Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Colruyt Folder 02.12.2020

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 6

» LA ue rn: y Fe ej { 9 RN u 5 33 c 4 35 min CE Le In On Epp DD j } 4. 25€ D 4, = = 2 ED hi] Ab EL Zonder gluten] ke 5 ze | 4 a ; Sn i + È 3 & RÉ } % ® a €, ke % 4 Se £ de à a Ê Efe \ Kid > » Em NL PS CL En Se Veggle BALL ti aigrette \ensesamV! PIEN LE Ingrediönten (4 personen) roene selder 4 veggieschnitzels (versmarkt) 1 eetl. sesamzaadjes zeebaars LEA 1 broccoli en appeltie sin kerriesaus 1/2 eetl. vloeibare honing 5 preien 3 eetl. olijfolie 1/2 granaatappel 1 eetl. sesamolie Ingrediënten @ personer) 1/2 limoen 1 koffiel, rjstazijn 4 zeebaarsfilets (versmark) 1 sjalot 250 g quinoa peper en zout 850 g aardappelpuree (diepries) 2 dl lichte room 3 tomaten 30 g pompoenpitten 3 eetl. olijfolie 3/4 groene selder 1 eetl kerriepoeder Voorbereiding (10 min) 3 appelen peper en zout = Snij de broccoli in roosjes en de preien in ringen. \ Haal de pitjes uit de halve granaatappel. Rooster de sesamzaadjes en de Voorbereiding (5 min) pompoenpitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder - Snij de groene selder in blokjes van max. 1 cm. ‘ vetstof - Schil de appelen en snij in blokjes Pers intussen de halve limoen en meng samen met 2 eetl olijfolie, de -_Snipper de sjalot fijn sesamolie, de rijstazijn en de honing tot een vinaigrette. Kruid met peper -_Ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. en zout. Bereiding (zomin) Bereiding (25 min) 1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de sjalot 1 à 2 min. glazig. 1 Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook gaar in 5 dl Voeg de selder- en appelblokjes toe. Overgiet met de room en kruid met het lichtgezouten water (kookti ie verpakking). Giet af. kerriepoeder, peper en zout. Laat 15 min. op een zacht vuur stoven. 2 Kook intussen de broccoli en de preien + 10 min. in lichtgezouten water. 2 Verwarm ondertussen de diepgevroren puree (instructies: zie verpakking). Giet af. Roer er de tomatenblokjes onder en kruid met peper en zout. 5 Verhit 1 eet olijfolie in een braadpan en bak de veggieschnitzels 23 min. 5 Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de zeebaarsfilets + 5 min. aan elke kant goudbruin goudbruin op de velkant. Kruid met peper en zout. Draai de filets voorzichtig «Roer de quinoa los met een vork en meng er de groenten en de vinaigrette om en bak nog + 2 min. verder. onder. Afwerking Afwerking Verdeel de selder in kerriesaus over de borden en schik er een zeebaarsfilet Verdeel de quinoa over de borden en bestrooi met de sesamzaadjes, de op. Serveer met de aardappelpuree. pompoenpitten en de granaatappelpitjes. Serveer met een veggieschnitzel. © Montagny ler Cru AOP. Diable Rose Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) I ‘La Burgondie Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) A.O.P. Saint-Mont Energie 6rakeal Vezek 1028 Cave de Buxy Energie 6i2keal Vezels 138 ten R2g Ewilten 3078 Veten 2528 Even _ 3888 Barbär (waarvan) verzadigde vetzuren 44.8 Zout 198 Rodenbach Classic (waanan) verzadigdevetzuren 85g Zout Alg Sterk blond bier Koohydrten ag Roodbruin bier Koolhydraten 5348 (waarvan) suikes usg Garan) sukers 2168 sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. u giganten. rara

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 6