Colruyt - Folder van 01.12.2021 tot 14.12.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 01.12.2021 tot 14.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

IP

8

ge

ET 5

NEN

\

F

Nt

sd

Peen

»

F

à

à

4

Pi

u

&

£

Pis

2

N

SI

5

#

À

\\

2

Fr

Lp

%

ä

ig

4

RN

€pp

€ pp.

75 min

20€

35 min

5,

90€

2,

BN

f

©

tn

BETA

rika’s

ot van

hampig

nons en PaP

(eu

polata

met stampP

ike

rode biet

en appel

Ingrediënten (@ personen)

Ingrediënten (@ personen)

4 tournedos (beenhouwerij)

1 eetl. ketchup

4 chipolata's (beenhouwerij

lu

400 g paprikareepjes (depwie)

100 g spekreepjes natuur (versmarkt)

4 eetl. ricotta

1/2 dl whisky

2 eetl. boter

200 g boschampignons (versmark)

2 eetl. olijfolie

750 g rode bieten

of bospaddenstoelen (diepvries)

enkele druppels worcestersaus

1 appel (granny smit)

zwarte peper molen)

600 g aardappelen

cayennepeper

1 eetl. citroensap

zout

2 sjalotten

nootmuskaat

1 kg aardappelen

2 dl lichte room

1 eetl. boter

peper en zout

voorbereiding (60 min. + afkoelen)

se

Kook de rode bieten + 45 min. in hun geheel in lichtgezouten water.

Voorbereiding 6 min)

Giet af en laat afkoelen. Schil ze en snij in blokjes.

- Snipper de sjalotten fijn.

- Wrijf de ongeschilde aardappelen schoon onder koud water.

Schil intussen de aardappelen en snij in stukken.

Snij de ongeschilde appel in 4. Schil 5 partjes en snij in blokjes.

Snij het andere partje in dunne staafjes en besprenkel met het

Bereiding Go min)

citroensap.

1_Kook de aardappelen 25 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat



Snipper de ui fijn.

uitlekken.

2 Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de (diepgevroren)

Bereiding @5 min)

boschampignons en de fijngesnipperde sjalotten 5 min. op een hoog vuur.

1 Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en pureer.

5 Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en roer om. Kruid met

2 Smekt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de ui glazig. Voeg

nootmuskaat, peper en zout. Laat nog 5 min. verder stoven op een zacht

de appelblokjes toe en laat + 7 min. stoven.

vuur.

> Verhit een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof en bak de

4 Verhit intussen de olijfolie in een grote braadpan en bak de tournedos

spekreepjes krokant. Meng samen met de appel en de rode biet onder

2 min, zonder in het vlees te prikken of het te verschuiven. Draai om en laat

de puree. Voeg 2 eetl. ricotta toe en kruid met peper en zout.

nog 2 min. bakken. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en bak verder

4 Smelt 1 eetl. boter in de pan van het spek en bak de chipolata's 2 à

naar smaak.

3 min. aan elke kant.

5 Neem het vlees uit de pan en hou warm. Giet de whisky in de pan en

maak de braadresten los. Voeg de ketchup, de worcestersaus en de room

Afwerking

toe. Kruid met cayennepeper en zout. Laat lichtjes inkoken. Doe er 1/3 van

Verdeel de stamppot over de borden en werk af met een toefje ricotta en

de groenten bij.

de appelstaafjes. Serveer met de chipolata's.

Afwerking

P- Graag sneller aan tafel? Kook de rode bieten al de dag voordien.

Verdeel de tournedos over de borden en lepel er wat saus over. Serveer met

de aardappelen in de schil en de rest van de groenten.

Casa Mayor Carmenere Old Vines

Symposium

_ DO. Colchagua Valley - Chili

A.O.P. Bordeaux Supérieur

Omer

Sterk blond bier

Ommegang Keizer Karel

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

Sterk blond bier

Energie serial Vezels 598

Vetten

Energie SIT Vezek 908

Vetten

14,18 Ewilten 46,58

058

298 Emile 288

Tag

‘(waarvan verzadigde vetzuren 5,88 Zout

Koolhydraten

308

‘(vaaman) verzadigde 138 Zout

(ana) rag ven

@98

(daarvan) suikers

838

(daarvan) suikers

278

generen wan sue ana