Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Apero & tapas
Besana
mesana
ESL
s van komkommer
En
gekaramelliseerde
cashewnoten met knoflook
A
en hummus
en ui
o
Hapje
=
2358
ee
Ingrediënten (10 hapjes)
15,57 e/kg
1/2 komkommer
1/2 zoete puntpaprika
®
50 g hummus (versmarkt)
3,19:
10 gekaramelliseerde cashewnoten met
knoflook en ui
Boni Selection
Voorbereiding (10m)
pe ECC
Bio hummus
- Snij met een dunschiller 10 lange slierten uit
Alternatief
voor de gekarai
de komkommer. Dep droog.
cashewnote
‚n in het recept
1708
C Versmarkt _)
-_Snij de puntpaprika in 10 gelijke staafjes (ter
Cashewnoten met
1547 e/lg
breedte van de komkommer).
rozem:
Bereiding (10 min)
2508
2,29:
1 Besmeer de komkommerslierten met de
1596 efkg
hummus.
2 Leg in het midden van elke sliert een
paprikastaafje. Rol de komkommer strak op en
3,99:
zet het rolletje recht. Stop er bovenaan een noot
met honing en rozemarijn in. Prik eventueel vast
met een leuke prikker.
==
Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingredientenlist)
Energie 31kal vezels 048
1,49 case)
Veten
208 Ewilen 0.8
(ueanan) verzadigde vetzuren 038 Zout
018
Boni Selection
(waarvan) sukers
on
u
SKYR
skyr natuur
res vec!
500 g
ander
ol
Boni Selection
bloemkoolroosjes 140 g, radijzen 150 g
Ss met
Hal
loumistick
x’
of wortelen 180 g
ti)
-15 %"
Herkomst: (rem: tee
skyr-
-geitenkaas
vanaf 1 verpakking
C_Versmarkt _)
Hapje
1,29:
Ingrediënten (10 hapjes)
Classico
Extra vierge
1/2 granaatappel
11,20:
10,69:
1/2 citroen
6 blaadjes verse munt
250 g halloumi (Grioïsche keeg)
150 g verse geitenkaas
150 g skyr
4 eetl. olijfolie
terra
an
Voorbereii
ing (1Omin)
Terra Creta Estate
= Haal de pitjes uit de halve granaatappel.
ut
A.O.P. Kolymvari
55100)
po Berio
- Snij de citroen in heel dunne schijfjes
extra olijfolie van
Him
olijfolie Classico
- Snij de blaadjes munt in dunne reepjes
of Extra vierge
- Snij de halloumi in 10 reepjes
eerste persing
ls où
il
il
Bereiding (15 min)
1 verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de
or
reepjes halloumi 2 min. goudbruin aan elke
8,99:
5 0” T|
ant.
2 Meng de skyr onder de geitenkaas en doe
in een leuk dippotje. Besprenkel met 2 eetl.
olijfolie en bestrooi met de granaatappelpitten
D Zin in nog meer veggie-hapjes?
en de munt. Werk af met de citroenschijfjes.
A
FC
Serveer met de halloumi.
D- vul uw aperoplank aan met verschillende
Kokeny,
=
groenten: radijzen, bloemkoolroosjes,
tomaatjes in verschillende kleuren, staafjes
OR
A
F7
komkommer, wortel, paprika
NS
en
D- Werk af met andere tapenades en hummus
À
4
ep
en
na
ker
er
Ns
Di
|-
p iz
A
Voedingswaarde per hapje (op bass van de ingrediënten)
5
LS
Energie 179 cal vezels 038
Ontd
e
k onz
recepten op
Vetten
Telg Ewitten 1028
(waarvan) verzadigde vetzuren 7,58 Zout
108
Koolhydraten
278
colruyt. be/lekkerkoken =
(daarvan) suikers
198
Omdatwe atijdr
zijn dan in deze ol
ie
r.
en op de pen en promis in de andere
De kort
vertoon van uw Xa
en
zen in uwColruyt-winkel nög lager
ze prijzen in uw winkel kan u
winkelbezoek raadplegen via
Eine
de
dt EDR D mal
u geen kansen.
MZ laagste prijzen