Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Van het seizoen
x. P Sai
Pd
ff
ekker
{dla
NE:
FS
a
=}
Linguine met witte asperges en krokante ham
.
Leg 150 g sneetjes Italiaanse ham op een bakplaat met
bakpapier en zet 8 min. in een voorverwarmde oven, op
d'U
180 °C. Haal uit de oven en breek in stukjes.
.
Schil 800 g witte asperges en snij in schuine stukjes van
ea
kN
zo'n 2 cm lang, Hou de aspergepunten apart.
.
Kook 400 g linguine in lichtgezouten water (kooktijd:
zie verpakking) en kook de aspergestukjes de laatste
5 min. mee. Voeg de aspergepunten de laatste 2 min. toe.
x
Giet af en vang 1 dl kookvocht op.
PA
.
Meng 2,5 dl lichte room met 2 eetl. rode pesto en
75 g geraspte parmezaan. Kruid met zwarte peper van
2
de molen. Meng het roommengsel onder de linguine en
à
3
asperges.
|
|
.
Bestrooi met 1 plantje
fijngesnipperde peterselie en
If AA
Im.
voeg eventueel nog wat kookwater toe. Sct
hep op een bord
we
en werk af met de ham.
À
VE
a
À
RE
1
ir
2
=
4
à
a
>
ú
Kd
È
A
U
an
*
Bijgerecht/hapje
iv
À
%
À
HE
a
ve
ad
7
Slaatje met asperges,
%
* Schil 500 8 witte aspeı
radijsjes en grijze garnalen
ges en snij
à
in lange lnten met
I
+ Maak de dress;
een dunschiller. Snij 1/2
bosje rad
sjes in plakjes
ng:
:
meng 3 eetl. ol
folie met
Be]
1 koffiel, moster,
den
Ir
* Haal de buitenste blaadj
5cl Sinaasappelsap.
4
2
un
(u hebt er 9 nodig) en sı
ES van 3 Romeinse slaharten
ar
nij de rest in fijne reepjes.
* Meng de dressing onde
r de fijngesneden sla, de
€
aspergelinten en de rad
Je
meng goed.
ijsjes. Kruid met Peper en zout en
* Verdeel de sla over
ces
de blaadjes Romei
nse sla en bestrooi
met 1/4 plantje fi
ngesnipperd bie
slook. Verdeel er
Fe
125 g noordzeega,
rnalen over.
Lid
Bi
u
Heerlijk bij gebakken vis,
k
hi
5
|
à
4,
um
l
1
il
en
Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?
Van asperges
Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.
We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want
op z'n Vlaams tot
elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.
een originele clafoutis
Ontdek al onze recepten
Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender
met asperges op
colruyt.be/lekkerkoken
Zo dragen we samen bij aan een
betere gezondheid, stap voor stap.
(DE
‘Omdat we atijd reageren op de prijzen en promoties in de andere
ote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruytwinkel nóg la
zijn dan in deze folder. De
ngen
vertoon van uw Xa
of
fi
"kaart komen daai
ien
dies
as
ze prijzen in uw winkel kan u
wankelbezoek raadplegen via de
ruytapp, op okuytbe of bij onze Kl
2 omst
u geen kansen.
MZ laagste prijzen