Colruyt - Folder van 01.07.2020 tot 14.07.2020 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 19 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.07.2020 tot 14.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1

ii

A

x

D

a

ne

LA

A

fr

Ÿ

/

=

a

nr

al

|

Fr

es

w

en

x

»

LS

sh

ett

EN

etharing

{ Noorse

salade m

Lunch

[2%

Ingrediënten (@ personen)

600 g haringfilet in

1 sjalot

Es

azijn

600 g minikrieltjes

2 dl zure room

zemen

500 g gestoomde

2

rode biet (versmarkt)

2 eetl. mayonaise

bree

1 appel (gramy smith)

1 koffiel. mierikswortel

1 bosje waterkers

met room (bokaal)

1 plantje platte

zwarte peper (molen)

peterselie

zout

1 plantje dille

Bertoli

4

voorbereiding 15 min)

mayonaise

en

Wrijf de ongeschilde krieltjes schoon onder

koud water.

met olijfolie

:

top-dowriles

Snipper de sjalot fijn.

450 ml

Snij de rode biet en de ongeschilde appel in

MSC

me

3,36:

Calvé mayonaise

Kleine blokjes.

met eieren 500 ml

4

Hak de dille en de peterselie fijn.

7,81 e/L)

us



r

:

Snij de waterkers los.

Va

|

BE)

Snij de haring in kleine stukjes.

a:

Vandermaesen

Bereiding (so min)

haringfilets in azijn

Bertolli

1 Kook de krieltjes 15 à 20 min. gaar in

1 kg

alle mayonaises of

lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen. Snij

Wilde vis. Herkomst: noordoostelijk deel van

Calvé

ze in de lengte in 2 of in 4.

de Atlantische Oceaan.

2 Maak intussen de dressing: meng de zure

alle mayonaises of

-25 Yo

Versmarkt

vanaf

room met de mierikswortelroom, de mayonaise,

Dressing

de dille en de peterselie. Kruid met zwarte

5,99:

4 verpakkingen

peper en zout.

h

5 Meng de sjalot, de rode biet en de appel

onder de krieltjes. Lepel er 3 eetl. dressing over.

Honing-mosterd

Vinaigrette

ee,

Afwerking

u.

=d

„15:

Honing-mosterd

ü

Werk af met de waterkers en de haring.

3,89 €)

À

05 €

Serveer er de rest van de dressing bij.

Yv

675

=

ze

p

Côtes du Jura A.O.P. Chardonnay

VE arr

Met pestosmaak

À

Yogorette met

Saint-Vernier

r



l

fine kruiden

bus



(1,22 €/1)

L

3,05«

Rodenbach Classic

E

Vlaams roodbruin bier

=

=

e

(678 e/l)

Boni Selection

Vandemoortele

=

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Energie

142kcal Vezek

128

vinaigrette honing-mosterd,

alle vinaigrettes of Yogorette

Veiten

met pestosmaak of

450 ml

489g Einen

028

met mango

(waarvan) verzadigde vetzuren

168 Zout

8

-15 Y*

Koohydrten

A

450 ml

vanaf 2 flessen

(waarvan) sulers

nog

EH

Ex]

‘Omdat we altijd re:

ie

ere

n op de prizen en promotes in de andere grote winkek in uwstrel

k kunnen.

Ba

in uw Col

ewinklnög lager,

wanlelbezoek raadplegen via de

zijn dan in deze folder De kort,

co

app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (

rtoon van uw Xra-app of-kaart komen daar nog bovenop.

345 2345). Zo mis u geen kansen.

e prijzen in uw winkel kan

Æ7 laagste prijzen mn