Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 6
ES je" > “= Peg ca E w 5 14 Bree ET dd < = % 5 Le = I N, dad à CE Dar À q "À ze us N € pp. 20 min 40 min 3, 33€ pe ELA Es Gebakke nkalfssnede ketjes Brood D avocado saus en kro en gebakk en pastinaak BAR ONT de Ingrediënten (@ personen) 4 linzenburgers (versmarkt) 2 rode uien Ingrediënten (@ personen) 600 g pastinaak 1 koffie 1. sesamzaad 4 kalfssneden (beenhouwerij) 2 eetl. boter 300 g ijsbergsla 1 koffiel. maanzaad 20 aardappelkroketten (diepvries) 2 eetl. kappertjes 2 wortelen 1 eetl. olijfolie 1 eetl. bloem 4 avocado’s 140 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet) peper en zout 2 onbehandelde citroenen (bio) 1 eetl. arachideolie 2 sjalotten 4 eetl. bieslookvinaigrette voorbereiding (zomin) 150 g mix van groene en zwarte zwarte peper (molen) 2 Verwarm de oven voor op 180 °C. olijven met kruiden (versmark) zout ‘ Schil de pastinaken en snij in fine schijfjes. \ Schil de wortelen en snij in lange linten met een dunschiller. Voorbereiding (10 min) Snij de rode uien in fijne ringen. -_ Snij elke kalfssnede in stukjes en haal ze door de bloem. ‘Snij de avocado’s in de lengte in 2 en verwijder de pitten. Haal het - Snij de sjalotten in fijne ringen. vruchtvlees voorzichtig in 1 geheel uit de avocadohelften met een lepel. = Snij 8 schijfjes van de citroenen en pers de rest uit. Dit zal dienen als de ‘broodjes’ voor de burgers. Bereiding (0 min) Bereiding (20 min) 1 Verhit de arachideolie samen met de boter in een pan en bak het kalfsvlees 1 Schik de linzenburgers op een bakplaat met bakpapier en zet 12 à 14 min. 1 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Voeg de uitgelekte kappertjes, het in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en snij in 2. citroensap en de schijfjes citroen toe. Kook nog 1 min. en voeg 1 dl water toe. 2 Verhit intussen de olifolie in een pan en bak de pastinaken 7 à 8 min. 2 Bak ondertussen de kroketten 3 à 4 min. in een friteuse op 175 °C. goudbruin. Kruid met peper en zout. 3 Meng de slamix met de olijven en sjalotjes. 5 Beleg 4 avocadohefften met 2 halve linzenburgers, ijsbergsla, wortellinten en rode uiringen. Eindig met de resterende avocadohelften. Afwerking Serveer het gebakken kalfsvlees met de citroen en kappertjes, de kroketten Afwerking en de salade. Werk af met de vinaigrette. Bestrooi met sesamzaadjes en maanzaadJjes. Serveer ze met de gebakken pastinaken. Vermentino di Sardegna D.O.C. ‘La Cala’ Sella & Mosca oedingsraarde per persoon (op bass var de ingreditntenlist) Château du Bois de la Garde Voedingswaarde per persoon (op bast van de ingrediënten) Sardegna - Italië — AOP. Côtes du Rhône Cuvée des Trolls Energie TTkeal vezels 498 Vetten 356g Ellen 88 Veten Energie zakel Veres 220 4938 Eviten 1658 308 Brugse Zot Dubbel 18 Sterk blond bier (waarvan) verzadigde vetzuren 95g Zout ten Hag Sterk donker bier (waarvan) verzadigde vetzuren 60g Zout (waarvan) en 3058 (daarvan) suikers 508 Guaanvan) suiers 278 sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. DU cure roro
Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 6