Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ES

je"

>

“=

Peg

ca

E

w

5

14

Bree

ET

dd

<

=

%

5

Le

=

I

N,

dad

à

CE

Dar

À

q



ze

us

N

€ pp.

20 min

40 min

3,

33€

pe ELA Es

Gebakke

nkalfssnede

ketjes

Brood

D avocado

saus en kro

en gebakk

en pastinaak

BAR

ONT de

Ingrediënten (@ personen)

4 linzenburgers (versmarkt)

2 rode uien

Ingrediënten (@ personen)

600 g pastinaak

1 koffie

1. sesamzaad

4 kalfssneden (beenhouwerij)

2 eetl. boter

300 g ijsbergsla

1 koffiel. maanzaad

20 aardappelkroketten (diepvries)

2 eetl. kappertjes

2 wortelen

1 eetl. olijfolie

1 eetl. bloem

4 avocado’s

140 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet)

peper en zout

2 onbehandelde citroenen (bio)

1 eetl. arachideolie

2 sjalotten

4 eetl. bieslookvinaigrette

voorbereiding (zomin)

150 g mix van groene en zwarte

zwarte peper (molen)

2

Verwarm de oven voor op 180 °C.

olijven met kruiden (versmark)

zout



Schil de pastinaken en snij in fine schijfjes.

\

Schil de wortelen en snij in lange linten met een dunschiller.

Voorbereiding (10 min)

Snij de rode uien in fijne ringen.

-_ Snij elke kalfssnede in stukjes en haal ze door de bloem.

‘Snij de avocado’s in de lengte in 2 en verwijder de pitten. Haal het

- Snij de sjalotten in fijne ringen.

vruchtvlees voorzichtig in 1 geheel uit de avocadohelften met een lepel.

= Snij 8 schijfjes van de citroenen en pers de rest uit.

Dit zal dienen als de ‘broodjes’ voor de burgers.

Bereiding (0 min)

Bereiding (20 min)

1 Verhit de arachideolie samen met de boter in een pan en bak het kalfsvlees

1 Schik de linzenburgers op een bakplaat met bakpapier en zet 12 à 14 min.

1 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Voeg de uitgelekte kappertjes, het

in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en snij in 2.

citroensap en de schijfjes citroen toe. Kook nog 1 min. en voeg 1 dl water toe.

2 Verhit intussen de olifolie in een pan en bak de pastinaken 7 à 8 min.

2 Bak ondertussen de kroketten 3 à 4 min. in een friteuse op 175 °C.

goudbruin. Kruid met peper en zout.

3 Meng de slamix met de olijven en sjalotjes.

5 Beleg 4 avocadohefften met 2 halve linzenburgers, ijsbergsla, wortellinten

en rode uiringen. Eindig met de resterende avocadohelften.

Afwerking

Serveer het gebakken kalfsvlees met de citroen en kappertjes, de kroketten

Afwerking

en de salade. Werk af met de vinaigrette.

Bestrooi met sesamzaadjes en maanzaadJjes. Serveer ze met de gebakken

pastinaken.

Vermentino di Sardegna D.O.C. ‘La Cala’

Sella & Mosca

oedingsraarde per persoon (op bass var de ingreditntenlist)

Château du Bois de la Garde

Voedingswaarde per persoon (op bast van de ingrediënten)

Sardegna - Italië

— AOP. Côtes du Rhône

Cuvée des Trolls

Energie TTkeal vezels 498

Vetten

356g Ellen

88

Veten

Energie zakel Veres 220

4938 Eviten

1658

308

Brugse Zot Dubbel

18

Sterk blond bier

(waarvan) verzadigde vetzuren 95g Zout

ten

Hag

Sterk donker bier

(waarvan) verzadigde vetzuren 60g Zout

(waarvan)

en

3058

(daarvan) suikers

508

Guaanvan) suiers

278

sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

DU cure roro