne plakjes.

alle schapen- of

Energie

g2skeal vezels

1108

geitenkazen

Veiten

413g Einen

3258

(waarvan) verzadigde vetzuren 1,18 Zout

388

150 8

-15 %"

Koohydrten

58

Versmarkt

vanaf

(waarvan) sulers

149g

2 verpakkingen

sk Met uw 98 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.