Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 1


Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Colruyt Folder 02.12.2020

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 1

Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat f. heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en sel CL Li er N bespaart tegelijk heel wat tijd. we AUG Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam voor de komende 2 weken. Ss . . = IN € pp. 2 D d 40 min 30e A IS! 6, f D MY Dd VNS } À 71 A | ii >> eN w 8 re # nl a € LA mas u N à ‘ RAD) zn A af de 2 D ‘4 Ty ® 4 4 F à À = & Ene x erdroomsaus 7%: EN Ee Ek Zalminmost aterkers x met EAU puree en W pe dj f La N 6 Sr ne, (@ personen) ef ns 4 Atlantische zalmfilets (versmarkt) 1 eetl. boter AP ie “ JA > 500 g enwten (diepuries) 2 eetl. mosterd op traditionele 1 zakje waterkers wijze pr Ke 1 kg aardappelen nootmuskaat F wi ik 3 Lui peper en zout 2 eetl. zure room ir 2 (15 min) 4 gr - Schil de aardappelen en snij in stukken. - Snipper de ui fijn. + - Hak de waterkers grof. 2 EA Br 25 min) Kook de aardappelen samen met de ui 20 min. in lichtgezouten water. Voeg na 15 min. de diepgevroren erwten toe. Giet af. Smelt ondertussen de boter in een braadpan en bak de zalmfilets “à 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Pureer de aardappelen en de erwten en roer er de helft van de zure zu it + (E room onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Meng er de helft van # if de waterkers onder. sr Roer de rest van de zure room los in de braadpan van de zalm en meng er de mosterd onder. Kruid met peper en zout. Pen dr Ps Verdeel de puree over de borden en werk af met de rest van de waterkers. Geef er een zalmfilet bij en lepel er de mosterdsaus over. x Sancerre A.O.P. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Domaine Reverdy Veten Energie 68skcal Vezels 128 ‘Beau Chêne’ 25 Eten 4838 118 Cornet Smoked (waarvan) verzadigde vetzuren 87g Zout K en ET: Sterk blond bier (waarvan) uiers 648 ‘Omdat we altijd re: er ven op de prijzen en promoties in de andere te winkel in uw streek, kunnen de jen in uw Coluytvinkelnög zijn dan in deze fo wankelbezoek raadplegen via de ie x, De Kortin cou rtoon van uw Xtra-app of kaart komen daar app, op colruytbe of bij onze Klantendienst ( & bovenc 345 2345). Zo mist u geenkansen. op. De ji e prijzen in uw winkel kan ús LE # (AE prijze n

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 1