Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Colruyt Folder 02.12.2020

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 2

KE on (YEN ha 1 N Rn N Er à A N N N € pp. WD 3 N cn D. 5O min 1, 90€ Se SS ar —_@ at An à je Pu RN Wi N N à 35 min. N À | TUE \E SES St > Sy Ay S ER % fi SS ER A nr nt JO ei À N, 1% ie f A Ei 4 £ Fa = Á 4 NY (TS LS ju =: À à: ss Led ke LES ‚A X R Ji a ETS 5 Fra ss} F4 rw h A É Pz x (2 win À m > à Fe iR x | & si A, fe a (72 M 2. 8 à.’ LL | > x Bi er it 4] Y == me À nara any in carbo| vegetarische en champignons met spruities E) Ingrediënten @ personer) 400 g voorgegaarde spruiten 3 eieren (versmarkt) 400 g volkorenpenne 250 g champignons 20 g hazelnoten Lui 2 teentjes knoflook 2 eetl. olijfolie 1 koffiel. Italiaanse kruidenmix EU LUE 170 g Griekse yoghurt peper en zout met ki 70 g geraspte mozzarella winter: stoofpotie gem CPU honing Voorbereiding (5 min) - Snipper de ui en het knoflook fin. Ingrediënten (@ personen) = 8 kippenpilons (beenhouwerij) 1 eetl. honing ‘ Snij de champignons in 2 of 4 naargelang de dikte. Hak de hazelnoten fijn. 5 preien 2 eetl olijfolie Klop de eieren los in een kom en roer er de Griekse yoghurt en de helft 6 wortelen 2 eetl. sojasaus van de geraspte kaas onder. Kruid met de Italiaanse kruiden, peper en 2 cm gember 1 blokje kippenbouillon zout. 1 stengel citroengras peper en zout 250 g basmatirijst Bereiding (zomin) 1 Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) - voorbereiding (ismn) 2 Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook Schil de gember en snipper fin 2 min. glazig, 5 Maak in de lengte een inkeping in de stengel citroengras. 5 Voeg de champignons toe en bak 5 min. op een hoog vuur. Roer er de - Snij de preien in fine ringen. a Schil de wortelen en snij in blokjes van max. 1 cm: spruiten onder en laat nog 2 min. mee opwarmen. Kruid met peper en zout. 4 Giet de pasta af en zet opnieuw op een zacht vuur. Roer er het yoghurtmengsel onder en laat kort een beetje stollen (let op dat de eieren Bereiding (85 min) niet hardgekookt zijn). 1 Verhit de olifolie in een grote, hoge braadpan en bak de kippenpilons 10 min. aan alle kanten goudbruin. Afwerking 2 Voeg de gember, de honing, de sojasaus en het citroengras toe. Zet het Verdeel de pasta over de borden en lepel er de groenten over. Bestrooi met vuur lager en laat nog 10 min. verder garen de rest van de kaas en de fijngehakte hazelnoten. 3 Voeg de prei, de wortelen en de rijst toe en overgiet met 7 dl water. Verkruimel er het bouillonblokje over en laat + 15 min. afgedekt sudderen op © Chablis AOP. ‘La Jouchere‘ een zacht vuur. Kruid met peper en zout. — Laroche Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Postel Blond Energie 666keal Vezek 1558 By Barthès Energie speel Vezels 698 Blond abdijbier Veten BAg Ewiten 2568 A.O.P. Bandol Veten 1978 Ewlen 35,48 (waarvan) verzadigde vetzuen 90g Zout 07g Floreffe Blond (waanan) verzadigdevetzuren 50g Zout 288 Koohydrten a8 Koolhydraten 568 (waarvan) suikes 838 Blond abdijbier Garan) sukers 1258 sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. EE aisgun2n2tam. 0122020

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 2