Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 5 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Van het seizoen

u

%

AS

ol

ag

Bijgerecht

%

Fée

AE

ui

EN

8}

Snij 2 sjalotten

in de lengte in 8. Verwijder de pitten en de

=

draden uit 1 kastanjepompoen en s

nij in partjes. Leg de

)

pompoen en de sj

jalotten op een bakplaat met bakpapier en

B)

kruid met peper en zout. Besprenkel met 2 eetl.

olijfolie en

æ

zet + 30 min. in een voorverwarmde oven op 200

°C. Zet de

A

laatste 10 min. 100 g pancetta bij in de oven. Hak intussen

re

2 eetl. pecannoten grof. Ma:

jak de dressing: meng 2 eetl.

balsamicoazijn met 2 eetl.

olijfolie en kruid met peper en

(a

LE où

haal en doe er de

Fée

zout. Doe 100 g rucola in een serveersci

eu]

— pompoen en de sjalotten bij. Meng er de dressing onder.

4

à

Bestrooi met de pecannoten en de pancetta. Werk af met

Le

125 g geitenkaas (in toefjes).

>

da

ns.

sx

Re

4

Ei

ee.

rd

ul

er

Ps

ER



%

Dessert/tussendoortje

5

Verwijder de pi

vruchtvlees à

in bl

en en draden uit 1 Pompoen en snij het

a

|;

Jes Van 2 cm, Kook d

Fi

&ear in lichtgezoute

en water. Giet af en pi

€ pompoenblokjes 15 min

i

je

€ pompoenpure

ein

ureer. Laat afkoelen, Doe

le

Yoghurt, 1 ei, 1 eetl

h

en ruime kom eı

N mixer 2 eetl. Griekse

oning en 1 kof

=.

gladde massa. Zeef 100

8 volkorenbl

oem en 1 zal

fiel. kaneel onder tot een

boven de kom

en voeg 1/2 buis;

je vanille.

kje bakpoeder

Doe 100

8 Pure chocolade en

-@xtract toe. Meng goed.

ze

bain.

50 g bot

Marle smelten, Laat licht afk

Oelen, Do,

Tin een steelpan laat au

4

In een mengkom en breek er 3e

ieren in,

€ 100 g appelcompote

%

En voeg de chocolade toe Doe

op tot een Stevig beslag

D

Ks

de helft van

„=

een cakevorm met bakpapier. Gi

et er het pos

het chocoladebeslag in

gf

eindig met de rest van het choc

mpoenbeslag over en

Voorverwarmde oven op 200 *

Oladebeslag.

Zet + 35 min. in een

7.

m

7

A |

2%

Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.

We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want

Ontdek al onze recepten met pompoen

elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.

Bovendien zijn seizoensgroenten en fruit vaak de betere keuze voor het milieu.

op

Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten

Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap

C2 stap voor stap

san een betere gezondheid en een beter milieu.

dat we altijd re

eren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streel

in uw Coluytsvinkelnög

zijn dan in deze lol

ie

x, De kort

vertoon van uw Xtra-app ol kaart komen daar

bovenc

%kunnen depren

e prijzen in uw wink kn u

LE

vanlelbezoek raadplegen via de

co

app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (

Ko

12345 2:

2) 20 mi

u'géenkansen.

laagste prijzen En