Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.

Hier is pagina 12 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 12
Î pr \ x À \\ UN Pr Ÿ= = Ke ee her BS (a P/ id \ \ ii À wu rn N = à ien \ snelle rolletjes ur ze ne groenten À A van groe à Hapj (2 4 Ingrediënten (10 hapjes) B 10 sneetjes coppa (charcuterie) N 10 groene-aspergepunten AS N, ik 10 sugarsnaps Gukerennten) a Hi wiek 1 eetl. mayonaise A 1/2 koffiel. knoflookpasta | peper en zout EN N © Voorbereiding (smn) - Meng de knoflookpasta onder de mayonaise (à rn Pl l ES Vu À No ve ee in A! AA en kruid met peper en zout. - Verwijder de uiteinden van de sugarsnaps en Ook gekend als suikererwten. het uiteinde van de groene-aspergepunten. Bereiding (15 min) 1 Kook de sugarsnaps en de groene- aspergepunten 3 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Dep droog, 2 Snij de aspergepunten in 2. 3 Besmeer de sneetjes coppa met een dun laagje knoflookmayonaise. Schik op elk sneetje een sugarsnap en 2 helften van een aspergepunt. Rol strak op. Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingrediäntenist) Best Choice Best Choice Vetten Energie skal vezels 038 groene-aspergepunten sugarsnaps 55g Ewiten 218 058 200 1745 €/kg onserkg (waanar) verzadigde vetzuren 088 Zout Koolhydraten 068 Herkomst: Peru/Spanje. Herkomst: Marokko/Guatemala. Guaanar) suiers ong 3,49: 1,89: x Met DS xTRA.
Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 12