Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.

Hier is pagina 3 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 3
1 ii A x D a ne LA A fr Ÿ / = a nr al | Fr es w en x » LS sh ett EN etharing { Noorse salade m Lunch [2% Ingrediënten (@ personen) 600 g haringfilet in 1 sjalot Es azijn 600 g minikrieltjes 2 dl zure room zemen 500 g gestoomde 2 rode biet (versmarkt) 2 eetl. mayonaise bree 1 appel (gramy smith) 1 koffiel. mierikswortel 1 bosje waterkers met room (bokaal) 1 plantje platte zwarte peper (molen) peterselie zout 1 plantje dille Bertoli 4 voorbereiding 15 min) mayonaise en Wrijf de ongeschilde krieltjes schoon onder koud water. met olijfolie : top-dowriles Snipper de sjalot fijn. 450 ml Snij de rode biet en de ongeschilde appel in MSC me 3,36: Calvé mayonaise Kleine blokjes. met eieren 500 ml 4 Hak de dille en de peterselie fijn. 7,81 e/L) us € r : Snij de waterkers los. Va | BE) Snij de haring in kleine stukjes. a: Vandermaesen Bereiding (so min) haringfilets in azijn Bertolli 1 Kook de krieltjes 15 à 20 min. gaar in 1 kg alle mayonaises of lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen. Snij Wilde vis. Herkomst: noordoostelijk deel van Calvé ze in de lengte in 2 of in 4. de Atlantische Oceaan. 2 Maak intussen de dressing: meng de zure alle mayonaises of -25 Yo Versmarkt vanaf room met de mierikswortelroom, de mayonaise, Dressing de dille en de peterselie. Kruid met zwarte 5,99: 4 verpakkingen peper en zout. h 5 Meng de sjalot, de rode biet en de appel onder de krieltjes. Lepel er 3 eetl. dressing over. Honing-mosterd Vinaigrette ee, Afwerking u. =d „15: Honing-mosterd ü Werk af met de waterkers en de haring. 3,89 €) À 05 € Serveer er de rest van de dressing bij. Yv 675 = ze p Côtes du Jura A.O.P. Chardonnay VE arr Met pestosmaak À Yogorette met Saint-Vernier r € l fine kruiden bus Là (1,22 €/1) L 3,05« Rodenbach Classic E Vlaams roodbruin bier = = e (678 e/l) Boni Selection Vandemoortele = Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Energie 142kcal Vezek 128 vinaigrette honing-mosterd, alle vinaigrettes of Yogorette Veiten met pestosmaak of 450 ml 489g Einen 028 met mango (waarvan) verzadigde vetzuren 168 Zout 8 -15 Y* Koohydrten A 450 ml vanaf 2 flessen (waarvan) sulers nog EH Ex] ‘Omdat we altijd re: ie ere n op de prizen en promotes in de andere grote winkek in uwstrel k kunnen. Ba in uw Col ewinklnög lager, wanlelbezoek raadplegen via de zijn dan in deze folder De kort, co app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst ( rtoon van uw Xra-app of-kaart komen daar nog bovenop. 345 2345). Zo mis u geen kansen. e prijzen in uw winkel kan Æ7 laagste prijzen mn
Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 3