Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat

f.

heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en

sel CL

Li

er

N

bespaart tegelijk heel wat tijd.

we AUG

Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam

voor de komende 2 weken.

Ss

.

.

=

IN

€ pp.

2

D

d

40 min

30e

A

IS!

6,

f

D

MY

Dd

VNS

}

À

71

A

|

ii

>>

eN

w

8

re

#

nl

a



LA

mas

u N

à



RAD)

zn

A

af

de

2

D

‘4

Ty

®

4

4

F

à

À =

&

Ene

x

erdroomsaus

7%:

EN

Ee

Ek

Zalminmost

aterkers

x

met EAU

puree en W

pe

dj

f

La

N

6

Sr

ne,

(@ personen)

ef

ns

4 Atlantische zalmfilets (versmarkt)

1 eetl. boter

AP

ie



JA

>

500 g enwten (diepuries)

2 eetl. mosterd op traditionele

1 zakje waterkers

wijze

pr

Ke

1 kg aardappelen

nootmuskaat

F

wi

ik 3

Lui

peper en zout

2 eetl. zure room

ir

2

(15 min)

4

gr

- Schil de aardappelen en snij in stukken.

- Snipper de ui fijn.

+

- Hak de waterkers grof.

2

EA

Br

25 min)

Kook de aardappelen samen met de ui 20 min. in lichtgezouten water.

Voeg na 15 min. de diepgevroren erwten toe. Giet af.

Smelt ondertussen de boter in een braadpan en bak de zalmfilets

“à

5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

Pureer de aardappelen en de erwten en roer er de helft van de zure

zu

it

+

(E

room onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Meng er de helft van

#

if

de waterkers onder.

sr

Roer de rest van de zure room los in de braadpan van de zalm en meng

er de mosterd onder. Kruid met peper en zout.

Pen

dr

Ps

Verdeel de puree over de borden en werk af met de rest van de

waterkers. Geef er een zalmfilet bij en lepel er de mosterdsaus over.

x

Sancerre A.O.P.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Domaine Reverdy

Veten

Energie 68skcal Vezels 128

‘Beau Chêne’

25 Eten 4838

118

Cornet Smoked

(waarvan) verzadigde vetzuren 87g Zout

K

en

ET:

Sterk blond bier

(waarvan) uiers

648

‘Omdat we altijd re:

er

ven op de prijzen en promoties in de andere

te winkel in uw streek, kunnen de

jen in uw Coluytvinkelnög

zijn dan in deze fo

wankelbezoek raadplegen via de

ie

x, De Kortin

cou

rtoon van uw Xtra-app of kaart komen daar

app, op colruytbe of bij onze Klantendienst (

&

bovenc

345 2345). Zo mist u geenkansen.

op. De

ji

e prijzen in uw winkel kan ús

LE

# (AE prijze

n