Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
pr
à
Gp
Genieten van t selzoen
asperge, koningin der groenten
Het aspergeseizoen is begonnen! Witte asperges zijn een typisch product van eigen
bodem. In deze periode van het jaar zijn ze een onmisbaar product in uw keuken
lo
Hier vindt u tips om zelf met het witte goud aan de slag te gaan
-_—
mi
In
ee
Î
1}
Ni
x
4.
x
Her
41
Ee
On
fl
\
iM
sal
&
à
Séizoen
=
Asperges zijn top van april tot juni.
ze
*
a
HE
i
Smaak
Asperges hebben een zachte smaak en een
k
heerlijk aroma.
I
1
IN
Voedingswaarde
Pa
A
Rijk aan vezels en vitamine C*. Ze zijn ook
een bron van foliumzuur**.
N
NUTRI-SCORE
Ve
il
Al
Zi
\
Bewaren
pal
Bereid ze zo snel mogelijk na aankoop.
Toch bewaren? Wikkel ze in een vochtige
:
ve
keukenhanddoek en leg ze in de koelkast.
ee
Zo blijven ze nog 1 à 2 dagen goed.
%
4
Invriezen
—
tur
m
=
a
=
ea
Blancheer asperges even voor u ze invriest.
ir
in
an
Laat afkoelen en vries bij voorkeur samen met
N
het kookvocht in. U kan ze tot 9 maanden
Meer weten over seizoensgroenten en -fruit?
ee
diepgevroren bewaren.
Surf naar colruyt.be/seizoenskalender
En |
F
* Vitamine C draagt bij tot de normale werking vert het. eliistekel en’het immuunsysteem. Daarnaast helpt het bij a collageenvorming en verhoogt het de ijzeropname.
** Folumzuur (itamine BI) speelt een rol in het celdeingsproces, raagt bij tot een mormale bloedvorming en tot de vermindering van moeheid.
Enr sue x