Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

pr

à

Gp

Genieten van t selzoen

asperge, koningin der groenten

Het aspergeseizoen is begonnen! Witte asperges zijn een typisch product van eigen

bodem. In deze periode van het jaar zijn ze een onmisbaar product in uw keuken

lo

Hier vindt u tips om zelf met het witte goud aan de slag te gaan

-_—

mi

In

ee

Î

1}

Ni

x

4.

x

Her

41

Ee

On

fl

\

iM

sal

&

à

Séizoen

=

Asperges zijn top van april tot juni.

ze

*

a

HE

i

Smaak

Asperges hebben een zachte smaak en een

k

heerlijk aroma.

I

1

IN

Voedingswaarde

Pa

A

Rijk aan vezels en vitamine C*. Ze zijn ook

een bron van foliumzuur**.

N

NUTRI-SCORE

Ve

il

Al

Zi

\

Bewaren

pal

Bereid ze zo snel mogelijk na aankoop.

Toch bewaren? Wikkel ze in een vochtige

:

ve

keukenhanddoek en leg ze in de koelkast.

ee

Zo blijven ze nog 1 à 2 dagen goed.

%

4

Invriezen



tur

m

=

a

=

ea

Blancheer asperges even voor u ze invriest.

ir

in

an

Laat afkoelen en vries bij voorkeur samen met

N

het kookvocht in. U kan ze tot 9 maanden

Meer weten over seizoensgroenten en -fruit?

ee

diepgevroren bewaren.

Surf naar colruyt.be/seizoenskalender

En |

F

* Vitamine C draagt bij tot de normale werking vert het. eliistekel en’het immuunsysteem. Daarnaast helpt het bij a collageenvorming en verhoogt het de ijzeropname.

** Folumzuur (itamine BI) speelt een rol in het celdeingsproces, raagt bij tot een mormale bloedvorming en tot de vermindering van moeheid.

Enr sue x