Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.

Hier is pagina 15 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 15
Apero & tapas a ya =. Pz À 6: VU >> Ar Lid | Tapasschotel Minibarbecueworstjes 12 minibrochettes +500g + 360 4 soorten: gerookt, tomaat, kerrie en witte pens met kruiden. Bak + 9 min. satékruiden en ui 4 verschillende marinades: knoflook, pesto, op een matig warme barbecue. 18,62 cr 9 70 €}kg Steakhouse Gebakken aardappelen 0 € 3,175c PaellaValenciana ste 49: Ducros = CS >" Ducros Ducros, Ducros VALENCIANA kruidenmix Paella Valenciana Fe Mx 20 g, Gebakken aardappelen AUTÉ STEAKHOUSE 30 g of Steakhouse 46 g Boni a A tapastomaten 8) sooerkg 4508 6 | -20 %* vanaf Herkomst: België. 2,29: 2 verpakkingen rsr M ji} 1 N | u Gemar MU | | | l | {Li | je CE Alk Me steak-aa rdappelsp! il ZE Hapje | | Ingrediënten Go hapjes) | 1 biefstuk chateaubriand (beenhouwer) 10 kerstomaten 10 minikrieltjes 2 eetl. olij folie Y 1 koffiel. kruidenmix ‘Steakhouse’ | u 1 koffiel. kruidenmix ‘Gebakken aardappelen ee Bereiding in de keuken 0 min. + 30 min. marineren) | 1 Snij de biefstuk in 10 gelijke stukjes. Meng er de kruidenmix ‘Steakhouse’ en 1 eetl. olijfolie onder. Laat \ 30 min. marineren in de koelkast. rf 2 Wrijf de ongeschilde minikrieljes goed schoon il | onder koud water. Kook ze + 10 min. in lichtgezouten | u water. Giet af en meng er de kruidenmix ‘Gebakken N aardappelen’ en 1 eetl olijfolie onder. ÿ % 3 Prik elk stukje biefstuk op een spiesje, samen met N Mi Ni | N een kerstomaat en een minikrieltje. 4 ill \ Bereiding op de barbecue (5 min) 4 Bak de spiesjes 2 min. aan elke kant op een hete barbecue. | | D Serveer eventueel met een dipsausje. N Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingredientenlist) À dl Energie G4kal Vezels 098 | | Vetten 258 Ewilen 4,68 \ (waarvan) verzadigdevetzuren Ag Zout 0.08 \ nm „el Kooïydraten 558 la) | \ ì Haut id I U 7 (waarvan) sukers CE Omdatwe atijdr vanop ds zn ‘en promoties in de andere Steck kunnen de pin in a Coryn ne zijn dan in deze ol nkebemek raadplegen via de RC ie r. De kort ne ae Le ende vertoon van uw Xa groe vant in a een Ri, and ze prijzen in uw winkel kan u Blu geen kansen MZ laagste prijzen Le]
Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 15