Colruyt - Folder van 02.12.2020 tot 15.12.2020 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 02.12.2020 tot 15.12.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL

Lekker

7

U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu’s van

Koken /

ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden

à

waarmee u tijd bespaart.

weekmeñ

colruyt.be/weekmenu

WEEK 2: 9/12

15/12

7

©

==

RN

45 min

€pp

sE

,10

GV

à

et spekies

A >

EP».

Ee

Tagliatelle m

Sin roomsaus

Ag

ik,

ampignoN

>?

enk

astanjech

Ingrediönten (personen)

250 g gerookte spekblokjes

2 teentjes knoflook

N

250 g kastanjechampignons

2 dl lichte room

500 g verse tagliatelle

1/2 butternutpompoen

A

1 groene paprika

2 eetl. olijfolie

#

/

2 takjes verse rozemarijn

1/2 blokje kippenbouillon

>

1 sjalot

peper en zout

ee

Ki

N

voorbereiding (0 min)

-

Snipper de sjalot en het knoflook fijn.

PR



Snij de kastanjechampignons in 2 of 4 naargelang de dikte.

?

Schil de halve buttemutpompoen en verwijder de pitten en de

'

draden. Snij het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.

5

ra

Snij de paprika in blokjes van 1 cm en verwijder de pitjes en de witte

hr

*

2

Zaadlijsten.

u

FR.

Bereiding @smin)

1. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de champignons 5 min. op een

ee,

= ad

hoog vuur. Kruid met peper en zout en haal uit de kookpot.

2 Doe de spekblokjes, de sjalot en het knoflook in de kookpot van de

bss

>

champignons en bak 2 min.

5 Voeg de pompoenblokjes, de paprika en de rozemarijntakjes toe.

Pr

Overgiet met de room en verkruimel er het halve bouillonblokje over.

Roer goed en laat 10 à 15 min. sudderen.

4 Kook ondertussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd:

u

zie verpakking). Giet af.

En 2

5 Roer de champignons onder de groenten en laat nog even opwarmen.

Verwijder de takjes rozemarijn

nr

N

Afwerkin,

Verdeel de tagliatelle over de borden en schep er de spekjes en

(>

groenten in roomsaus over.

Caves Saint-Pierre

a

Cru du Rhône - AOP. Vacqueyras

Floreffe Dubbel

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Energie 698kcal Vezeis. 488

Donker abdijbier

Veten

238 Emile 2878

(waarvan) verzadigde vetzuren 103g Zout

208

Koohydrten

68

(waarvan) uiers

638

Eur

en promoties in de andere,

Steck kunnen de pin in Conan nö bi

ae at

Keen

uy

vertoon van uw Xa

ae ke re

groe vant in a

Ge 22 ome

ge prijzen in uw wankel kan u

een kansen.

MZ laagste prijzen