Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Colruyt Folder 16.12.2020

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 16.12.2020 tot 31.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 2

en = EZ Fe 5 a ER re Pl on 3 ti ZA he ‘ hea | | > \ vd ae \ f - Ë + f u r h Ze an De 25 a Er ; => Free Re ne % a AR zi He 22 er gen Be se a ® Fa rate = et = EERE FES Ab, RN €pp €pp 25 min. 2,84€ 35 min. 3,86€ © oogde tomaten EU pastam et zalm gedr avlees, FATAL nveldsla Tortilla's met pit eten aardappelfri guac am ole en zoete Ingrediënten (@ personen) Ingrediënten (@ personen) 100 g gekookte Atlantische Voor de pesto 600 g vlees voor pita (beenhouwerij) 8 maïstortilla's zalmstukjes bellevue (versmarkt) 1 koffiel fijngesneden knoflook 4 preien (iepuries) diepvries) 300 g zoeteaardappelfrieten 340 g mais met rode paprika en 1 avocado 150 g veldsla zwarte olijven (bokaal) 400 g mezze maniche rigate (pasta) 400 g wittekool in zoetzure dressing (versma 200 g zwarte bonen (ik) 2 eetl. geraspte grana padano 1 eetl. pijnboompitten 2 eed. olijfolie 8 gedroogde tomaten (bokaal) 2 groene paprika's zwarte peper (molen) 2 eetl olijfolie 4 eetl. olijfolie 2 uien zout zwarte peper molen) 200 g milde guacamole (versmark) zout Voorbereiding (5 min) Voorbereiding (10 min) = - Verwarm de oven voor op 220 °C. - Was de veldsla grondig en verwijder de worteltjes. Hou enkele blaadjes Snipper de uien fijn. veldsla apart voor de afwerking. = Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in - Snij de prei in de lengte in 2 en dan in reepjes. blokjes. - Laat de gedroogde tomaten uitlekken op keukenpapier en snij in kleine - Spoel de maïs en de zwarte bonen onder koud water en laat uitlekken. = stukjes. Laat de witte koolsla uitlekken en meng met de mais en de zwarte bonen. Bereiding (15 min) Bereiding (20 min) 1_Kook de pasta gaar (kookt zie verpakking) in lichtgezouten water. Giet af. 1 Verdeel de diepgevroren zoete aardappelfrietjes over een bakplaat met 2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de prei + 10 min. Kruid met bakpapier en plaats 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven. peper en zout. 2 Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak de uien en groene paprika's > Mi alle ingrediënten voor de pesto. Kruid met peper en zout. + 10 min. op een matig vuur. Roer regelmatig. Kruid met peper en zout. 4. Snij het vruchtvlees van de avocado in fijne schijfjes. > Voeg het pitavlees toe aan de pan en laat nog 4 à 5 min. bakken. 5 Meng de pasta met de prei en de gedroogde tomaten. Afwerking Afwerking Beleg de tortilla's met de wittekoolsla, het vlees met de groentjes en de Verdeel de avocado, de stukjes zalm en de pesto over de pasta. guacamole. Serveer met de zoete aardappelfrieten. Emiliana Adobe Reserva Chardonnay 8 Brindisi Rosso D.O.C. Virgilius” D.O. Casablanca Valley Voedingswaarde per persoon (op bes van de ingredinten) — Rubino Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingredinten) Chili Puglia - italië Vetten Energie 148 kel Vexls 101g Energie Beka Vezels 1578 Vetten Chimay Rood (waanan) verz de vetzuren 3258 Ellen 2608 128 Corsendonk Agnus 4318 Ewillen 44,68 518 Trappistenbier Koolhydraten 508 Sterk blond bier ‘(vaanan) verzadigde vetzuren 7,48 Zout Koolhydraten 9158 (waarvan) sukers 1088 (waarvan) suikers 2368 sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. gen enz rare

Colruyt - Folder van 16.12.2020 tot 31.12.2020 - Pagina 2