Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Apero & tapas

Besana

mesana

ESL

s van komkommer

En

gekaramelliseerde

cashewnoten met knoflook

A

en hummus

en ui

o

Hapje

=

2358

ee

Ingrediënten (10 hapjes)

15,57 e/kg

1/2 komkommer

1/2 zoete puntpaprika

®

50 g hummus (versmarkt)

3,19:

10 gekaramelliseerde cashewnoten met

knoflook en ui

Boni Selection

Voorbereiding (10m)

pe ECC

Bio hummus

- Snij met een dunschiller 10 lange slierten uit

Alternatief

voor de gekarai

de komkommer. Dep droog.

cashewnote

‚n in het recept

1708

C Versmarkt _)

-_Snij de puntpaprika in 10 gelijke staafjes (ter

Cashewnoten met

1547 e/lg

breedte van de komkommer).

rozem:

Bereiding (10 min)

2508

2,29:

1 Besmeer de komkommerslierten met de

1596 efkg

hummus.

2 Leg in het midden van elke sliert een

paprikastaafje. Rol de komkommer strak op en

3,99:

zet het rolletje recht. Stop er bovenaan een noot

met honing en rozemarijn in. Prik eventueel vast

met een leuke prikker.

==

Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingredientenlist)

Energie 31kal vezels 048

1,49 case)

Veten

208 Ewilen 0.8

(ueanan) verzadigde vetzuren 038 Zout

018

Boni Selection

(waarvan) sukers

on

u

SKYR

skyr natuur

res vec!

500 g

ander

ol

Boni Selection

bloemkoolroosjes 140 g, radijzen 150 g

Ss met

Hal

loumistick

x’

of wortelen 180 g

ti)

-15 %"

Herkomst: (rem: tee

skyr-

-geitenkaas

vanaf 1 verpakking

C_Versmarkt _)

Hapje

1,29:

Ingrediënten (10 hapjes)

Classico

Extra vierge

1/2 granaatappel

11,20:

10,69:

1/2 citroen

6 blaadjes verse munt

250 g halloumi (Grioïsche keeg)

150 g verse geitenkaas

150 g skyr

4 eetl. olijfolie

terra

an

Voorbereii

ing (1Omin)

Terra Creta Estate

= Haal de pitjes uit de halve granaatappel.

ut

A.O.P. Kolymvari

55100)

po Berio

- Snij de citroen in heel dunne schijfjes

extra olijfolie van

Him

olijfolie Classico

- Snij de blaadjes munt in dunne reepjes

of Extra vierge

- Snij de halloumi in 10 reepjes

eerste persing

ls où

il

il

Bereiding (15 min)

1 verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de

or

reepjes halloumi 2 min. goudbruin aan elke

8,99:

5 0” T|

ant.

2 Meng de skyr onder de geitenkaas en doe

in een leuk dippotje. Besprenkel met 2 eetl.

olijfolie en bestrooi met de granaatappelpitten

D Zin in nog meer veggie-hapjes?

en de munt. Werk af met de citroenschijfjes.

A

FC

Serveer met de halloumi.

D- vul uw aperoplank aan met verschillende

Kokeny,

=

groenten: radijzen, bloemkoolroosjes,

tomaatjes in verschillende kleuren, staafjes

OR

A

F7

komkommer, wortel, paprika

NS

en

D- Werk af met andere tapenades en hummus

À

4

ep

en

na

ker

er

Ns

Di

|-

p iz

A

Voedingswaarde per hapje (op bass van de ingrediënten)

5

LS

Energie 179 cal vezels 038

Ontd

e

k onz

recepten op

Vetten

Telg Ewitten 1028

(waarvan) verzadigde vetzuren 7,58 Zout

108

Koolhydraten

278

colruyt. be/lekkerkoken =

(daarvan) suikers

198

Omdatwe atijdr

zijn dan in deze ol

ie

r.

en op de pen en promis in de andere

De kort

vertoon van uw Xa

en

zen in uwColruyt-winkel nög lager

ze prijzen in uw winkel kan u

winkelbezoek raadplegen via

Eine

de

dt EDR D mal

u geen kansen.

MZ laagste prijzen