Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Van het seizoen

x. P Sai

Pd

ff

ekker

{dla

NE:

FS

a

=}

Linguine met witte asperges en krokante ham

.

Leg 150 g sneetjes Italiaanse ham op een bakplaat met

bakpapier en zet 8 min. in een voorverwarmde oven, op

d'U

180 °C. Haal uit de oven en breek in stukjes.

.

Schil 800 g witte asperges en snij in schuine stukjes van

ea

kN

zo'n 2 cm lang, Hou de aspergepunten apart.

.

Kook 400 g linguine in lichtgezouten water (kooktijd:

zie verpakking) en kook de aspergestukjes de laatste

5 min. mee. Voeg de aspergepunten de laatste 2 min. toe.

x

Giet af en vang 1 dl kookvocht op.

PA

.

Meng 2,5 dl lichte room met 2 eetl. rode pesto en

75 g geraspte parmezaan. Kruid met zwarte peper van

2

de molen. Meng het roommengsel onder de linguine en

à

3

asperges.

|

|

.

Bestrooi met 1 plantje

fijngesnipperde peterselie en

If AA

Im.

voeg eventueel nog wat kookwater toe. Sct

hep op een bord

we

en werk af met de ham.

À

VE

a

À

RE

1

ir

2

=

4

à

a

>

ú

Kd

È

A

U

an

*

Bijgerecht/hapje

iv

À

%

À

HE

a

ve

ad

7

Slaatje met asperges,

%

* Schil 500 8 witte aspeı

radijsjes en grijze garnalen

ges en snij

à

in lange lnten met

I

+ Maak de dress;

een dunschiller. Snij 1/2

bosje rad

sjes in plakjes

ng:

:

meng 3 eetl. ol

folie met

Be]

1 koffiel, moster,

den

Ir

* Haal de buitenste blaadj

5cl Sinaasappelsap.

4

2

un

(u hebt er 9 nodig) en sı

ES van 3 Romeinse slaharten

ar

nij de rest in fijne reepjes.

* Meng de dressing onde

r de fijngesneden sla, de



aspergelinten en de rad

Je

meng goed.

ijsjes. Kruid met Peper en zout en

* Verdeel de sla over

ces

de blaadjes Romei

nse sla en bestrooi

met 1/4 plantje fi

ngesnipperd bie

slook. Verdeel er

Fe

125 g noordzeega,

rnalen over.

Lid

Bi

u

Heerlijk bij gebakken vis,

k

hi

5

|

à

4,

um

l

1

il

en

Waarom seizoensgroenten en -fruit eten?

Van asperges

Kiest u voor seizoensgroenten en -fruit, dan kiest u voor de meeste smaak en vitamines.

We willen u dan ook inspireren om dagelijks meer groenten en fruit op uw menu te zetten. Want

op z'n Vlaams tot

elke dag 300 g groenten en 250 g fruit eten, dat is het advies van de Hoge Gezondheidsraad.

een originele clafoutis

Ontdek al onze recepten

Meer weten over seizoensgroenten en -fruit? Surf naar colruyt.be/seizoenskalender

met asperges op

colruyt.be/lekkerkoken

Zo dragen we samen bij aan een

betere gezondheid, stap voor stap.

(DE

‘Omdat we atijd reageren op de prijzen en promoties in de andere

ote winkels in uw streek, kunnen de prijzen in uw Colruytwinkel nóg la

zijn dan in deze folder. De

ngen

vertoon van uw Xa

of

fi

"kaart komen daai

ien

dies

as

ze prijzen in uw winkel kan u

wankelbezoek raadplegen via de

ruytapp, op okuytbe of bij onze Kl

2 omst

u geen kansen.

MZ laagste prijzen