Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

»

LA

ue

rn:

y

Fe

ej

{

9

RN

u

5

33

c

4

35 min

CE

Le

In

On

Epp

DD

j

}

4.

25€

D

4,

=

=

2

ED

hi]

Ab

EL

Zonder gluten]

ke

5

ze

|

4

a

;

Sn

i

+

È

3

&



}

%

®

a

€,

ke

%

4

Se

£

de

à

a

Ê

Efe

\ Kid

> »

Em

NL

PS CL

En Se

Veggle

BALL

ti aigrette

\ensesamV!

PIEN LE

Ingrediönten (4 personen)

roene selder

4 veggieschnitzels (versmarkt)

1 eetl. sesamzaadjes

zeebaars LEA

1 broccoli

en appeltie

sin kerriesaus

1/2 eetl. vloeibare honing

5 preien

3 eetl. olijfolie

1/2 granaatappel

1 eetl. sesamolie

Ingrediënten @ personer)

1/2 limoen

1 koffiel, rjstazijn

4 zeebaarsfilets (versmark)

1 sjalot

250 g quinoa

peper en zout

850 g aardappelpuree (diepries)

2 dl lichte room

3 tomaten

30 g pompoenpitten

3 eetl. olijfolie

3/4 groene selder

1 eetl kerriepoeder

Voorbereiding (10 min)

3 appelen

peper en zout

=

Snij de broccoli in roosjes en de preien in ringen.

\

Haal de pitjes uit de halve granaatappel. Rooster de sesamzaadjes en de

Voorbereiding (5 min)

pompoenpitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder

- Snij de groene selder in blokjes van max. 1 cm.



vetstof

- Schil de appelen en snij in blokjes

Pers intussen de halve limoen en meng samen met 2 eetl olijfolie, de

-_Snipper de sjalot fijn

sesamolie, de rijstazijn en de honing tot een vinaigrette. Kruid met peper

-_Ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.

en zout.

Bereiding (zomin)

Bereiding (25 min)

1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot 1 à 2 min. glazig.

1 Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook gaar in 5 dl

Voeg de selder- en appelblokjes toe. Overgiet met de room en kruid met het

lichtgezouten water (kookti

ie verpakking). Giet af.

kerriepoeder, peper en zout. Laat 15 min. op een zacht vuur stoven.

2 Kook intussen de broccoli en de preien + 10 min. in lichtgezouten water.

2 Verwarm ondertussen de diepgevroren puree (instructies: zie verpakking).

Giet af.

Roer er de tomatenblokjes onder en kruid met peper en zout.

5 Verhit 1 eet olijfolie in een braadpan en bak de veggieschnitzels 23 min.

5 Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de zeebaarsfilets + 5 min.

aan elke kant goudbruin

goudbruin op de velkant. Kruid met peper en zout. Draai de filets voorzichtig

«Roer de quinoa los met een vork en meng er de groenten en de vinaigrette

om en bak nog + 2 min. verder.

onder.

Afwerking

Afwerking

Verdeel de selder in kerriesaus over de borden en schik er een zeebaarsfilet

Verdeel de quinoa over de borden en bestrooi met de sesamzaadjes, de

op. Serveer met de aardappelpuree.

pompoenpitten en de granaatappelpitjes. Serveer met een veggieschnitzel.

© Montagny ler Cru AOP.

Diable Rose

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

I ‘La Burgondie

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

A.O.P. Saint-Mont

Energie 6rakeal Vezek 1028

Cave de Buxy

Energie 6i2keal Vezels 138

ten

R2g Ewilten 3078

Veten

2528 Even _ 3888

Barbär

(waarvan) verzadigde vetzuren 44.8 Zout

198

Rodenbach Classic

(waanan) verzadigdevetzuren 85g Zout

Alg

Sterk blond bier

Koohydrten

ag

Roodbruin bier

Koolhydraten

5348

(waarvan) suikes

usg

Garan) sukers

2168

sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

u giganten. rara