Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

en

=

EZ

Fe

5

a

ER

re

Pl

on

3

ti

ZA

he



hea |

|

>

\

vd

ae

\

f

-

Ë

+

f

u

r

h

Ze

an

De

25

a

Er

;

=>

Free

Re

ne

%

a

AR

zi

He

22

er

gen

Be

se

a

®

Fa

rate

=

et

=

EERE

FES

Ab,

RN

€pp

€pp

25 min.

2,84€

35 min.

3,86€

©

oogde tomaten EU

pastam

et zalm gedr

avlees,

FATAL

nveldsla

Tortilla's met pit

eten

aardappelfri

guac am

ole en zoete

Ingrediënten (@ personen)

Ingrediënten (@ personen)

100 g gekookte Atlantische

Voor de pesto

600 g vlees voor pita (beenhouwerij)

8 maïstortilla's

zalmstukjes bellevue (versmarkt)

1 koffiel fijngesneden knoflook

4 preien

(iepuries)

diepvries)

300 g zoeteaardappelfrieten

340 g mais met rode paprika en

1 avocado

150 g veldsla

zwarte olijven (bokaal)

400 g mezze maniche rigate (pasta)

400 g wittekool in zoetzure dressing

(versma

200 g zwarte bonen (ik)

2 eetl. geraspte grana padano

1 eetl. pijnboompitten

2 eed. olijfolie

8 gedroogde tomaten (bokaal)

2 groene paprika's

zwarte peper (molen)

2 eetl olijfolie

4 eetl. olijfolie

2 uien

zout

zwarte peper molen)

200 g milde guacamole (versmark)

zout

Voorbereiding (5 min)

Voorbereiding (10 min)

=

-

Verwarm de oven voor op 220 °C.

- Was de veldsla grondig en verwijder de worteltjes. Hou enkele blaadjes

Snipper de uien fijn.

veldsla apart voor de afwerking.

=

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in

- Snij de prei in de lengte in 2 en dan in reepjes.

blokjes.

- Laat de gedroogde tomaten uitlekken op keukenpapier en snij in kleine

-

Spoel de maïs en de zwarte bonen onder koud water en laat uitlekken.

=

stukjes.

Laat de witte koolsla uitlekken en meng met de mais en de zwarte bonen.

Bereiding (15 min)

Bereiding (20 min)

1_Kook de pasta gaar (kookt

zie verpakking) in lichtgezouten water. Giet af.

1 Verdeel de diepgevroren zoete aardappelfrietjes over een bakplaat met

2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de prei + 10 min. Kruid met

bakpapier en plaats 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.

peper en zout.

2 Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak de uien en groene paprika's

> Mi alle ingrediënten voor de pesto. Kruid met peper en zout.

+ 10 min. op een matig vuur. Roer regelmatig. Kruid met peper en zout.

4. Snij het vruchtvlees van de avocado in fijne schijfjes.

> Voeg het pitavlees toe aan de pan en laat nog 4 à 5 min. bakken.

5 Meng de pasta met de prei en de gedroogde tomaten.

Afwerking

Afwerking

Beleg de tortilla's met de wittekoolsla, het vlees met de groentjes en de

Verdeel de avocado, de stukjes zalm en de pesto over de pasta.

guacamole. Serveer met de zoete aardappelfrieten.

Emiliana Adobe Reserva Chardonnay

8 Brindisi Rosso D.O.C. Virgilius”

D.O. Casablanca Valley

Voedingswaarde per persoon (op bes van de ingredinten)

— Rubino

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingredinten)

Chili

Puglia - italië

Vetten

Energie 148 kel Vexls 101g

Energie Beka Vezels 1578

Vetten

Chimay Rood

(waanan) verz

de vetzuren

3258 Ellen 2608

128

Corsendonk Agnus

4318 Ewillen 44,68

518

Trappistenbier

Koolhydraten

508

Sterk blond bier

‘(vaanan) verzadigde vetzuren 7,48 Zout

Koolhydraten

9158

(waarvan) sukers

1088

(waarvan) suikers

2368

sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

gen enz rare