Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Î
pr
\
x
À \\
UN
Pr
Ÿ=
=
Ke
ee her
BS
(a
P/
id
\ \
ii
À
wu
rn
N
=
à
ien
\
snelle rolletjes
ur
ze
ne
groenten
À
A van groe
à
Hapj
(2
4
Ingrediënten (10 hapjes)
B
10 sneetjes coppa (charcuterie)
N
10 groene-aspergepunten
AS
N,
ik
10 sugarsnaps Gukerennten)
a
Hi
wiek
1 eetl. mayonaise
A
1/2 koffiel. knoflookpasta
|
peper en zout
EN
N
©
Voorbereiding (smn)
- Meng de knoflookpasta onder de mayonaise
(à
rn
Pl
l
ES
Vu À No
ve
ee
in
A!
AA
en kruid met peper en zout.
- Verwijder de uiteinden van de sugarsnaps en
Ook gekend als suikererwten.
het uiteinde van de groene-aspergepunten.
Bereiding (15 min)
1 Kook de
sugarsnaps en
de groene-
aspergepunten 3 min. onafgedekt in lichtgezouten
water. Giet af en spoel onder koud water. Dep
droog,
2 Snij de aspergepunten in 2.
3 Besmeer de sneetjes coppa met een
dun laagje knoflookmayonaise. Schik op elk
sneetje een sugarsnap en 2 helften van een
aspergepunt. Rol strak op.
Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingrediäntenist)
Best Choice
Best Choice
Vetten
Energie skal vezels 038
groene-aspergepunten
sugarsnaps
55g Ewiten 218
058
200
1745 €/kg
onserkg
(waanar) verzadigde vetzuren 088 Zout
Koolhydraten
068
Herkomst: Peru/Spanje.
Herkomst: Marokko/Guatemala.
Guaanar) suiers
ong
3,49:
1,89:
x Met DS xTRA.