Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
1
ii
A
x
D
a
ne
LA
A
fr
Ÿ
/
=
a
nr
al
|
Fr
es
w
en
x
»
LS
sh
ett
EN
etharing
{ Noorse
salade m
Lunch
[2%
Ingrediënten (@ personen)
600 g haringfilet in
1 sjalot
Es
azijn
600 g minikrieltjes
2 dl zure room
zemen
500 g gestoomde
2
rode biet (versmarkt)
2 eetl. mayonaise
bree
1 appel (gramy smith)
1 koffiel. mierikswortel
1 bosje waterkers
met room (bokaal)
1 plantje platte
zwarte peper (molen)
peterselie
zout
1 plantje dille
Bertoli
4
voorbereiding 15 min)
mayonaise
en
Wrijf de ongeschilde krieltjes schoon onder
koud water.
met olijfolie
:
top-dowriles
Snipper de sjalot fijn.
450 ml
Snij de rode biet en de ongeschilde appel in
MSC
me
3,36:
Calvé mayonaise
Kleine blokjes.
met eieren 500 ml
4
Hak de dille en de peterselie fijn.
7,81 e/L)
us
€
r
:
Snij de waterkers los.
Va
|
BE)
Snij de haring in kleine stukjes.
a:
Vandermaesen
Bereiding (so min)
haringfilets in azijn
Bertolli
1 Kook de krieltjes 15 à 20 min. gaar in
1 kg
alle mayonaises of
lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen. Snij
Wilde vis. Herkomst: noordoostelijk deel van
Calvé
ze in de lengte in 2 of in 4.
de Atlantische Oceaan.
2 Maak intussen de dressing: meng de zure
alle mayonaises of
-25 Yo
Versmarkt
vanaf
room met de mierikswortelroom, de mayonaise,
Dressing
de dille en de peterselie. Kruid met zwarte
5,99:
4 verpakkingen
peper en zout.
h
5 Meng de sjalot, de rode biet en de appel
onder de krieltjes. Lepel er 3 eetl. dressing over.
Honing-mosterd
Vinaigrette
ee,
Afwerking
u.
=d
„15:
Honing-mosterd
ü
Werk af met de waterkers en de haring.
3,89 €)
À
05 €
Serveer er de rest van de dressing bij.
Yv
675
=
ze
p
Côtes du Jura A.O.P. Chardonnay
VE arr
Met pestosmaak
À
Yogorette met
Saint-Vernier
r
€
l
fine kruiden
bus
Là
(1,22 €/1)
L
3,05«
Rodenbach Classic
E
Vlaams roodbruin bier
=
=
e
(678 e/l)
Boni Selection
Vandemoortele
=
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Energie
142kcal Vezek
128
vinaigrette honing-mosterd,
alle vinaigrettes of Yogorette
Veiten
met pestosmaak of
450 ml
489g Einen
028
met mango
(waarvan) verzadigde vetzuren
168 Zout
8
-15 Y*
Koohydrten
A
450 ml
vanaf 2 flessen
(waarvan) sulers
nog
EH
Ex]
‘Omdat we altijd re:
ie
ere
n op de prizen en promotes in de andere grote winkek in uwstrel
k kunnen.
Ba
in uw Col
ewinklnög lager,
wanlelbezoek raadplegen via de
zijn dan in deze folder De kort,
co
app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (
rtoon van uw Xra-app of-kaart komen daar nog bovenop.
345 2345). Zo mis u geen kansen.
e prijzen in uw winkel kan
Æ7 laagste prijzen mn