Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ii
u
UL EEE
SL
{|
#
fe
N
IN
I
li
|
P
Bin.
fi
|
ll
Il
|
ii
BL
|
Li
|
|
|
l
|
fe
|
\
Ni
|
|
|
|
\
Mik]
|
N
|
|
{
cht
AA
Il
|
ij
|
l
Lel
fl
or
FR
PS
Ligt
4
|
BNS
|
Ni
3
y
N
|
€
4
N.
Ut
ik
N
G
|
4
N
KA |
>|
=
IN
|
|
37
£
Ki
af
‘
|
N
|
N
7
»
it
AY AN 1
|
N
|
4
|
|
#
!
y
of
4
N
J
|
|
\
|
hi
à)
il
er
(ll
1
I
ie
|
|
|
de
1
|
|
|
|
pe
M!
4
1
|
Ai
u
nn
1
(ti
Bes
d
|
\
Pe
Es
lo
EN
4
En
vi
(JE
|
| b
HI
|
(fl
|
A
fé
à
A
vanf
ed
“
|
%
2%
|
N
a
I
=
S
|
: |
24
|
fi
nt
>» WG
il
"À
,
n
une
=
Hapje
Ô
Hapje F
Ingrediënten (10 hapjes)
er À
Ingrediënten (10 hapjes)
Ingrediënten (20 hapjes)
20 sojabonen edamame (diepuries)
125 g gerookte makreel met peper (versmarkt)
50 g gerookte zalmsnippers
5 sprietjes bieslook
100 g erwten (éiepuries)
200 g frutti di mare (diepvries)
100 g Boursin Zacht & Romig Komkommer en
Sap van 1/4 citroen
1 stronk witloof
N
dille
6 blaadjes munt
1 eetl. citroensap
170 g krab li)
5 eetl. skyr
2 lente-uitjes
5 kwarteleieren
2 teentjes knoflook
Voorbereiding (5 min)
10 Zweedse volkorenbroodjes
100 g kruidenkaas (bv. Phiadelphia Intense)
- Giet kokend water over de diepgevroren
1/2 blokje groentebouillon
2 eetl olijfolie
edamame en laat 5 min. weken. Giet af en
peper en zout
peper en zout
dep droog.
Bereiding (15 min)
Voorbereiding (ontdooitijd +5 min)
- Snipper het bieslook fijn.
1 Kook de kwarteleieren 3 min. in kokend
- Laat de zeevruchten volledig ontdooien en
Bereiding (10 min)
water. Haal uit het water en leg meteen in een
dep droog.
1 Prak de Boursin met een vork en meng er de
kom met koud water. Pel ze en snij in 2.
- Snipper het knoflook fijn.
krab onder.
2 Breng water
samen
met
het
halve
- Snij de lente-uitjes in dunne ringetjes.
aan
de kook.
2 Maak de holle kant van de edamame open
bouillonblokje
Voeg de
- Verwijder het voetje van het witloof en trek
en verdeel de krabmengeling over de boontjes.
diepgevroren erwten toe en kook 2 à 3 min.
de blaadjes los.
Bestrooi met het bieslook.
onafgedekt. Giet af en spoel onder koud water.
Prak grof met een vork en kruid met peper en
Bereiding (15 min)
B> De schil van edamame kan u niet eten.
zout.
1 Verhit de olijfolie in een pan en bak het
knoflook en de zeevruchten 2 à 5 min.
Neem de edamame in uw mond en
3 Doe de makreelstukjes in een maatbeker.
schraap er met uw tanden de boontjes en
Doe er de skyr bij en mix tot een gladde puree.
Besprenkel met het citroensap en kruid met
de krabmengeling uit.
Breng op smaak met het citroensap.
peper en zout.
4 Besmeer de volkorenbroodjes met de
2 Besmeer
10 witloofblaadjes met de
De Hebt u nog krabmengeling over? Besmeer
makreelpuree en lepel er de geplette erwten
kruidenkaas en verdeel er de zeevruchten over.
er toastjes mee als extra aperitiefhapje, of
Bestrooi met de zalmsnippers en de lente-
smeer de volgende dag op uw boterham
over. Schik 1/2 kwarteleí op elk broodje. Snij
als lunch.
de muntblaadjes in reepjes en bestrooi er de
uitjes.
broodjes mee.
Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingrediënten)
Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingredientenlist)
Voedingswaarde perhapje (op basis van de ingredintenlist)
Energie
30kcal vezels
058
Energie
115 kal vezels
16.
Energie
Oka vezels
038
Veren
198 Ewiten 248
Vetten
Sig Ewilen 658
Velten,
59 Eiten 508
(waarvan) verzadigde vetzuren Ig Zout
028
(ueanan) verzadigde vetzuren 108 Zout
048
(waarvan) verzadigde vetzuren 2,38 Zout
098
Koohydten
88
Koohyrten
LU:
Koohydten
178
(waarvan) uiers
058
(waarvan) suikers
158
(waarvan) suites
068
ok Met 88 XTRA.
oet stem veran