Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
»
LA
ue
rn:
y
Fe
ej
{
9
RN
u
5
33
c
4
35 min
CE
Le
In
On
Epp
DD
j
}
4.
25€
D
4,
=
=
2
ED
hi]
Ab
EL
Zonder gluten]
ke
5
ze
|
4
a
;
Sn
i
+
È
3
&
RÉ
}
%
®
a
€,
ke
%
4
Se
£
de
à
a
Ê
Efe
\ Kid
> »
Em
NL
PS CL
En Se
Veggle
BALL
ti aigrette
\ensesamV!
PIEN LE
Ingrediönten (4 personen)
roene selder
4 veggieschnitzels (versmarkt)
1 eetl. sesamzaadjes
zeebaars LEA
1 broccoli
en appeltie
sin kerriesaus
1/2 eetl. vloeibare honing
5 preien
3 eetl. olijfolie
1/2 granaatappel
1 eetl. sesamolie
Ingrediënten @ personer)
1/2 limoen
1 koffiel, rjstazijn
4 zeebaarsfilets (versmark)
1 sjalot
250 g quinoa
peper en zout
850 g aardappelpuree (diepries)
2 dl lichte room
3 tomaten
30 g pompoenpitten
3 eetl. olijfolie
3/4 groene selder
1 eetl kerriepoeder
Voorbereiding (10 min)
3 appelen
peper en zout
=
Snij de broccoli in roosjes en de preien in ringen.
\
Haal de pitjes uit de halve granaatappel. Rooster de sesamzaadjes en de
Voorbereiding (5 min)
pompoenpitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder
- Snij de groene selder in blokjes van max. 1 cm.
‘
vetstof
- Schil de appelen en snij in blokjes
Pers intussen de halve limoen en meng samen met 2 eetl olijfolie, de
-_Snipper de sjalot fijn
sesamolie, de rijstazijn en de honing tot een vinaigrette. Kruid met peper
-_Ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
en zout.
Bereiding (zomin)
Bereiding (25 min)
1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot 1 à 2 min. glazig.
1 Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook gaar in 5 dl
Voeg de selder- en appelblokjes toe. Overgiet met de room en kruid met het
lichtgezouten water (kookti
ie verpakking). Giet af.
kerriepoeder, peper en zout. Laat 15 min. op een zacht vuur stoven.
2 Kook intussen de broccoli en de preien + 10 min. in lichtgezouten water.
2 Verwarm ondertussen de diepgevroren puree (instructies: zie verpakking).
Giet af.
Roer er de tomatenblokjes onder en kruid met peper en zout.
5 Verhit 1 eet olijfolie in een braadpan en bak de veggieschnitzels 23 min.
5 Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de zeebaarsfilets + 5 min.
aan elke kant goudbruin
goudbruin op de velkant. Kruid met peper en zout. Draai de filets voorzichtig
«Roer de quinoa los met een vork en meng er de groenten en de vinaigrette
om en bak nog + 2 min. verder.
onder.
Afwerking
Afwerking
Verdeel de selder in kerriesaus over de borden en schik er een zeebaarsfilet
Verdeel de quinoa over de borden en bestrooi met de sesamzaadjes, de
op. Serveer met de aardappelpuree.
pompoenpitten en de granaatappelpitjes. Serveer met een veggieschnitzel.
© Montagny ler Cru AOP.
Diable Rose
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
I ‘La Burgondie
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
A.O.P. Saint-Mont
Energie 6rakeal Vezek 1028
Cave de Buxy
Energie 6i2keal Vezels 138
ten
R2g Ewilten 3078
Veten
2528 Even _ 3888
Barbär
(waarvan) verzadigde vetzuren 44.8 Zout
198
Rodenbach Classic
(waanan) verzadigdevetzuren 85g Zout
Alg
Sterk blond bier
Koohydrten
ag
Roodbruin bier
Koolhydraten
5348
(waarvan) suikes
usg
Garan) sukers
2168
sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
u giganten. rara