Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Colruyt Folder 01.12.2021

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 6

IP 8 ge ET 5 NEN \ F Nt sd Peen » F à à 4 Pi u & £ Pis 2 N SI 5 # À \\ 2 Fr Lp % ä ig 4 RN €pp € pp. 75 min 20€ 35 min 5, 90€ 2, BN f © tn BETA rika’s ot van hampig nons en PaP (eu polata met stampP ike rode biet en appel Ingrediënten (@ personen) Ingrediënten (@ personen) 4 tournedos (beenhouwerij) 1 eetl. ketchup 4 chipolata's (beenhouwerij lu 400 g paprikareepjes (depwie) 100 g spekreepjes natuur (versmarkt) 4 eetl. ricotta 1/2 dl whisky 2 eetl. boter 200 g boschampignons (versmark) 2 eetl. olijfolie 750 g rode bieten of bospaddenstoelen (diepvries) enkele druppels worcestersaus 1 appel (granny smit) zwarte peper molen) 600 g aardappelen cayennepeper 1 eetl. citroensap zout 2 sjalotten nootmuskaat 1 kg aardappelen 2 dl lichte room 1 eetl. boter peper en zout voorbereiding (60 min. + afkoelen) se Kook de rode bieten + 45 min. in hun geheel in lichtgezouten water. Voorbereiding 6 min) Giet af en laat afkoelen. Schil ze en snij in blokjes. - Snipper de sjalotten fijn. - Wrijf de ongeschilde aardappelen schoon onder koud water. Schil intussen de aardappelen en snij in stukken. Snij de ongeschilde appel in 4. Schil 5 partjes en snij in blokjes. Snij het andere partje in dunne staafjes en besprenkel met het Bereiding Go min) citroensap. 1_Kook de aardappelen 25 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat ‘ Snipper de ui fijn. uitlekken. 2 Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de (diepgevroren) Bereiding @5 min) boschampignons en de fijngesnipperde sjalotten 5 min. op een hoog vuur. 1 Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en pureer. 5 Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en roer om. Kruid met 2 Smekt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de ui glazig. Voeg nootmuskaat, peper en zout. Laat nog 5 min. verder stoven op een zacht de appelblokjes toe en laat + 7 min. stoven. vuur. > Verhit een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof en bak de 4 Verhit intussen de olijfolie in een grote braadpan en bak de tournedos spekreepjes krokant. Meng samen met de appel en de rode biet onder 2 min, zonder in het vlees te prikken of het te verschuiven. Draai om en laat de puree. Voeg 2 eetl. ricotta toe en kruid met peper en zout. nog 2 min. bakken. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en bak verder 4 Smelt 1 eetl. boter in de pan van het spek en bak de chipolata's 2 à naar smaak. 3 min. aan elke kant. 5 Neem het vlees uit de pan en hou warm. Giet de whisky in de pan en maak de braadresten los. Voeg de ketchup, de worcestersaus en de room Afwerking toe. Kruid met cayennepeper en zout. Laat lichtjes inkoken. Doe er 1/3 van Verdeel de stamppot over de borden en werk af met een toefje ricotta en de groenten bij. de appelstaafjes. Serveer met de chipolata's. Afwerking P- Graag sneller aan tafel? Kook de rode bieten al de dag voordien. Verdeel de tournedos over de borden en lepel er wat saus over. Serveer met de aardappelen in de schil en de rest van de groenten. Casa Mayor Carmenere Old Vines Symposium _ DO. Colchagua Valley - Chili A.O.P. Bordeaux Supérieur Omer Sterk blond bier Ommegang Keizer Karel Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) Sterk blond bier Energie serial Vezels 598 Vetten Energie SIT Vezek 908 Vetten 14,18 Ewilten 46,58 058 298 Emile 288 Tag ‘(waarvan verzadigde vetzuren 5,88 Zout Koolhydraten 308 ‘(vaaman) verzadigde 138 Zout (ana) rag ven @98 (daarvan) suikers 838 (daarvan) suikers 278 generen wan sue ana

Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 6