Colruyt - Folder van 19.05.2021 tot 01.06.2021 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 19.05.2021 tot 01.06.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Apero & tapas

a

ya

=.

Pz

À

6:

VU

>>

Ar

Lid |

Tapasschotel

Minibarbecueworstjes

12 minibrochettes

+500g

+ 360

4 soorten: gerookt, tomaat, kerrie en

witte pens met kruiden. Bak + 9 min.

satékruiden en ui

4 verschillende marinades: knoflook, pesto,

op een matig warme barbecue.

18,62 cr

9 70 €}kg

Steakhouse

Gebakken aardappelen

0



3,175c

PaellaValenciana

ste

49:

Ducros

=

CS

>"

Ducros

Ducros,

Ducros

VALENCIANA

kruidenmix Paella Valenciana

Fe

Mx

20 g, Gebakken aardappelen

AUTÉ

STEAKHOUSE

30 g of Steakhouse 46 g

Boni a

A

tapastomaten

8)

sooerkg

4508

6

|

-20 %*

vanaf

Herkomst: België.

2,29:

2 verpakkingen

rsr

M

ji}

1

N

|

u

Gemar

MU

|

|

|

l

|

{Li

|

je

CE

Alk

Me

steak-aa

rdappelsp!

il

ZE

Hapje

|

|

Ingrediënten Go hapjes)

|

1 biefstuk chateaubriand (beenhouwer)

10 kerstomaten

10 minikrieltjes

2 eetl. olij

folie

Y

1 koffiel. kruidenmix ‘Steakhouse’

|

u

1 koffiel. kruidenmix ‘Gebakken aardappelen

ee

Bereiding in de keuken 0 min. + 30 min. marineren)

|

1 Snij de biefstuk in 10 gelijke stukjes. Meng er de

kruidenmix ‘Steakhouse’ en 1 eetl. olijfolie onder. Laat

\

30 min. marineren in de koelkast.

rf

2 Wrijf de ongeschilde minikrieljes goed schoon

il

|

onder koud water. Kook ze + 10 min. in lichtgezouten

|

u

water. Giet af en meng er de kruidenmix ‘Gebakken

N

aardappelen’ en 1 eetl olijfolie onder.

ÿ

%

3 Prik elk stukje biefstuk op een spiesje, samen met

N

Mi

Ni

|

N

een kerstomaat en een minikrieltje.

4

ill

\

Bereiding op de barbecue (5 min)

4 Bak de spiesjes 2 min. aan elke kant op een hete

barbecue.

|

|

D Serveer eventueel met een dipsausje.

N

Voedingswaarde per hapje (op basis van de ingredientenlist)

À

dl

Energie G4kal Vezels 098

|

|

Vetten

258 Ewilen 4,68

\

(waarvan) verzadigdevetzuren Ag Zout

0.08

\

nm

„el

Kooïydraten

558

la)

|

\

ì

Haut id

I

U

7

(waarvan) sukers

CE

Omdatwe atijdr

vanop ds zn ‘en promoties in de andere

Steck kunnen de pin in a Coryn ne

zijn dan in deze ol

nkebemek raadplegen via de RC

ie

r.

De kort

ne ae Le ende

vertoon van uw Xa

groe vant in a

een Ri, and

ze prijzen in uw winkel kan u

Blu geen kansen

MZ laagste prijzen

Le]