Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 5 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Van het seizoen
u
%
AS
ol
ag
Bijgerecht
%
Fée
AE
ui
EN
8}
Snij 2 sjalotten
in de lengte in 8. Verwijder de pitten en de
=
draden uit 1 kastanjepompoen en s
nij in partjes. Leg de
)
pompoen en de sj
jalotten op een bakplaat met bakpapier en
B)
kruid met peper en zout. Besprenkel met 2 eetl.
olijfolie en
æ
zet + 30 min. in een voorverwarmde oven op 200
°C. Zet de
A
laatste 10 min. 100 g pancetta bij in de oven. Hak intussen
re
2 eetl. pecannoten grof. Ma:
jak de dressing: meng 2 eetl.
balsamicoazijn met 2 eetl.
olijfolie en kruid met peper en
(a
LE où
haal en doe er de
Fée
zout. Doe 100 g rucola in een serveersci
eu]
— pompoen en de sjalotten bij. Meng er de dressing onder.
4
à
Bestrooi met de pecannoten en de pancetta. Werk af met
Le
125 g geitenkaas (in toefjes).
>
da
ns.
sx
Re
4
Ei
ee.
rd
ul
er
Ps
ER
€
%
Dessert/tussendoortje
5
Verwijder de pi
vruchtvlees à
in bl
en en draden uit 1 Pompoen en snij het
a
|;
Jes Van 2 cm, Kook d
Fi
&ear in lichtgezoute
en water. Giet af en pi
€ pompoenblokjes 15 min
i
je
€ pompoenpure
ein
ureer. Laat afkoelen, Doe
le
Yoghurt, 1 ei, 1 eetl
h
en ruime kom eı
N mixer 2 eetl. Griekse
oning en 1 kof
=.
gladde massa. Zeef 100
8 volkorenbl
oem en 1 zal
fiel. kaneel onder tot een
boven de kom
en voeg 1/2 buis;
je vanille.
kje bakpoeder
Doe 100
8 Pure chocolade en
-@xtract toe. Meng goed.
ze
bain.
50 g bot
Marle smelten, Laat licht afk
Oelen, Do,
Tin een steelpan laat au
4
In een mengkom en breek er 3e
ieren in,
€ 100 g appelcompote
%
En voeg de chocolade toe Doe
op tot een Stevig beslag
D
Ks
de helft van
„=
een cakevorm met bakpapier. Gi
et er het pos
het chocoladebeslag in
gf
eindig met de rest van het choc
mpoenbeslag over en
Voorverwarmde oven op 200 *
Oladebeslag.
Zet + 35 min. in een
7.
m
7
A |
2%
Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.
We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want
Ontdek al onze recepten met pompoen
elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.
Bovendien zijn seizoensgroenten en fruit vaak de betere keuze voor het milieu.
op
Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten
Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap
C2 stap voor stap
san een betere gezondheid en een beter milieu.
dat we altijd re
eren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streel
in uw Coluytsvinkelnög
zijn dan in deze lol
ie
x, De kort
vertoon van uw Xtra-app ol kaart komen daar
bovenc
%kunnen depren
e prijzen in uw wink kn u
LE
vanlelbezoek raadplegen via de
co
app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (
Ko
12345 2:
2) 20 mi
u'géenkansen.
laagste prijzen En