Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KE
on
(YEN
ha
1
N
Rn
N
Er
à
A
N
N
N
€ pp.
WD
3
N
cn
D.
5O min
1,
90€
Se
SS
ar
—_@
at
An
à
je
Pu
RN
Wi
N
N
à
35 min.
N
À
|
TUE
\E
SES
St
>
Sy
Ay
S
ER
%
fi
SS
ER
A
nr
nt
JO ei
À
N,
1%
ie
f
A
Ei
4
£
Fa
=
Á
4
NY
(TS LS
ju
=:
À
à:
ss
Led
ke
LES
‚A
X
R
Ji
a
ETS
5
Fra
ss}
F4
rw
h
A
É
Pz
x
(2
win
À
m
>
à
Fe
iR
x
|
&
si
A,
fe
a
(72
M
2.
8
à.’
LL |
>
x
Bi
er
it
4]
Y
==
me À
nara
any
in carbo|
vegetarische
en champignons
met spruities
E)
Ingrediënten @ personer)
400 g voorgegaarde spruiten
3 eieren
(versmarkt)
400 g volkorenpenne
250 g champignons
20 g hazelnoten
Lui
2 teentjes knoflook
2 eetl. olijfolie
1 koffiel. Italiaanse kruidenmix
EU LUE
170 g Griekse yoghurt
peper en zout
met ki
70 g geraspte mozzarella
winter:
stoofpotie
gem
CPU honing
Voorbereiding (5 min)
-
Snipper de ui en het knoflook fin.
Ingrediënten (@ personen)
=
8 kippenpilons (beenhouwerij)
1 eetl. honing
‘
Snij de champignons in 2 of 4 naargelang de dikte.
Hak de hazelnoten fijn.
5 preien
2 eetl olijfolie
Klop de eieren los in een kom en roer er de Griekse yoghurt en de helft
6 wortelen
2 eetl. sojasaus
van de geraspte kaas onder. Kruid met de Italiaanse kruiden, peper en
2 cm gember
1 blokje kippenbouillon
zout.
1 stengel citroengras
peper en zout
250 g basmatirijst
Bereiding (zomin)
1 Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking)
-
voorbereiding (ismn)
2 Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook
Schil de gember en snipper fin
2 min. glazig,
5
Maak in de lengte een inkeping in de stengel citroengras.
5 Voeg de champignons toe en bak 5 min. op een hoog vuur. Roer er de
-
Snij de preien in fine ringen.
a
Schil de wortelen en snij in blokjes van max. 1 cm:
spruiten onder en laat nog 2 min. mee opwarmen. Kruid met peper en zout.
4 Giet de pasta af en zet opnieuw op een zacht vuur. Roer er het
yoghurtmengsel onder en laat kort een beetje stollen (let op dat de eieren
Bereiding (85 min)
niet hardgekookt zijn).
1 Verhit de olifolie in een grote, hoge braadpan en bak de kippenpilons
10 min. aan alle kanten goudbruin.
Afwerking
2 Voeg de gember, de honing, de sojasaus en het citroengras toe. Zet het
Verdeel de pasta over de borden en lepel er de groenten over. Bestrooi met
vuur lager en laat nog 10 min. verder garen
de rest van de kaas en de fijngehakte hazelnoten.
3 Voeg de prei, de wortelen en de rijst toe en overgiet met 7 dl water.
Verkruimel er het bouillonblokje over en laat + 15 min. afgedekt sudderen op
© Chablis AOP. ‘La Jouchere‘
een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
— Laroche
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Postel Blond
Energie 666keal Vezek 1558
By Barthès
Energie speel Vezels 698
Blond abdijbier
Veten
BAg Ewiten 2568
A.O.P. Bandol
Veten
1978 Ewlen 35,48
(waarvan) verzadigde vetzuen 90g Zout
07g
Floreffe Blond
(waanan) verzadigdevetzuren 50g Zout
288
Koohydrten
a8
Koolhydraten
568
(waarvan) suikes
838
Blond abdijbier
Garan) sukers
1258
sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
EE aisgun2n2tam. 0122020