Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.

Hier is pagina 16 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 16
Ii u UL EEE SL {| # fe N IN I li | P Bin. fi | ll Il | ii BL | Li | | | l | fe | \ Ni | | | | \ Mik] | N | | { cht AA Il | ij | l Lel fl or FR PS Ligt 4 | BNS | Ni 3 y N | € 4 N. Ut ik N G | 4 N KA | >| = IN | | 37 £ Ki af ‘ | N | N 7 » it AY AN 1 | N | 4 | | # ! y of 4 N J | | \ | hi à) il er (ll 1 I ie | | | de 1 | | | | pe M! 4 1 | Ai u nn 1 (ti Bes d | \ Pe Es lo EN 4 En vi (JE | | b HI | (fl | A fé à A vanf ed “ | % 2% | N a I = S | : | 24 | fi nt >» WG il "À , n une = Hapje Ô Hapje F Ingrediënten (10 hapjes) er À Ingrediënten (10 hapjes) Ingrediënten (20 hapjes) 20 sojabonen edamame (diepuries) 125 g gerookte makreel met peper (versmarkt) 50 g gerookte zalmsnippers 5 sprietjes bieslook 100 g erwten (éiepuries) 200 g frutti di mare (diepvries) 100 g Boursin Zacht & Romig Komkommer en Sap van 1/4 citroen 1 stronk witloof N dille 6 blaadjes munt 1 eetl. citroensap 170 g krab li) 5 eetl. skyr 2 lente-uitjes 5 kwarteleieren 2 teentjes knoflook Voorbereiding (5 min) 10 Zweedse volkorenbroodjes 100 g kruidenkaas (bv. Phiadelphia Intense) - Giet kokend water over de diepgevroren 1/2 blokje groentebouillon 2 eetl olijfolie edamame en laat 5 min. weken. Giet af en peper en zout peper en zout dep droog. Bereiding (15 min) Voorbereiding (ontdooitijd +5 min) - Snipper het bieslook fijn. 1 Kook de kwarteleieren 3 min. in kokend - Laat de zeevruchten volledig ontdooien en Bereiding (10 min) water. Haal uit het water en leg meteen in een dep droog. 1 Prak de Boursin met een vork en meng er de kom met koud water. Pel ze en snij in 2. - Snipper het knoflook fijn. krab onder. 2 Breng water samen met het halve - Snij de lente-uitjes in dunne ringetjes. aan de kook. 2 Maak de holle kant van de edamame open bouillonblokje Voeg de - Verwijder het voetje van het witloof en trek en verdeel de krabmengeling over de boontjes. diepgevroren erwten toe en kook 2 à 3 min. de blaadjes los. Bestrooi met het bieslook. onafgedekt. Giet af en spoel onder koud water. Prak grof met een vork en kruid met peper en Bereiding (15 min) B> De schil van edamame kan u niet eten. zout. 1 Verhit de olijfolie in een pan en bak het knoflook en de zeevruchten 2 à 5 min. Neem de edamame in uw mond en 3 Doe de makreelstukjes in een maatbeker. schraap er met uw tanden de boontjes en Doe er de skyr bij en mix tot een gladde puree. Besprenkel met het citroensap en kruid met de krabmengeling uit. Breng op smaak met het citroensap. peper en zout. 4 Besmeer de volkorenbroodjes met de 2 Besmeer 10 witloofblaadjes met de De Hebt u nog krabmengeling over? Besmeer makreelpuree en lepel er de geplette erwten kruidenkaas en verdeel er de zeevruchten over. er toastjes mee als extra aperitiefhapje, of Bestrooi met de zalmsnippers en de lente- smeer de volgende dag op uw boterham over. Schik 1/2 kwarteleí op elk broodje. Snij als lunch. de muntblaadjes in reepjes en bestrooi er de uitjes. broodjes mee. Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingrediënten) Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingredientenlist) Voedingswaarde perhapje (op basis van de ingredintenlist) Energie 30kcal vezels 058 Energie 115 kal vezels 16. Energie Oka vezels 038 Veren 198 Ewiten 248 Vetten Sig Ewilen 658 Velten, 59 Eiten 508 (waarvan) verzadigde vetzuren Ig Zout 028 (ueanan) verzadigde vetzuren 108 Zout 048 (waarvan) verzadigde vetzuren 2,38 Zout 098 Koohydten 88 Koohyrten LU: Koohydten 178 (waarvan) uiers 058 (waarvan) suikers 158 (waarvan) suites 068 ok Met 88 XTRA. oet stem veran
Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 16