Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.

Hier is pagina 19 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 19
Apero & tapas Besana mesana ESL s van komkommer En gekaramelliseerde cashewnoten met knoflook A en hummus en ui o Hapje = 2358 ee Ingrediënten (10 hapjes) 15,57 e/kg 1/2 komkommer 1/2 zoete puntpaprika ® 50 g hummus (versmarkt) 3,19: 10 gekaramelliseerde cashewnoten met knoflook en ui Boni Selection Voorbereiding (10m) pe ECC Bio hummus - Snij met een dunschiller 10 lange slierten uit Alternatief voor de gekarai de komkommer. Dep droog. cashewnote ‚n in het recept 1708 C Versmarkt _) -_Snij de puntpaprika in 10 gelijke staafjes (ter Cashewnoten met 1547 e/lg breedte van de komkommer). rozem: Bereiding (10 min) 2508 2,29: 1 Besmeer de komkommerslierten met de 1596 efkg hummus. 2 Leg in het midden van elke sliert een paprikastaafje. Rol de komkommer strak op en 3,99: zet het rolletje recht. Stop er bovenaan een noot met honing en rozemarijn in. Prik eventueel vast met een leuke prikker. == Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingredientenlist) Energie 31kal vezels 048 1,49 case) Veten 208 Ewilen 0.8 (ueanan) verzadigde vetzuren 038 Zout 018 Boni Selection (waarvan) sukers on u SKYR skyr natuur res vec! 500 g ander ol Boni Selection bloemkoolroosjes 140 g, radijzen 150 g Ss met Hal loumistick x’ of wortelen 180 g ti) -15 %" Herkomst: (rem: tee skyr- -geitenkaas vanaf 1 verpakking C_Versmarkt _) Hapje 1,29: Ingrediënten (10 hapjes) Classico Extra vierge 1/2 granaatappel 11,20: 10,69: 1/2 citroen 6 blaadjes verse munt 250 g halloumi (Grioïsche keeg) 150 g verse geitenkaas 150 g skyr 4 eetl. olijfolie terra an Voorbereii ing (1Omin) Terra Creta Estate = Haal de pitjes uit de halve granaatappel. ut A.O.P. Kolymvari 55100) po Berio - Snij de citroen in heel dunne schijfjes extra olijfolie van Him olijfolie Classico - Snij de blaadjes munt in dunne reepjes of Extra vierge - Snij de halloumi in 10 reepjes eerste persing ls où il il Bereiding (15 min) 1 verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de or reepjes halloumi 2 min. goudbruin aan elke 8,99: 5 0” T| ant. 2 Meng de skyr onder de geitenkaas en doe in een leuk dippotje. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en bestrooi met de granaatappelpitten D Zin in nog meer veggie-hapjes? en de munt. Werk af met de citroenschijfjes. A FC Serveer met de halloumi. D- vul uw aperoplank aan met verschillende Kokeny, = groenten: radijzen, bloemkoolroosjes, tomaatjes in verschillende kleuren, staafjes OR A F7 komkommer, wortel, paprika NS en D- Werk af met andere tapenades en hummus À 4 ep en na ker er Ns Di |- p iz A Voedingswaarde per hapje (op bass van de ingrediënten) 5 LS Energie 179 cal vezels 038 Ontd e k onz recepten op Vetten Telg Ewitten 1028 (waarvan) verzadigde vetzuren 7,58 Zout 108 Koolhydraten 278 colruyt. be/lekkerkoken = (daarvan) suikers 198 Omdatwe atijdr zijn dan in deze ol ie r. en op de pen en promis in de andere De kort vertoon van uw Xa en zen in uwColruyt-winkel nög lager ze prijzen in uw winkel kan u winkelbezoek raadplegen via Eine de dt EDR D mal u geen kansen. MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 19