Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 5 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.

Hier is pagina 4 van 5 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 4
Van het seizoen u % AS ol ag Bijgerecht % Fée AE ui EN 8} Snij 2 sjalotten in de lengte in 8. Verwijder de pitten en de = draden uit 1 kastanjepompoen en s nij in partjes. Leg de ) pompoen en de sj jalotten op een bakplaat met bakpapier en B) kruid met peper en zout. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en æ zet + 30 min. in een voorverwarmde oven op 200 °C. Zet de A laatste 10 min. 100 g pancetta bij in de oven. Hak intussen re 2 eetl. pecannoten grof. Ma: jak de dressing: meng 2 eetl. balsamicoazijn met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en (a LE où haal en doe er de Fée zout. Doe 100 g rucola in een serveersci eu] — pompoen en de sjalotten bij. Meng er de dressing onder. 4 à Bestrooi met de pecannoten en de pancetta. Werk af met Le 125 g geitenkaas (in toefjes). > da ns. sx Re 4 Ei ee. rd ul er Ps ER € % Dessert/tussendoortje 5 Verwijder de pi vruchtvlees à in bl en en draden uit 1 Pompoen en snij het a |; Jes Van 2 cm, Kook d Fi &ear in lichtgezoute en water. Giet af en pi € pompoenblokjes 15 min i je € pompoenpure ein ureer. Laat afkoelen, Doe le Yoghurt, 1 ei, 1 eetl h en ruime kom eı N mixer 2 eetl. Griekse oning en 1 kof =. gladde massa. Zeef 100 8 volkorenbl oem en 1 zal fiel. kaneel onder tot een boven de kom en voeg 1/2 buis; je vanille. kje bakpoeder Doe 100 8 Pure chocolade en -@xtract toe. Meng goed. ze bain. 50 g bot Marle smelten, Laat licht afk Oelen, Do, Tin een steelpan laat au 4 In een mengkom en breek er 3e ieren in, € 100 g appelcompote % En voeg de chocolade toe Doe op tot een Stevig beslag D Ks de helft van „= een cakevorm met bakpapier. Gi et er het pos het chocoladebeslag in gf eindig met de rest van het choc mpoenbeslag over en Voorverwarmde oven op 200 * Oladebeslag. Zet + 35 min. in een 7. m 7 A | 2% Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines. We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want Ontdek al onze recepten met pompoen elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad. Bovendien zijn seizoensgroenten en fruit vaak de betere keuze voor het milieu. op Meer weten over seizoensgroenten en fruit? Surf naar colruyt.be/seizoensgroenten Door te kiezen voor groenten en fruit van het seizoen werken we samen stap voor stap C2 stap voor stap san een betere gezondheid en een beter milieu. dat we altijd re eren op de prijzen en promoties in de andere grote winkels in uw streel in uw Coluytsvinkelnög zijn dan in deze lol ie x, De kort vertoon van uw Xtra-app ol kaart komen daar bovenc %kunnen depren e prijzen in uw wink kn u LE vanlelbezoek raadplegen via de co app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst ( Ko 12345 2: 2) 20 mi u'géenkansen. laagste prijzen En
Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 4