Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Colruyt Folder 02.12.2020

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 5

AAN TAFEL Lekker 7 U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu’s van Koken / ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden à waarmee u tijd bespaart. weekmeñ colruyt.be/weekmenu WEEK 2: 9/12 15/12 7 © == RN 45 min €pp sE ,10 GV à et spekies A > EP». Ee Tagliatelle m Sin roomsaus Ag ik, ampignoN >? enk astanjech Ingrediönten (personen) 250 g gerookte spekblokjes 2 teentjes knoflook N 250 g kastanjechampignons 2 dl lichte room 500 g verse tagliatelle 1/2 butternutpompoen A 1 groene paprika 2 eetl. olijfolie # / 2 takjes verse rozemarijn 1/2 blokje kippenbouillon > 1 sjalot peper en zout ee Ki N voorbereiding (0 min) - Snipper de sjalot en het knoflook fijn. PR ‘ Snij de kastanjechampignons in 2 of 4 naargelang de dikte. ? Schil de halve buttemutpompoen en verwijder de pitten en de ' draden. Snij het vruchtvlees in blokjes van 1 cm. 5 ra Snij de paprika in blokjes van 1 cm en verwijder de pitjes en de witte hr * 2 Zaadlijsten. u FR. Bereiding @smin) 1. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de champignons 5 min. op een ee, = ad hoog vuur. Kruid met peper en zout en haal uit de kookpot. 2 Doe de spekblokjes, de sjalot en het knoflook in de kookpot van de bss > champignons en bak 2 min. 5 Voeg de pompoenblokjes, de paprika en de rozemarijntakjes toe. Pr Overgiet met de room en verkruimel er het halve bouillonblokje over. Roer goed en laat 10 à 15 min. sudderen. 4 Kook ondertussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: u zie verpakking). Giet af. En 2 5 Roer de champignons onder de groenten en laat nog even opwarmen. Verwijder de takjes rozemarijn nr N Afwerkin, Verdeel de tagliatelle over de borden en schep er de spekjes en (> groenten in roomsaus over. Caves Saint-Pierre a Cru du Rhône - AOP. Vacqueyras Floreffe Dubbel Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Energie 698kcal Vezeis. 488 Donker abdijbier Veten 238 Emile 2878 (waarvan) verzadigde vetzuren 103g Zout 208 Koohydrten 68 (waarvan) uiers 638 Eur en promoties in de andere, Steck kunnen de pin in Conan nö bi ae at Keen uy vertoon van uw Xa ae ke re groe vant in a Ge 22 ome ge prijzen in uw wankel kan u een kansen. MZ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 5