Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ES
je"
>
“=
Peg
ca
E
w
5
14
Bree
ET
dd
<
=
%
5
Le
=
I
N,
dad
à
CE
Dar
À
q
"À
ze
us
N
€ pp.
20 min
40 min
3,
33€
pe ELA Es
Gebakke
nkalfssnede
ketjes
Brood
D avocado
saus en kro
en gebakk
en pastinaak
BAR
ONT de
Ingrediënten (@ personen)
4 linzenburgers (versmarkt)
2 rode uien
Ingrediënten (@ personen)
600 g pastinaak
1 koffie
1. sesamzaad
4 kalfssneden (beenhouwerij)
2 eetl. boter
300 g ijsbergsla
1 koffiel. maanzaad
20 aardappelkroketten (diepvries)
2 eetl. kappertjes
2 wortelen
1 eetl. olijfolie
1 eetl. bloem
4 avocado’s
140 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet)
peper en zout
2 onbehandelde citroenen (bio)
1 eetl. arachideolie
2 sjalotten
4 eetl. bieslookvinaigrette
voorbereiding (zomin)
150 g mix van groene en zwarte
zwarte peper (molen)
2
Verwarm de oven voor op 180 °C.
olijven met kruiden (versmark)
zout
‘
Schil de pastinaken en snij in fine schijfjes.
\
Schil de wortelen en snij in lange linten met een dunschiller.
Voorbereiding (10 min)
Snij de rode uien in fijne ringen.
-_ Snij elke kalfssnede in stukjes en haal ze door de bloem.
‘Snij de avocado’s in de lengte in 2 en verwijder de pitten. Haal het
- Snij de sjalotten in fijne ringen.
vruchtvlees voorzichtig in 1 geheel uit de avocadohelften met een lepel.
= Snij 8 schijfjes van de citroenen en pers de rest uit.
Dit zal dienen als de ‘broodjes’ voor de burgers.
Bereiding (0 min)
Bereiding (20 min)
1 Verhit de arachideolie samen met de boter in een pan en bak het kalfsvlees
1 Schik de linzenburgers op een bakplaat met bakpapier en zet 12 à 14 min.
1 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Voeg de uitgelekte kappertjes, het
in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en snij in 2.
citroensap en de schijfjes citroen toe. Kook nog 1 min. en voeg 1 dl water toe.
2 Verhit intussen de olifolie in een pan en bak de pastinaken 7 à 8 min.
2 Bak ondertussen de kroketten 3 à 4 min. in een friteuse op 175 °C.
goudbruin. Kruid met peper en zout.
3 Meng de slamix met de olijven en sjalotjes.
5 Beleg 4 avocadohefften met 2 halve linzenburgers, ijsbergsla, wortellinten
en rode uiringen. Eindig met de resterende avocadohelften.
Afwerking
Serveer het gebakken kalfsvlees met de citroen en kappertjes, de kroketten
Afwerking
en de salade. Werk af met de vinaigrette.
Bestrooi met sesamzaadjes en maanzaadJjes. Serveer ze met de gebakken
pastinaken.
Vermentino di Sardegna D.O.C. ‘La Cala’
Sella & Mosca
oedingsraarde per persoon (op bass var de ingreditntenlist)
Château du Bois de la Garde
Voedingswaarde per persoon (op bast van de ingrediënten)
Sardegna - Italië
— AOP. Côtes du Rhône
Cuvée des Trolls
Energie TTkeal vezels 498
Vetten
356g Ellen
88
Veten
Energie zakel Veres 220
4938 Eviten
1658
308
Brugse Zot Dubbel
18
Sterk blond bier
(waarvan) verzadigde vetzuren 95g Zout
ten
Hag
Sterk donker bier
(waarvan) verzadigde vetzuren 60g Zout
(waarvan)
en
3058
(daarvan) suikers
508
Guaanvan) suiers
278
sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
DU cure roro