Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ii

u

UL EEE

SL

{|

#

fe

N

IN

I

li

|

P

Bin.

fi

|

ll

Il

|

ii

BL

|

Li

|

|

|

l

|

fe

|

\

Ni

|

|

|

|

\

Mik]

|

N

|

|

{

cht

AA

Il

|

ij

|

l

Lel

fl

or

FR

PS

Ligt

4

|

BNS

|

Ni

3

y

N

|



4

N.

Ut

ik

N

G

|

4

N

KA |

>|

=

IN

|

|

37

£

Ki

af



|

N

|

N

7

»

it

AY AN 1

|

N

|

4

|

|

#

!

y

of

4

N

J

|

|

\

|

hi

à)

il

er

(ll

1

I

ie

|

|

|

de

1

|

|

|

|

pe

M!

4

1

|

Ai

u

nn

1

(ti

Bes

d

|

\

Pe

Es

lo

EN

4

En

vi

(JE

|

| b

HI

|

(fl

|

A



à

A

vanf

ed



|

%

2%

|

N

a

I

=

S

|

: |

24

|

fi

nt

>» WG

il



,

n

une

=

Hapje

Ô

Hapje F

Ingrediënten (10 hapjes)

er À

Ingrediënten (10 hapjes)

Ingrediënten (20 hapjes)

20 sojabonen edamame (diepuries)

125 g gerookte makreel met peper (versmarkt)

50 g gerookte zalmsnippers

5 sprietjes bieslook

100 g erwten (éiepuries)

200 g frutti di mare (diepvries)

100 g Boursin Zacht & Romig Komkommer en

Sap van 1/4 citroen

1 stronk witloof

N

dille

6 blaadjes munt

1 eetl. citroensap

170 g krab li)

5 eetl. skyr

2 lente-uitjes

5 kwarteleieren

2 teentjes knoflook

Voorbereiding (5 min)

10 Zweedse volkorenbroodjes

100 g kruidenkaas (bv. Phiadelphia Intense)

- Giet kokend water over de diepgevroren

1/2 blokje groentebouillon

2 eetl olijfolie

edamame en laat 5 min. weken. Giet af en

peper en zout

peper en zout

dep droog.

Bereiding (15 min)

Voorbereiding (ontdooitijd +5 min)

- Snipper het bieslook fijn.

1 Kook de kwarteleieren 3 min. in kokend

- Laat de zeevruchten volledig ontdooien en

Bereiding (10 min)

water. Haal uit het water en leg meteen in een

dep droog.

1 Prak de Boursin met een vork en meng er de

kom met koud water. Pel ze en snij in 2.

- Snipper het knoflook fijn.

krab onder.

2 Breng water

samen

met

het

halve

- Snij de lente-uitjes in dunne ringetjes.

aan

de kook.

2 Maak de holle kant van de edamame open

bouillonblokje

Voeg de

- Verwijder het voetje van het witloof en trek

en verdeel de krabmengeling over de boontjes.

diepgevroren erwten toe en kook 2 à 3 min.

de blaadjes los.

Bestrooi met het bieslook.

onafgedekt. Giet af en spoel onder koud water.

Prak grof met een vork en kruid met peper en

Bereiding (15 min)

B> De schil van edamame kan u niet eten.

zout.

1 Verhit de olijfolie in een pan en bak het

knoflook en de zeevruchten 2 à 5 min.

Neem de edamame in uw mond en

3 Doe de makreelstukjes in een maatbeker.

schraap er met uw tanden de boontjes en

Doe er de skyr bij en mix tot een gladde puree.

Besprenkel met het citroensap en kruid met

de krabmengeling uit.

Breng op smaak met het citroensap.

peper en zout.

4 Besmeer de volkorenbroodjes met de

2 Besmeer

10 witloofblaadjes met de

De Hebt u nog krabmengeling over? Besmeer

makreelpuree en lepel er de geplette erwten

kruidenkaas en verdeel er de zeevruchten over.

er toastjes mee als extra aperitiefhapje, of

Bestrooi met de zalmsnippers en de lente-

smeer de volgende dag op uw boterham

over. Schik 1/2 kwarteleí op elk broodje. Snij

als lunch.

de muntblaadjes in reepjes en bestrooi er de

uitjes.

broodjes mee.

Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingrediënten)

Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingredientenlist)

Voedingswaarde perhapje (op basis van de ingredintenlist)

Energie

30kcal vezels

058

Energie

115 kal vezels

16.

Energie

Oka vezels

038

Veren

198 Ewiten 248

Vetten

Sig Ewilen 658

Velten,

59 Eiten 508

(waarvan) verzadigde vetzuren Ig Zout

028

(ueanan) verzadigde vetzuren 108 Zout

048

(waarvan) verzadigde vetzuren 2,38 Zout

098

Koohydten

88

Koohyrten

LU:

Koohydten

178

(waarvan) uiers

058

(waarvan) suikers

158

(waarvan) suites

068

ok Met 88 XTRA.

oet stem veran