Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
en
=
EZ
Fe
5
a
ER
re
Pl
on
3
ti
ZA
he
‘
hea |
|
>
\
vd
ae
\
f
-
Ë
+
f
u
r
h
Ze
an
De
25
a
Er
;
=>
Free
Re
ne
%
a
AR
zi
He
22
er
gen
Be
se
a
®
Fa
rate
=
et
=
EERE
FES
Ab,
RN
€pp
€pp
25 min.
2,84€
35 min.
3,86€
©
oogde tomaten EU
pastam
et zalm gedr
avlees,
FATAL
nveldsla
Tortilla's met pit
eten
aardappelfri
guac am
ole en zoete
Ingrediënten (@ personen)
Ingrediënten (@ personen)
100 g gekookte Atlantische
Voor de pesto
600 g vlees voor pita (beenhouwerij)
8 maïstortilla's
zalmstukjes bellevue (versmarkt)
1 koffiel fijngesneden knoflook
4 preien
(iepuries)
diepvries)
300 g zoeteaardappelfrieten
340 g mais met rode paprika en
1 avocado
150 g veldsla
zwarte olijven (bokaal)
400 g mezze maniche rigate (pasta)
400 g wittekool in zoetzure dressing
(versma
200 g zwarte bonen (ik)
2 eetl. geraspte grana padano
1 eetl. pijnboompitten
2 eed. olijfolie
8 gedroogde tomaten (bokaal)
2 groene paprika's
zwarte peper (molen)
2 eetl olijfolie
4 eetl. olijfolie
2 uien
zout
zwarte peper molen)
200 g milde guacamole (versmark)
zout
Voorbereiding (5 min)
Voorbereiding (10 min)
=
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
- Was de veldsla grondig en verwijder de worteltjes. Hou enkele blaadjes
Snipper de uien fijn.
veldsla apart voor de afwerking.
=
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in
- Snij de prei in de lengte in 2 en dan in reepjes.
blokjes.
- Laat de gedroogde tomaten uitlekken op keukenpapier en snij in kleine
-
Spoel de maïs en de zwarte bonen onder koud water en laat uitlekken.
=
stukjes.
Laat de witte koolsla uitlekken en meng met de mais en de zwarte bonen.
Bereiding (15 min)
Bereiding (20 min)
1_Kook de pasta gaar (kookt
zie verpakking) in lichtgezouten water. Giet af.
1 Verdeel de diepgevroren zoete aardappelfrietjes over een bakplaat met
2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de prei + 10 min. Kruid met
bakpapier en plaats 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
peper en zout.
2 Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak de uien en groene paprika's
> Mi alle ingrediënten voor de pesto. Kruid met peper en zout.
+ 10 min. op een matig vuur. Roer regelmatig. Kruid met peper en zout.
4. Snij het vruchtvlees van de avocado in fijne schijfjes.
> Voeg het pitavlees toe aan de pan en laat nog 4 à 5 min. bakken.
5 Meng de pasta met de prei en de gedroogde tomaten.
Afwerking
Afwerking
Beleg de tortilla's met de wittekoolsla, het vlees met de groentjes en de
Verdeel de avocado, de stukjes zalm en de pesto over de pasta.
guacamole. Serveer met de zoete aardappelfrieten.
Emiliana Adobe Reserva Chardonnay
8 Brindisi Rosso D.O.C. Virgilius”
D.O. Casablanca Valley
Voedingswaarde per persoon (op bes van de ingredinten)
— Rubino
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingredinten)
Chili
Puglia - italië
Vetten
Energie 148 kel Vexls 101g
Energie Beka Vezels 1578
Vetten
Chimay Rood
(waanan) verz
de vetzuren
3258 Ellen 2608
128
Corsendonk Agnus
4318 Ewillen 44,68
518
Trappistenbier
Koolhydraten
508
Sterk blond bier
‘(vaanan) verzadigde vetzuren 7,48 Zout
Koolhydraten
9158
(waarvan) sukers
1088
(waarvan) suikers
2368
sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
gen enz rare