Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 4
Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.

Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 4
Van het seizoen x. P Sai Pd ff ekker {dla NE: FS a =} Linguine met witte asperges en krokante ham . Leg 150 g sneetjes Italiaanse ham op een bakplaat met bakpapier en zet 8 min. in een voorverwarmde oven, op d'U 180 °C. Haal uit de oven en breek in stukjes. . Schil 800 g witte asperges en snij in schuine stukjes van ea kN zo'n 2 cm lang, Hou de aspergepunten apart. . Kook 400 g linguine in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) en kook de aspergestukjes de laatste 5 min. mee. Voeg de aspergepunten de laatste 2 min. toe. x Giet af en vang 1 dl kookvocht op. PA . Meng 2,5 dl lichte room met 2 eetl. rode pesto en 75 g geraspte parmezaan. Kruid met zwarte peper van 2 de molen. Meng het roommengsel onder de linguine en à 3 asperges. | | . Bestrooi met 1 plantje fijngesnipperde peterselie en If AA Im. voeg eventueel nog wat kookwater toe. Sct hep op een bord we en werk af met de ham. À VE a À RE 1 ir 2 = 4 à a > ú Kd È A U an * Bijgerecht/hapje iv À % À HE a ve ad 7 Slaatje met asperges, % * Schil 500 8 witte aspeı radijsjes en grijze garnalen ges en snij à in lange lnten met I + Maak de dress; een dunschiller. Snij 1/2 bosje rad sjes in plakjes ng: : meng 3 eetl. ol folie met Be] 1 koffiel, moster, den Ir * Haal de buitenste blaadj 5cl Sinaasappelsap. 4 2 un (u hebt er 9 nodig) en sı ES van 3 Romeinse slaharten ar nij de rest in fijne reepjes. * Meng de dressing onde r de fijngesneden sla, de € aspergelinten en de rad Je meng goed. ijsjes. Kruid met Peper en zout en * Verdeel de sla over ces de blaadjes Romei nse sla en bestrooi met 1/4 plantje fi ngesnipperd bie slook. Verdeel er Fe 125 g noordzeega, rnalen over. Lid Bi u Heerlijk bij gebakken vis, k hi 5 | à 4, um l 1 il en Waarom seizoensgroenten en -fruit eten? Van asperges Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines. We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want op z'n Vlaams tot elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad. een originele clafoutis Ontdek al onze recepten Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender met asperges op colruyt.be/lekkerkoken Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. (DE ‘Omdat we atijd reageren op de prijzen en promoties in de andere ote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruytwinkel nóg la zijn dan in deze folder. De ngen vertoon van uw Xa of fi "kaart komen daai ien dies as ze prijzen in uw winkel kan u wankelbezoek raadplegen via de ruytapp, op okuytbe of bij onze Kl 2 omst u geen kansen. MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 4