Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.

Hier is pagina 3 van 4 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 21.04.2021 tot 04.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 3
ee Asperges = schoonmaken… Asperges lekker vers houden Spoel indien nodig de asperges even onder koud water. » Kraakverse asperges piepen als u ze tegen elkaar wrijft. » Leg geschilde asperges in koud water. Zo drogen ze niet uit. Snij de houtachtige uiteindes van » Met de schillen en het kookwater kan u uw de asperges af (+ 2 cm). soepen en bouillons op smaak brengen. Vind dit recept voor aspergevelouté op colruyt.be/lekkerkoken Schil witte asperges van top naar voet (het bovenste topje laat u ongeschild). 7 x A En | ENT … en klaarmaken Rauw Geschild in lange linten zorgen asperges voor een heerlijke zachte toets in salades. Koken Kook asperges + 15 min. beetgaar in water. Breng ze in koud water aan de kook. Zo blijven ze mooi wit. Wil u weten of ze perfect gaar zijn? Prik er dan eens in met een vork. Stomen De aroma's en de smaak van asperges komen 5 nog beter tot uiting door ze te stomen. Dat kan in een stoomkoker, stoommandje 'of stoombloempje. Ongeveer 15 min. is En voor voldoende. ke de kids … CC Wokken Snij in hapklare stukjes en wok 5 à 7 min. gaar. » De speciale textuur van asperges valt niet altijd meteen in de smaak à, Grillen bij kinderen, maar in een soep Kook ze eerst 2 min. in water en steek dan proeven ze daar niets meer van! K op 2 brochettestokjes. Zo kan u ze makkelijk » De asperges in kleinere stukjes EN draaien in de grillpan of op de barbecue. snijden en onder een risotto of Bestrijk ze met wat olijfolie of omwikkel met pasta mengen is ook een goed idee. ham of spek. Of serveer ze eens gegrild. + à ED nnen sue are
Colruyt - Folder van 21.04.2021 tot 04.05.2021 - Pagina 3