Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KE

on

(YEN

ha

1

N

Rn

N

Er

à

A

N

N

N

€ pp.

WD

3

N

cn

D.

5O min

1,

90€

Se

SS

ar

—_@

at

An

à

je

Pu

RN

Wi

N

N

à

35 min.

N

À

|

TUE

\E

SES

St

>

Sy

Ay

S

ER

%

fi

SS

ER

A

nr

nt

JO ei

À

N,

1%

ie

f

A

Ei

4

£

Fa

=

Á

4

NY

(TS LS

ju

=:

À

à:

ss

Led

ke

LES

‚A

X

R

Ji

a

ETS

5

Fra

ss}

F4

rw

h

A

É

Pz

x

(2

win

À

m

>

à

Fe

iR

x

|

&

si

A,

fe

a

(72

M

2.

8

à.’

LL |

>

x

Bi

er

it

4]

Y

==

me À

nara

any

in carbo|

vegetarische

en champignons

met spruities

E)

Ingrediënten @ personer)

400 g voorgegaarde spruiten

3 eieren

(versmarkt)

400 g volkorenpenne

250 g champignons

20 g hazelnoten

Lui

2 teentjes knoflook

2 eetl. olijfolie

1 koffiel. Italiaanse kruidenmix

EU LUE

170 g Griekse yoghurt

peper en zout

met ki

70 g geraspte mozzarella

winter:

stoofpotie

gem

CPU honing

Voorbereiding (5 min)

-

Snipper de ui en het knoflook fin.

Ingrediënten (@ personen)

=

8 kippenpilons (beenhouwerij)

1 eetl. honing



Snij de champignons in 2 of 4 naargelang de dikte.

Hak de hazelnoten fijn.

5 preien

2 eetl olijfolie

Klop de eieren los in een kom en roer er de Griekse yoghurt en de helft

6 wortelen

2 eetl. sojasaus

van de geraspte kaas onder. Kruid met de Italiaanse kruiden, peper en

2 cm gember

1 blokje kippenbouillon

zout.

1 stengel citroengras

peper en zout

250 g basmatirijst

Bereiding (zomin)

1 Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking)

-

voorbereiding (ismn)

2 Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook

Schil de gember en snipper fin

2 min. glazig,

5

Maak in de lengte een inkeping in de stengel citroengras.

5 Voeg de champignons toe en bak 5 min. op een hoog vuur. Roer er de

-

Snij de preien in fine ringen.

a

Schil de wortelen en snij in blokjes van max. 1 cm:

spruiten onder en laat nog 2 min. mee opwarmen. Kruid met peper en zout.

4 Giet de pasta af en zet opnieuw op een zacht vuur. Roer er het

yoghurtmengsel onder en laat kort een beetje stollen (let op dat de eieren

Bereiding (85 min)

niet hardgekookt zijn).

1 Verhit de olifolie in een grote, hoge braadpan en bak de kippenpilons

10 min. aan alle kanten goudbruin.

Afwerking

2 Voeg de gember, de honing, de sojasaus en het citroengras toe. Zet het

Verdeel de pasta over de borden en lepel er de groenten over. Bestrooi met

vuur lager en laat nog 10 min. verder garen

de rest van de kaas en de fijngehakte hazelnoten.

3 Voeg de prei, de wortelen en de rijst toe en overgiet met 7 dl water.

Verkruimel er het bouillonblokje over en laat + 15 min. afgedekt sudderen op

© Chablis AOP. ‘La Jouchere‘

een zacht vuur. Kruid met peper en zout.

— Laroche

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Postel Blond

Energie 666keal Vezek 1558

By Barthès

Energie speel Vezels 698

Blond abdijbier

Veten

BAg Ewiten 2568

A.O.P. Bandol

Veten

1978 Ewlen 35,48

(waarvan) verzadigde vetzuen 90g Zout

07g

Floreffe Blond

(waanan) verzadigdevetzuren 50g Zout

288

Koohydrten

a8

Koolhydraten

568

(waarvan) suikes

838

Blond abdijbier

Garan) sukers

1258

sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

EE aisgun2n2tam. 0122020