Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Î

pr

\

x

À \\

UN

Pr

Ÿ=

=

Ke

ee her

BS

(a

P/

id

\ \

ii

À

wu

rn

N

=

à

ien

\

snelle rolletjes

ur

ze

ne

groenten

À

A van groe

à

Hapj

(2

4

Ingrediënten (10 hapjes)

B

10 sneetjes coppa (charcuterie)

N

10 groene-aspergepunten

AS

N,

ik

10 sugarsnaps Gukerennten)

a

Hi

wiek

1 eetl. mayonaise

A

1/2 koffiel. knoflookpasta

|

peper en zout

EN

N

©

Voorbereiding (smn)

- Meng de knoflookpasta onder de mayonaise



rn

Pl

l

ES

Vu À No

ve

ee

in

A!

AA

en kruid met peper en zout.

- Verwijder de uiteinden van de sugarsnaps en

Ook gekend als suikererwten.

het uiteinde van de groene-aspergepunten.

Bereiding (15 min)

1 Kook de

sugarsnaps en

de groene-

aspergepunten 3 min. onafgedekt in lichtgezouten

water. Giet af en spoel onder koud water. Dep

droog,

2 Snij de aspergepunten in 2.

3 Besmeer de sneetjes coppa met een

dun laagje knoflookmayonaise. Schik op elk

sneetje een sugarsnap en 2 helften van een

aspergepunt. Rol strak op.

Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingrediäntenist)

Best Choice

Best Choice

Vetten

Energie skal vezels 038

groene-aspergepunten

sugarsnaps

55g Ewiten 218

058

200

1745 €/kg

onserkg

(waanar) verzadigde vetzuren 088 Zout

Koolhydraten

068

Herkomst: Peru/Spanje.

Herkomst: Marokko/Guatemala.

Guaanar) suiers

ong

3,49:

1,89:

x Met DS xTRA.